26-29. sept 2024. Parkurs. «Fra sjel til sjel og hud mot hud»

Et kurs som gir dyp næring til parforholdet.
Med tantralærer Shalini Lind på vakre Bjørk kursgårdTantra er Kjærlighetens og Gledens livskunst som dere vil få et innblikk i og dele med hverandre gjennom denne helgen. Ved å gi oppmerksomhet til det gode og vakre dere ser i hverandre, sjel til
sjel, og gi tid til sanselig nærvær, hud mot hud, bringes dere gradvis inn i den tantriske ånd.

Hver dag får dere trene litt mer på å dele Tantrisk Massasje med hverandre. Dere trener på tilstedeværelse, lette, varsomme strøk, og følelsen av å gi hverandre nytelse. Massasjen er erotisk, men
ikke seksuell, slik at den som mottar kan få kjenne nytelsen i egen kropp. Det å ha tid nok til hverandre på denne måten, vil vekke til live en dypere kjærlighet enn vi har plass til i hverdagen. Men det kan også være sårbart. Lengsel og savn, sjenanse og usikkerhet kan dukke opp, selv etter mange års samvær. Derfor trenger dere å være tolerante overfor hverandres følelser og forskjellighet. Det blir satt av godt med tid til små samtaler dere i mellom, men noe parterapi er dette ikke dette.

Intimitet og Berøring»
Fire gode og romantiske dager for dere to.

I InnerLifeTantra praktiserer vi «de fire sanne Nytelser», som er vår evne til å bli berørt av Skjønnhet, takknemligheten vi kjenner i det Sanselige, og varmen og nærværet vi finner i Intimiteten. Det å bringe disse tre formene for nytelse inn i egen hverdag, er en del av forberedelsen til å ta hverandre imot seksuelt i det vi kaller «Hellig sex – Hellig nytelse».

Dette er ikke et kurs i tradisjonell seksualitet og det er ingen aktiv sex under kurset. Dere får lære om de syv trinnene i «Hellig sex – Hellig nytelse». Det tar dere med hjem og lar dere inspirere av til å skape et nytt rom for deres seksuelle møter.

Kort om InnerLife Tantrisk Massasje

De erotiske følelsene gjør oss til levende og interessante mennesker. Derfor er det viktig å eie den erotiske livskraften i vårt indre, vår egen Eros. Det er vi ikke så gode på her hjemme. Problemet i de fleste parforhold er kontrollen vi har over hverandres erotiske energi i frykt for å miste den andre.

I Tantra skiller vi mellom vårt erotiske vesen og det seksuelle. Sex er en avtale vi har med èn partner. For at en slik avtale skal fungere, må vi gi hverandre frihet til å oppleve oss selv som et levende, erotisk vesen, men uten å seksualisere de vi møter på vår vei. Det er en livskunst vi alle trenger å lære, for å bygge opp en gjensidig tillitt og trygghet innad i forholdet.

Den erotiske livskunsten ligger på lignende måte til grunn for den tantriske massasjen, hvor vi trener på å bevare den erotiske følelsen i egen kropp, både som giver og som mottager. Gjennom massasjen inspireres dere til nærvær og giverglede, som dere tar med dere inn i seksualiteten, men på litt forskjellig måte for mann og kvinne.

For deg som mann er tantrisk massasje en måte å flytte fokuset fra ditt underliv, for å tillate den erotiske følelsen å gjelde hele kroppen og videre stige opp til ditt hjerte. Det gir en gledesfylt nytelse, hvor du oppdager deg selv uten å prestere eller erobre. Det gir en helt annen innstilling, når du senere vil dele av deg selv i det seksuelle.  

For deg som kvinne er tantrisk massasje en måte å oppdage hvordan du fullt og helt kan motta nytelse fra ham. Under massasjen skal han ikke begjære din seksuelle energi. Da er nytelsen for deg alene. Når du finner denne tryggheten i deg selv, vil du åpne deg seksuelt på en annen måte enn du er vant med.

PRAKTISK INFORMASJON:

Dato: 23 – 26. september 2024
Vi møtes torsdag formiddag kl. 18.00 Kurset avsluttes søndag kl.17.00.
Dere trenger å være til stede alle fire dagene og hele den oppsatte tiden for å delta på kurset.

Hvis dere skal med fly hjem på kvelden, kan vi ordne avreise en time tidligere.
Avtal med Kerste på kontoret: 917 33 270.

Kurset holdes i vakre og rolige omgivelser på Bjørk kursgård.
Løkenvegen 79. 2344 Ilseng. 15 min. syd for Hamar.
En times kjøring fra Ikea i Oslo. 45 minutter med tog fra Gardermoen.

Pris kr 4.500,- pr person inkl. full kost og losji i dobbeltrom.
Kurset innbefatter inspirerende undervisning, en trygg og god atmosfære, vakre og rolige omgivelser og riktig velsmakende mat.

Depositum er kr. 1000,- pr. person.
Påmeldingen gjelder når bindende depositum er betalt.
Ved påmelding mottar du en epost med info og en betalingslink.

Resterende kursavgift kr. 3.500, – pr. person trekkes 1. sept eller etter nærmere avtale.

Ved avmelding før 01.09 beholder vi kr. 1000,- pr. person i admin. gebyr.
NB! Ved avmelding etter 01.09 betales kun halve kursavgiften tilbake, så fremt ikke et annet par tar deres plass. Da beholder vi kun depositum. Ved avmelding etter 20.09 beholder vi hele kursavgiften.

NB! Skulle en av dere bli syk rett før kurs, får du en bekreftelse på avmelding fra oss. Sammen med sykemelding kan du be om å få kursavgiften inkl. kost/losji tilbake på din reiseforsikring.


Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram