Videregående fordypning 2024

Vi setter opp 2 videregående fordypningsgrupper neste år, begge med første kurs i februar. Videregående fordypning er for deg som har deltatt på minst et 1-årig fordypningskurs i InnerLifeTantra løpet av de siste årene.

Innholdet til de to gruppene vil i utgangspunktet være likt når det gjelder teori og metoder. Derfor velger du den gruppen hvor datoene passer best for deg. Så vil det være selve gruppe-energien som bestemmer noe av retningen og innholdet i hver gruppe. For begge gruppene velger vi sitatet fra Osho til å være vår guidance i 2024:

“Tantra is primarely about uniting love,
spirituality and sexuality with awareness”

Det er ingen tvil om at vi er rede til å fordype oss mer i den spirituelle siden ved Tantra, både når det gjelder følelser, erotisk vennskap, seksualitet og polariteten mellom Ego og Selvet. Det vil bli tantrisk massasje og det vil bli pust, men mest av alt er det den forhøyede energien vi skaper sammen som gjør kursene på Bjørk så verdifulle. Vi trenger alle å åpne for slike erfaringer med jevne mellomrom, fordi det er en så stor kontrast til mye av det vi møter ute i verden.

De to gruppene har fått navnet Saraswati og Vajrayana. For å vite hva vi skal regne med av påmeldinger til neste år, og for at du kan sikre deg plass i den gruppen du ønsker, ber vi om påmelding innen 1. oktober.  

Saraswati: 31 jan. – 4. februar, 24 – 28. april, 7 – 11. august og 6 – 10. november.

Vajrayana: 14 – 18. februar, 8- 12. mai, 28. aug – 1. sept, 20 – 24. november

Vi holder samme pris som i år: Depositum kr. 3000,- som kan deles opp.
Når du melder deg på, skriver du når du vil betale depositum i løpet av høsten.

Månedlige avdrag fra 15.jan til 15.des. 2024 er kr. 2.250,-
Trenger du en annen betalingsavtale, send en epost til shalini@innerlifetantra.no

Meld deg på Saraswati her

Meld deg på Vajrayana her

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram