FORDYPNINGSGRUPPE i Tantrisk Massasje og Livsvisdom. 3 kurs i 2021.

Vi forbereder nytt kursprogram i løpet av september 2020. Da kommer priser og mulighet for påmelding. Inntil videre kan du melde din interesse ved å ta kontakt: shalini@InnerLifeTantra.no

Tantra er kunsten å elske med Livet!

I Østen kjennetegnes sammensmeltingen mellom kroppens energi og bevisstheten som et erotisk forhold mellom Gudinnen Shakti og Guden Shiva. Det har det skapt en rekke misforståelser i Vesten om at tantra handler om sex. Tantra er en jordnær livsvisdom hvor du lærer hvordan kroppens seksuelle energi kan forvandles til opplevelsen av livets Skjønnhet, Sansenes berikelse og Intimitetens verdighet og dybder.

Mennesket er et Kjærlighetsvesen så fremt det får
tilført nok Skjønnhet, Sanselighet og Intimitet
på en verdig måte i eget hverdagsliv.

Livets Skjønnhet og Livets Sårbarhet.
I Tantra er mennesket i sin natur fylt av Kjærlighet, av Eros, som er selve Livskraften i vår kropp. Eros er Sjelens innerste vesen og Tantra er visdommen som får deg til å åpne deg for din Sjel, slik hun stråler ut mot verden. Din sårbarhet er at du har lært noe helt annet om deg selv. Du har lært at du er mindreverdig og at kroppen din ikke er bra nok som den er. Du har lært å sammenligne deg med andre og rakke ned på deg selv.

Du har ikke lært at den dypeste sannheten om deg er,
at du er et Kjærlighetsvesen og at meningen med ditt liv på jorden
er å bringe din Eros ut i verden.

Kursene er et naturlig oppgjør med vår kulturs forhold til sex. Du lærer om de ni trinn ved den tantriske seksualitet, hvor noen av trinnene kan overføres til den tantriske massasje. Her handler det om intimitet i form av Nærvær og Tilstedevæelse. Og det handler om helliggjøring av din kropp og sjel. Alt foregår i en naturlig og trygg setting, hvor det handler om å åpne døren inn til ditt Selv.

Tantrisk massasje

Når vi bringer inn Tantrisk Massasje på kursene, gir det en mulighet til å utforske din evne til å gi og motta Nytelse i en trygg atmosfære basert på Respekt, Åpenhet og Nærvær. Som gruppe skaper vi en varm og avslappet atmosfære, hvor du blir kjent med din kropp og deg selv på en helt ny måte.

Klikk på bildet og se video om InnerLife Tantrisk Massasje:

Gjennom trening på Massasjen tillater du din seksuelle energi å stige i kroppen, via underlivet til hjertet. Gradvis kjenner du en sitrende energi utfolde seg i kroppen din. Omgitt av stillhet og massørens trygghet nyter du din tilstedeværelse. For enkelte oppleves det som å komme inn i et Hellig rom i seg selv.

Enhver åpning innover i deg skjer i ditt tempo. Fordi den tantriske massasje er helt uten seksuelt begjær, blir det gradvis mer naturlig og trygt for deg å åpne opp for kroppens naturlige erotiske livskraft; Eros, gjennom nytelse og intimitet.

.

Dato og tema for hvert enkelt kurs:
Kurs 1. 27 – 30. mai: «Den Erotiske Livskraftens skjønnhet og verdighet»
Kurs 2. 12 – 15. august: «Den Seksuelle energiens indre bevegelse»
Kurs 3. 21 – 24, oktober: «Helliggjøring av Livet i Tantra»


Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram