VELKOMMEN til Bjørk Kursgård på Ilseng

InnerLife-Akademiet holder til på Bjørk kursgård, syd for Hamar, i vakre og landlige omgivelser, en drøy times kjøring fra Oslo og 45 min. med tog fra Gardermoen. Her bor vi, fem voksne, et barn og to hunder i et bofellesskap og arbeidskollektiv. Shalini er ansvarlig for kurs og utdanning. De andre oppgavene deler vi oss i mellom. Vi elsker å bo på Bjørk under åpen himmel og med kornåkre rundt oss. Det gir en dyp ro, også for deg når du er på kurs. Et praktfullt, lyst kursrom med stor takhøyde gir pusterom og en spesiell stemning. Varme og hjemmehyggelige omgivelser innendørs får deg til å kjenne deg hjemme, mens Øivinns velsmakende mat gjør oppholdet enda mer trivelig. Vi serverer vegetarisk mat, samt melk og glutenfritt kosthold for den som ønsker det.

InnerLife – et møtested for spirituell livsutfoldelse

InnerLife-Akademiet (tidligere ArunA-Akademiet) er et møtested for personlig, indre vekst og gledesfylt, spirituell livsutfoldelse. Alle våre aktiviteter er rettet mot spirituell utvikling under merkevarenavnet InnerLife. Du lærer å se deg selv som et helt menneske, – å leve ut det unike ved ditt eget kjønn, – og verdsette alle kvalitetene og egenskapene du bærer med deg i din personlighet. Du kommuniserer med kroppens egen intelligens og blir kjent med din seksualitet og erotiske livskraft gjennom den tantriske livsvisdom. Du beveger deg inn i psykens mangfoldige landskap gjennom energiøvelser, meditasjon og terapi der det er nødvendig. Du får næring til din intuisjon og får et langt mer bevisst forhold til din egen åndskraft. Med Shalinis «Tolv nøkler til oppvåkning» lærer du å forløse dine begrensninger på en aksepterende og vakker måte.

Å skape vendepunkter i eget liv

InnerLife handler således om å skape vendepunkter i eget liv. Teori forklares og metoder prøves ut gjennom forståelsen av hvordan energi virker i og omkring kroppen vår, i auraen. Som kursdeltager får du utfolde deg gjennom meditasjon, energiøvelser, symbol- og drømmearbeid, indre reiser og helbredende historiefortelling. Åndedrett for dyptgripende avspenning og kroppsmassasje for nytelsen av å leve i egen kropp inngår på de fleste kursene. Vi tilbyr Massasjeterapi, Livsveiledning og Dybdeterapi.

Vår visjon for morgendagen

Parallelt med den indre reisen er vi opptatt av den globale klimakrisen og hvordan konkurransetenkning og forbrukermentalitet fører til overforbruk og ødeleggelse av Moder Jords naturresurser. Gjennom de siste 50 årene har forbruket vårt blitt tredoblet. Regnskogen er i ferd med å bli halvert, jordens dyrebestand er halvert og klodens tilstand er presset til bristepunktet (FIVH). Hvorfor tillater vi våre ledere å la dette skje, når vi samtidig vet at noe må gjøres?

«Å være gartner i Edens Hage»

Vårt svar er at den dypereliggende årsaken til livets kriser ligger i menneskets manglende bevissthet om sitt eget livspotensiale og den dypere meningen med eget liv. Når vi ikke har kontakt med vårt indre, blir vi tilsvarende blinde ut mot verden. Vår visjon er at bevisstgjøring av eget indre vil bidra til en utvidet bevissthet hvor vi helt naturlig ivaretar jorden som om vi var gartnere i Edens Hage. Med en utvidet bevissthet om oss selv lever vi like naturlig i solidaritet og deling med alle rundt oss, i motsetning til den manglende fordelingen av livets goder blant jordens befolkning som vi er vitne til i vår tid.

Dypest sett elsker vi samvær med hverandre

Mennesket er et sosialt vesen. Vi lengter etter nærhet og dype forbindelser, vi inspireres av utveksling og samarbeid. Men det er sårbart å være sammen. Vi kan mislykkes, – vi kan bli utestengt fra vår sosiale arena – spesielt i et konkurransesamfunn. Fremmedfølelsen som vi opplever i dagens samfunn har stengt oss inne bak en sosial forbrukermaske – vekk fra sårbarheten, følelsene og den ubevisste frykten.

«Tolv nøkler til oppvåkning»

Shalinis «Tolv nøkler til oppvåkning» er et personlig, indre studium hvor vi utfordrer vår psykiske og åndelige lammelse. Vi utdanner Tatriske massører og snart livsveileder, holder foredrag, studiesirkler og fordypningskurs hvor vi lærer deg å utgjøre en forskjell i morgendagens verden. Du lærer å forbinde ditt intellekt med din intuisjon, å snu dine fornektelser til aksept og verdighet, å våge ærlighet i dialog og å bevege deg fra lukket til åpen sårbarhet. Spesielt viktig er det å våge sårbarheten når du utfordrer deg selv i forhold til din seksualitet og kjærlighetsevne. I InnerLife oppfatter vi menneskets bevissthet som et samspill mellom våre indre verdier, våre følelser og åndskraft – hvor alle tre er ment å trekke i samme retning. Når du deltar på kurs, mediterer eller går i terapi, er det for å øke din bevissthet og oppleve en dypere mening med ditt liv. Da vil du våge å dele mer av din kjærlighet. Og du vil kjenne en inspirasjon og glede som gir mot til å skape forvandling i deg og endring i verden rundt deg.

Nytelsen, bevegelsen og livsutfoldelsen

Vi er overbevist om at en omfattende del av menneskets sovende bevissthet ligger fastlåst i vår kulturelle feiloppfattelse av hva kjærlighet og seksualitet er. På Shalinis kvinne/gudinnekurs lærer du hvordan kroppens livsenergi er seksuell av natur, at den først og fremst er ment for å forbinde deg til din åndskraft. Hun utfordrer deg til å åpne kroppen for dens eget språk – for nytelsen, bevegelsen og livsutfoldelsen – først og fremst i din egen hverdag. Slik lærer du å forme livet til en indre dans, hvor du forbinder deg til indre kvaliteter på din ferd ut i verden.

«InnerLife Tantriske Prosess»

Det er her «InnerLife Tantriske Prosess» har en reell oppvåkning å tilby. Tantra handler om langt mer enn din seksualitet. Det er en usedvanlig vakker innstilling til livet med metoder for din egen utvikling som frembringer likevekt og balanse mellom alle livets polariteter, ulikheter og tilsynelatende motsetninger. Det handler om tilstedeværelse og den dyptgripende gleden ved å være til. Vi lærer å frigjøre vår seksuelle livsenergi fra jegets trange oppfattelse av hva kjærlighet og seksualitet er, for å oppleve langt mer nærhet i våre relasjoner og en større dybde i de hverdagslige erfaringer.

Den tantriske livsvisdom gir helt nye perspektiver på livet, som får deg til å ta valg fra et langt dypere sted i deg selv. Du blir delaktig i verden på en helt ny måte.

Slik finner du veien til oss:
Adresse: Løkenvegen 79, 2344 Ilseng i Stange kommune.

Nærmeste stasjon med tog fra Oslo eller Gardermoen er Stange.

Nærmeste stasjon med tog nordfra er Ilseng (Rørosbanen) eller Hamar.

Les mer om adkomst her

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram