September 2023: PARKURS


«Hellig Seksualitet – Hellig Nytelse»
21 – 24. september

Med kursleder Shalini Lind.

Den tantriske seksualitet, opprinnelig kalt Maithuna, består av 7 trinn. Det handler mindre om ren sex, og omtales gjerne som «en meditativ vei til seksuell fordypning». På kurset blir dere veiledet trinn for trinn med ulike øvelser.

Gjennom alle syv trinnene er vi opptatt av å ivareta energiflyten i den enkelte og samspillet mellom dere.     


Tantra er Kjærlighetens og Gledens livskunst som dere sammen får et innblikk i og kan dele med hverandre gjennom denne helgen.

Ved å gi oppmerksomhet til det vakre dere ser i hverandre, sjel til sjel, og gi tid til sanselig nærvær, hud mot hud, bringes dere gradvis inn i den tantriske ånd.

Det å ha tid nok til hverandre på denne måten, er også sårbart. Lengsel og savn, sjenanse og usikkerhet kan komme frem, selv etter mange års samvær. Derfor blir det satt av tid til små samtaler dere i mellom, men noe parterapi er ikke dette kurset.

I InnerLifeTantra praktiserer vi «de fire sanne Nytelser», som er vår evne til å bli berørt av Skjønnhet, takknemligheten vi kjenner i det Sanselige, og varmen og nærværet vi finner i Intimiteten. Det å bringe disse tre formene for nytelse inn i egen hverdag, er en del av forberedelsen til å ta hverandre imot seksuelt i det vi kaller «Hellig sex – Hellig nytelse».

Dette er ikke et kurs i tradisjonell seksualitet og det er ingen aktiv sex under kurset. Dere får lære om de syv trinnene i «Hellig sex – Hellig nytelse». Det tar dere med hjem og lar dere inspirere av til å skape et nytt rom for deres seksuelle møter.

Praktisk informasjon:

Dato: 21 – 24. september

Kurset holdes i vakre og rolige omgivelser på Bjørk Kursgård:
Løkenvegen 79. 2344 Ilseng ligger 15 min. å kjøre syd for Hamar og en times kjøring fra Ikea Furuset, Oslo. 45 minutter med tog fra Gardermoen.

Vi møtes torsdag kl. 13.00. Kurset avsluttes søndag ca kl.17.00.
Dere trenger å være til stede alle dagene og hele den oppsatte tiden for å delta på kurset.

Pris kr 5.200,- pr person.
Kurset innbefatter full kost og losji, inspirerende undervisning, en varm og god atmosfære, vakre og rolige omgivelser og  god mat. Dere har lært å gi hverandre en berørende massasje, som dere kan utvikle videre hjemme. Max 9 par.

Ved påmelding betales bindende depositum kr. 700,- pr. person.

Du mottar kursbekreftelse og en epost med en betalingslink.
Påmelding gjelder når depositum er innbetalt.

Resterende kursavgift kr. 4.500 pr. person betales senest 20.08.23

Den totale kursavgiften kan om ønskelig betales i avdrag. Kontakt kontoret om det.

NB! Depositum tilbakebetales ikke ved avmelding etter 20.08.23
Ved avmelding før 20.08 beholder vi kr. 1000,- pr. person i admin. gebyr.

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram