21-24. september: Videregående samlivskurs for par.


«Hellig Nytelse»
21 – 24. september med kursleder Shalini Lind.

Kurset er fulltegnet. Men dere kan melde der på og stå på venteliste. Dere må ha deltatt på et tidligere parkurs eller InnerLifeTantra intro/fordypning for å kunne delta.

Den tantriske seksualitet, opprinnelig kalt Maithuna, består av 7 trinn. Det handler om «en meditativ vei til seksuell fordypning». På kurset blir dere veiledet trinn for trinn med ulike øvelser, hvor dere lærer å ivareta energiflyten i samspillet mellom dere.

Dette er ikke et kurs i tradisjonell seksualitet og det er ingen aktiv sex under kurset. Dere får lære om de syv trinnene i «Hellig sex – Hellig nytelse». Det tar dere med hjem og lar dere inspirere av til å skape et nytt rom for deres seksuelle møter. De syv trinnene handler om:

Trinn 1. Å tilrettelegge det fysiske tantra-rommet.
Trinn 2. Erotisk vennskap i hverdagen.                    
Trinn 3. Den rituelle samtale.
Trinn 4. Polariteten i forholdet – ulike roller i det seksuelle.
Trinn 5. Den seksuelle energiens stigning, meditative øvelser.
Trinn 6. Pust og Hellig nytelse (inkl. tantrisk massasje)
Trinn 7. Dedikasjonen – kjærligheten til hverandre.

InnerLifeTantra er Kjærlighetens og Gledens livskunst som dere sammen får et innblikk i og kan dele med hverandre gjennom denne helgen.

Ved å gi oppmerksomhet til det vakre dere ser i hverandre, sjel til sjel, og gi tid til sanselig nærvær, hud mot hud, bringes dere gradvis inn i den tantriske ånd.

Det å ha tid nok til hverandre på denne måten, er også sårbart. Lengsel og savn, sjenanse og usikkerhet kan komme frem, selv etter mange års samvær. Derfor blir det satt av tid til små samtaler dere i mellom, men noe parterapi er ikke dette kurset.

I InnerLifeTantra praktiserer vi «de fire sanne Nytelser», som er vår evne til å bli berørt av Skjønnhet, takknemligheten vi kjenner i det Sanselige, og varmen og nærværet vi finner i Intimiteten. Det å bringe disse tre formene for nytelse inn i egen hverdag, er en del av forberedelsen til å ta hverandre imot seksuelt i det vi kaller «Hellig sex – Hellig nytelse».

Praktisk informasjon:

Dato: 21 – 24. september.
Vi møtes torsdag kl. 13.00. Kurset avsluttes søndag ca kl.17.00.
Dere trenger å være til stede alle dagene og hele den oppsatte tiden for å delta på kurset.

Sted: Kurset holdes i vakre og rolige omgivelser på Bjørk Kursgård:
Løkenvegen 79. 2344 Ilseng ligger 15 min. å kjøre syd for Hamar og en times kjøring fra Ikea Furuset, Oslo. 45 minutter med tog fra Gardermoen.

Pris kr 5.200,- pr person.
Ved påmelding betales bindende depositum kr. 700,- pr. person.
Resterende kursavgift kr. 4.500 pr. person betales senest 20.08.23
Kursavgiften kan om ønskelig betales i månedlig avdrag fra påmelding til kurset begynner. Kontakt kontoret hvis det er ønskelig.

Prisen innbefatter kurset + full kost og losji (4 måltider) og innkvartering på dobbeltrom. Max 9 par.

NB! gjelder avmelding. Ved avmelding før 01.09 beholder vi kr. 1000,- pr. person i admin. gebyr.
Etter 01.09 gjelder kun sykemelding. Da får dere bekreftelse fra oss om fravær. Sammen med sykemelding får dere kursavgiften tilbake via deres reiseforsikring.

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram