28. OKT. Intro i Tantrisk Massasje – Hellig Nytelse.

28 – 31. oktober på Bjørk kursgård.

Kurset er fulltegnet, men det kan endre seg.
Meld deg gjerne og vi setter deg opp på en venteliste.
Neste kurs er 3 – 6. mars 2022.

Se vår video hvor Shalini viser deg kursgården vår ogforteller om de fire innledende stadiene i InnerLifeTantra.

Last ned kursprogram her

Kurset i Tantrisk Massasje er en introduksjon, – et tilbud til deg som vil utforske din evne til å gi og motta nytelse i en trygg atmosfære basert på dyp Respekt, Åpenhet og Nærvær. Som gruppe skaper vi en trygg og avslappende atmosfære, hvor du blir kjent med deg selv på en ny måte både som giver og mottager av tantrisk massasje.

50% menn og kvinner.
NB! Dette er ikke et seksualisert kurs eller sjekkekurs,
men handler om den spirituelle siden ved din seksuelle livsenergi.

I Vesten oppfatter vi livets polariteter som motsetninger. Dermed fortrenger vi gjerne den ene av de to sidene. I Tantra er målet å få mann og kvinne, smerte og glede, aktivitet og passivitet, det hellige og det jordiske til å danse sammen. Når polaritetene danser sammen, snakker vi om den seksuelle livsenergi. Det samme gjelder for InnerLife Tantrisk Massasje. Ved å kombinere avspenning og aktivisering av den subtile energien i din kropp, får massøren de indre polene i deg til å smelte sammen, hvorpå energien stiger fra underlivet mot hjertet.

Gradvis kjenner du en dansende og stimulerende energi utfolde seg i kropp og sinn. Omgitt av stillhet og terapeutens trygghet kan du uforstyrret nyte din egen kropp, ja, din egen tilværelse. I Tantrisk Massasje er det ingen som vil noe med din seksuelle energi, annet enn å tilføre deg nærvær og nytelse. For noen oppleves det som å komme inn i et Hellig rom i seg selv.

For deg som mann er tantrisk massasje en måte å flytte ditt fokus fra underlivet til hjertet, for å tillate den erotiske opplevelsen å gjelde alt i deg. Du skal ikke prestere eller erobre, kun være deg selv for å erfare at livets dybder finnes i ditt indre.  

For deg som kvinne får du under den tantriske massasjen mulighet til å utforske hvordan du tillater den erotiske opplevelsen å virke i kroppen din. Få kvinner kjenner egen-tillatelsen til å nyte seg selv. Dermed mister vi tilgang til en rekke livskrefter som bor i oss og som er unike for kvinnen i oss.

Tantra er Veven som forbinder deg
til Kjærlighetens Livskunst!

Mange har en feilaktig opplevelse av hva seksuell energi er. For mange er det overraskende å få høre, at denne unike energien i kroppen vår kan forene oss til det Hellige i vårt indre. Ved å åpne deg for den seksuelle livsenergien i din kropp, åpnes bevisstheten din til å erfare en langt større del av Livet.

InnerLifeTantra er visdommen om Eros som en feminin livskraft i kvinner og menn. På kurset kommer vi inn på hvordan det som du erfarer under massasjen, kan overføres til det seksuelle på en vakker måte.

I Tantra lærer du som mann at du er født til å være en elsker, men at det er YIN-siden ved din lidenskap som fremhever sann maskulinitet. Grunnen til at menn i så stor grad trekkes mot kvinnen og det feminine, er fordi hennes Yin kan vekke til live hans inspirasjon og tilgang til hans åndskraft. Men for å hente frem denne evnen i kvinnen, må han kjenne elskovens tantriske livskunst.

Vi jobber på massasjebenk og du lærer å gå fullt og helt inn i Nærvær, Samspill og Gleden over å gi Nytelse til et annet menneske. Vi begynner gjerne kurset med å ta opp temaer rundt kroppsberøring, intimitet og seksualitet på en naturlig og befriende måte, sett fra et tantrisk perspektiv. 

Deretter demonstreres massasjen med sine lange, rolige og kjærlige strøk. Kjønnsdeler blir ikke massert. Dere går sammen parvis,  mann og kvinne eller to kvinner, hvor dere masserer hverandre under veiledning av massasjeterapeutene. Vær forberedt på nakenhet når vi masserer. Litt uvant, men det gjelder for nesten alle, så vi blir enige om å gjøre det til en befriende nytelse.

Dato, pris og påmelding

28 – 31. oktober på Bjørk kursgård. Torsdag kl 13.00 – søndag kl 16.00.

Kurset er åpent for alle. Både mann, kvinne, lesbisk og homofil vil ha glede av å bli kjent med Tantra på denne måten. Vi legger opp til 50/50 kvinner og menn. Kurset er både for single og den som har partner hjemme. Vi setter vanligvis opp parkurs i tantrisk massasje i januar hvert år.

Pris kr. 3.750, – pr. person inkl. full kost og losji i fire dager
på dobbeltrom på en vakker kursgård med atmosfære og god mat.

Vi holder til på Ilseng syd for Hamar, 75 min. fra Ikea/Oslo
og 40 minutter med tog fra Gardermoen. 

Etter påmelding mottar du en faktura, hvorpå du betaler bindende depositum kr. 750,- til konto: 1254 05 73768. Samtidig sender vi deg en bekreftelse med praktisk info på epost.

FORBEHOLD:
Vi tar forbehold om kursstart, hvis Covid19 ikke er under kontroll. Da betales selvfølgelig ditt depositum / kursavgift tilbake i sin helhet innen kurset skulle ha startet. Det er uansett en fordel om du er vaksiinert. Hvis du ikke er det, må du teste deg mandag og holde deg i «karantene» de videre dagene før kurset.


Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram