InnerLifeTantra. Fordypning i Tantrisk Massasje og Livsvisdom – 3 kurs.

Tantra er kunsten å elske med Livet!

Dato og tema for hvert kurs: Kursene går fra onsdag kveld til søndag ettermiddag.
Trinn 1. Helliggjøring av Livet i Tantra. 9 – 13. juni.
Trinn 2. Den Seksuelle Livsenergiens samspill og bevegelse. 1 – 5. sept.
Trinn 3. Den Erotiske Livskraftens skjønnhet og verdighet. 17 – 21. nov.
Du melder deg til alle 3 kursene og betaler via mnd. avdrag.

I Østen kjennetegnes samspillet mellom kroppens energi og din bevissthet som et erotisk forhold mellom Gudinnen Shakti og Guden Shiva. Derfor tror man i Vesten at Tantra først og fremst handler om sex. Tantra er derimot en jordnær livsvisdom, hvor du lærer hvordan kroppens seksuelle energi kan transformeres til Eros, en kjærlighetsenergi, som utvider din opplevelse livets Skjønnhet, Sansenes berikelse og Intimitetens dybder og verdighet. Den tantriske symbolikken indikerer således din indre reise og søken etter forbindelsen til din sjels kjærlighetsvesen.  

I Tantra lærer du at ditt sanne vesen er Kjærlighet,
og at meningen med ditt liv er å bringe din Eros ut i verden.

Eros er Sjelens innerste vesen og selve Livskraften i din kropp. Fordi vi i Vesten ikke lærer å kjenne vår egen livskraft som Eros, taper vi verdifull livserfaring, som kunne gjort livet så veldig mye mer betydningsfullt.

De 3 kursene innebærer et naturlig oppgjør med nåtidens forestillinger om kjærlighet, parforhold og sex, hvor vi henter tilbake en naturlig intimitet og verdighet i de mange, ulike former for kjærlighet som finens. Du lærer om de 9 trinn ved den tantriske seksualitet og du lærer å praktisere tantrisk massasje.

Uansett handler Tantra om helliggjøring
av din kropp og sjel i enhver relasjon du inngår i.

Tantrisk massasje

Når vi bringer inn Tantrisk Massasje på alle 3 kursene, gir det en mulighet til å utforske din evne til å gi og motta Nytelse i en trygg atmosfære basert på Respekt, Åpenhet og Nærvær.

Gjennom trening på Massasjen tillater du din seksuelle energi å stige opp gjennom kroppen til hjertet. Fordi tantrisk massasje er ment å være fri for seksuelt begjær, gir det deg en unik mulighet til å åpne deg for kroppens naturlige nytelse og intimitet. Omgitt av stillhet og massørens trygghet nyter du din egen tilstedeværelse. For enkelte oppleves det som å komme inn i et Hellig rom i seg selv.

Både du som mottar og den som gir tantrisk massasje blir underveis forbundet til sin egen erotiske livsenergi, som gjør at møtet mellom dere skjer på en helt naturlig måte, selv om dere ikke kjenner hverandre fra før. I Tantra er Eros en kjærlighetsenergi som oppstår fra dypet av din egen sjel. Du vil oppdage at det er gjennom den, at du kan ta imot og gi av deg selv på et dypere, eksistensielt plan.

Den tantriske reisen innover skjer selvfølgelig i ditt eget tempo. Som gruppe skaper vi en varm og avslappet atmosfære, hvor du blir kjent med din kropp og deg selv på en helt ny måte.

Vi forbereder nytt kursprogram med priser innen 15. januar 2021.
Inntil videre kan du melde din interesse ved å ta kontakt:
shalini@InnerLifeTantra.no

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram