Auragrammet – din indre Livssyklus – bestill det her!

Er du klar over at det du kaller Sjel eksisterer som et energifelt i og omkring kroppen din? Og at Sjelens kvaliteter og intensjon med ditt liv er nedtegnet som energimønstre du kan bli kjent med gjennom ditt personlige Auragram? Med ditt personlige Auragram blir du kjent med det vakre, fargerike landskapet som finnes i ditt indre. Samtidig bringes du inn i en daglig trening og praksis, som lærer deg å ta dine Sjelsimpulser virkelig på alvor. På den måten lærer du å samarbeide med den du dypest sett er og det du dypest sett lengter etter å realisere i livet ditt.

Klikk på bildet og se 5 min. video:
«Hva er et Auragram», før du leser videre.

For- og baksiden til et Auragram. Forsiden viser sammensetningen av de forskjellige sjelskreftene via farger og symboler. Baksiden står det forklart hva hver farge betyr.


Trenger du å bestille Auragramkalender for 2024? Det gjør du her.
NB! Kun for deg som har hele Auragrampakken fra før.


Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram