VELKOMMEN til Bjørk Kursgård på Ilseng

InnerLife-Akademiet holder til på Bjørk kursgård, syd for Hamar, i vakre og landlige omgivelser, en drøy times kjøring fra Oslo og 45 min. med tog fra Gardermoen. Her bor vi, fem voksne, et barn og to hunder i et bofellesskap og arbeidskollektiv. Shalini er ansvarlig for kurs og utdanning. De andre oppgavene deler vi oss i mellom. Vi elsker å bo på Bjørk under åpen himmel og med kornåkre rundt oss. Det gir en dyp ro, også for deg når du er på kurs. Et praktfullt, lyst kursrom med stor takhøyde gir pusterom og en spesiell stemning. Varme og hjemmehyggelige omgivelser innendørs får deg til å kjenne deg hjemme, mens Øivinns velsmakende mat gjør oppholdet enda mer trivelig. Vi serverer vegetarisk mat, samt melk og glutenfritt kosthold for den som ønsker det.

Slik finner du veien til oss:
Adresse: Løkenvegen 79, 2344 Ilseng i Stange kommune.

Nærmeste stasjon med tog fra Oslo eller Gardermoen er Stange.

Nærmeste stasjon med tog nordfra er Ilseng (Rørosbanen) eller Hamar.

Les mer om adkomst her

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram