InnerLife Tantrisk Massasje – Spirituell Tantra-massasje.

Nederst på denne siden finner du en oversikt over InnerLife Tantramassører i Norge.

InnerLife Tantrisk Massasje er et tilbud til deg som bevisst vil utforske din evne til nytelse, nærvær og intimitet som en utviklingsprosess. Tantrisk Massasje gir mulighet til å fordype deg i opplevelsen av din seksuelle energi somen indre, erotiske erfaring. Forskjellen fra vanlig seksualitet er at den erotiske energi bølger opp gjennom kroppen i stedet for å være bundet til underlivet.

I vår tid lever vi i avstand til oss selv, uten helt å forstå det selv. Derfor trenger vi å legge til side vårt fokus på sex, uansett om det vekker glede eller skam. Da kan vi lettere tillate den livsenergi som ligger i det erotiske, å frambringe sann nytelse, samt nærhet til oss selv og våre omgivelser.

Se for deg at du er naken i et varmt og omsluttende rom. Massøren beveger seg med meget langsomme strøk over hele kroppen din. Først masseres ryggen, deretter framsiden. Omgitt av stillhet og terapeutens trygghet kan du nyte din egen tilværelse. Det gir en avspenning, som stimulerer frem en åpenhet i deg for å oppleve deg selv i din nakenhet.

I tantrisk massasje er det ingen som vil noe med din seksuelle energi, annet enn å tilføre deg nytelse. Gradvis kjenner du en dansende og stimulerende energi utfolde seg i din kropp. For noen oppleves det som å komme inn i et hellig rom i seg selv. 

Å være et levende menneske handler om å kjenne en naturlig, erotisk følelse i egen kropp uten åtenke sex. Den vestlige seksualiteten er forbundet med altfor mye begjær. Da mister vi lett den innlevelse som ligger i Eros-energien. I Tantra lærer vi at den erotiske energi er kroppens naturlige glede over å være til. Den er ment for nærhet i enhver relasjon og som inspirasjon i våre daglige handlinger.

For kvinnen er massasjen rettet mot å åpne hennes feminine energi, slik at den igjen kan bevege seg fritt og naturlig i hennes kropp. Det gir henne muligheten til å kjenne den erotiske nytelsen i hele kroppen. Svært mange kvinner kjenner ikke denne følelsen eller de tror ikke at de kan få kontakt med den. Generelt har kvinner i vår kultur ikke kjent tillatelsen til virkelig å nyte innenfra seg selv. Dermed har vi mistet tilgang til en feminin livskraft som er essensiell, for at vi skal kjenne verdigheten ved vårt eget kvinneliv. For noen vil det være lettere å åpne for denne livskraften overfor en kvinnelig massør. Derfor må hun kjenne etter, om hun velger å gå til en kvinne, før hun kjenner seg trygg nok til å velge en mannlig massør.

Vi anbefaler menn å velge en kvinnelig Tantra-massør. For ham er det en spesiell opplevelse å bli møtt av en kvinnelig massør, som berører hans nakne kropp på en så sakte og sensuell måte (med unntak av penis). Menn kommer raskere til den erotiske følelsen, enn det som gjelder for de fleste kvinne. Da lærer han å ikke gi etter for sine seksuelle fantasier. Den erotiske nytelsen skal bringes til hjertet. Går tankene likevel til det seksuelle, vil massøren bringe ham tilbake til seg selv. Det samme gjelder hvis penis reiser seg. Det er helt normalt. Da lærer han å bruke pusten til å bringe den erotiske energien videre opp til hjertet.

En Tantrisk Massasje oppleves forskjellig fra gang til gang. En sesjon kan variere fra ingen nytelse til en himmelsk opplevelse. Det har mye med hvordan din bioenergi virker den dagen du mottar massasje. Det er også avhengig av, om det ligger noen traumatiske erfaringer og låser den erotiske energi. InnerLife-massøren er ikke utdannet som terapeut, men er trenet til å samtale med klienten. Noen er utdannet som coach. Går du i terapi, er det viktig at din terapeut får vite at du parallelt mottar tantrisk massasje.

  • Du kjenner ingen nytelse, bare en god massasje – du blir ikke dypt berørt. Blir du bare liggende og ingenting skjer. Da skal du dele det med massøren og få hjelp til å gi slipp!
  • Du kjenner litt nytelse, men merker at du begynner å tenke på andre ting, når det blir godt.  Eller underbevisstheten din går til «motangrep» ved å tenke: Er ikke dette seksuelt? Hvem er egentlig denne massøren? Dette er flaut! Da skal du dele de forstyrrende tankene dine med massøren, for å få hjelp til å gi slipp på dem.
  • Du kjenner virkelig nytelse – og du aner at den erotiske følelsen stige opp gjennom kroppen din. Men igjen saboterer underbevisstheten og du blir flau, skamfull, redd eller usikker, og du mister den gode følelsen. Det er også viktig å akseptere gråten eller aggresjon, hvis det kommer, vanligvis som en reaksjon på den overveldende følelsen som det er å oppdage at du har levd et altfor langt liv uten din erotiske kroppsopplevelse. Da skal du dele følelsene dine med massøren, som vil hjelpe deg å finne tilbake igjen.
  • Du kjenner den erotiske energien i kroppen din, men begynner å projisere lyst over på massøren som har satt i gang den gode stemningen og nytelsen i deg. Eller du blir forstyrret av seksuelle fantasier. Her har vi nok en sabotasje. I realiteten skyver du kontakten du har med deg selv over på den andre eller inn i fantasien. Sett ord på det overfor massøren. De er vant til at det skjer og vet hvordan de kan bringe energien tilbake til deg.
  • For de fleste er det snakk om å trene på å være fullt til stede i nytelsen. Gradvis blir du kjent med din egen, erotiske kroppsenergi som et vakkert nærvær i deg selv.   

En fullverdig InnerLife Tantrisk Massasje varer i to timer
inklusiv en liten samtale før og etter massasjen.  

Pris skal være forhåndsavtalt.

Merk deg hvilke avbestillingsvilkår massøren din har. Du skal vite, at det er et stort inntektstap for massøren, hvis du avbestiller en time på kort varsel. Derfor kan det være at mulig avbestillingsfrist er lengre enn vanlig.  

Smittevern. Massør og klient er nær hverandre. Vi ber om at du kjenner deg helt frisk, når du kommer til timen. Er du i tvil, kontakt massøren på forhånd.

Hygiene. Før du kommer til massasje, er det en fordel at du har dusjet ikke så altfor lenge før.

Vi anbefaler vanligvis ikke å dusje etter massasjen, men i stedet la noe av oljen gå inn i huden sammen med opplevelsen fra massasjen. Vi benytter økologisk olje.

Du tar med deg et rent laken å ligge på.

Å bestille InnerLife Tantra-massasje

Vi har flere dyktige InnerLife Tantra-Massører rundt i Norge, som alle har sin massasjeutdannelse godkjent av Shalini Lind ved InnerLife-Akademiet.

Følgende kan kontaktes for fullverdig InnerLife Tantra – massasje:

0459 Oslo: Tantra-senteret: post@tantrasenteret.no
0459 Oslo: Silja Hage: 906 54 294
0459 Oslo: Jon K. Christiansen: 934 51 321
0459 Oslo/ Asker: Terje Olsen: 928 40 497
0459 Oslo/ Nesodden. Kjell Myhre: 997 31 609
7712 Steinkjer / Trondheim: Marte Ekrem: 913 51 532
5221 Bergen/ Porsgrunn: Monica Hjelle: 971 15 095

InnerLifeTantra-massører i praksis:

0459 Oslo, Tantra-senteret. Lars Lyngdal: 482 18 676
0459 Oslo, Tantra-senteret: Åse Lundberg: 928 04 170
2344 Ilseng, Bjørk kursgård: Nina Helene Jenssen: 412 95 844
Oslo/ Sætre. Bjørn Sebastian Hecter: 900 54 475
4639 Kristiansand. Liyana Sandring: 416 75 612
5211 Os. Eva Hjelle: 952 65 248Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram