Shalinis Tantra-bok: Kjærlighetens Frigjøring-en spirituell vei til Tantra


Tantra-lærer, kursholder og forfatter Shalini Lind sier:
Min erfaring som Tantra-lærer har overbevist meg om at Den Tantriske Livsvisdom er en uvurderlig nøkkel til forløsning av hatet i verden. Det kjennes spesielt å invitere til et liv i Tantra, fylt som den er av skjønnhet, sanselighet og intimitet, mens kriger og en mengde kriser ligger truende over oss. Kan Tantra lære oss å legge til side vårt selvfornektende tankesett som i så stor grad skyggelegger lyset for oss alle?

«Kjærlighetens Frigjøring – en spirituell vei til Tantra» er en grundig, omfattende og dypt inspirerende bok. Den er på 12 kapitler og nærmere 400 sider, og tar for seg Tantraens historie og innhold i både øst og vest. Shalini Lind har en imponerende kunnskap og formidlingsevne om Tantra. I dag er denne kunnskapen på vei opp igjen, og kanskje kan den vakre livsvisdommen som ligger i Tantra inspirere til å skape en bedre fremtid.

Lytt til lydopptak her hvor Shalini forteller litt mer om bokens innhold.Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram