InnerLife Tantrisk Massasje – Spirituell Tantra-massasje.

Nederst på denne siden finner du en oversikt over InnerLife Tantramassører i Norge.

De fleste av oss er oppvokst innenfor en kulturarv som har gitt oss et veldig begrenset syn på vår kropp og seksualitet. Synd og skam i forhold til den erotiske kroppsopplevelsen ligger i oss alle, bevisst eller ubevisst. Det har gjort noe med vårt selvbilde, som gjør det vanskelig å stole på vår egen livskraft. Det gjør det vanskelig å forbinde oss til andre mennesker og til å skape våre liv i tråd med den vi er.

I InnerLife Tantrisk Massasje skaper terapeuten en trygg og aksepterende atmosfære basert på en dyp respekt, åpenhet og nærvær. Slik gis du mulighet til å oppleve deg selv og kroppen din på en ny måte, hvor du kjenner den erotiske nytelsen og erfarer din egen seksuelle livsenergi som en livskraft du kan ha lengtet etter gjennom hele livet uten å vite om det.

InnerLife Tantrisk Massasje er et tilbud til deg som vil utforske nytelse, nærvær og intimitet som en bevisst utviklingsprosess. InnerLife Tantrisk Massasje gir mulighet til å fordype deg i opplevelsen av din seksuelle energi somkontinuerlig strømmer gjennom din kropp. I vår kultur har vi i altfor stor grad beveget oss vekk fra den indre, erotiske erfaring.

Vi trenger å legge vekk vårt fokus på sex – negativt eller positivt – og la livsenergien og den erotiske følelsen virke til fordel for egen nytelse, egen levendegjøring, egen inspirasjon og kreativitet.

Se for deg at du er naken i et varmt og omsluttende rom. Massøren beveger seg med langsomme og lekende strøk over hele kroppen din. Det stimulerer frem en dyp avspenning i deg, som får den erotiske energien til å bølge opp gjennom kroppen i stedet for å være bundet til underlivet.

Gradvis kjenner du en dansende og stimulerende energi utfolde seg i din kropp. Omgitt av stillhet og terapeutens trygghet kan du nyte din egen tilværelse. I tantrisk massasje er det ingen som vil noe med din seksuelle energi, annet enn å tilføre deg nytelse. For noen oppleves det som å komme inn i et hellig rom i seg selv. 

Å være et levende menneske handler om å kjenne den erotiske følelsen i egen kropp uten å tenke sex. Å kjenne at denne unike kroppsenergi vel så mye er ment for nærhet i enhver relasjon og som inspirasjon i enhver handling vi foretar oss. Vi trenger å separere den erotiske følelsen fra sex, for å erfare den seksuelle energistrømmen i kroppen som vår egen livskraft og som kilden til den dypere mening i våre liv.

For en kvinne er den tantriske massasjen en mulighet til å utforske hvordan hun kan tillate den erotiske nytelsen å virke i hele kroppen, og ikke minst ta følelsen med seg ut i egen hverdag. Få kvinner kjenner tillatelsen til virkelig å nyte innenfra seg selv. Dermed har vi mistet tilgang til en livskraft som er helt essensiell, for at vi skal kjenne verdighet ved vårt eget kvinneliv.

Det vestlige menneske har som vane å «gå til hodet» hver gang vi kjenner oss erotiske for å forstå hvorfor vikjenner nytelse. Idet vi spør hvorfor, skaper vi avstand til den seksuelle energien i kroppen, som faktisk er vår egen livskraft – ja, den grunnleggende livskraften i hele vårt fysiske univers.

Alt etter hvor du er i din prosess, kan massasjen oppleves som en vidunderlig, dyp avslapning og gradvis som en erotisk nytelse. Men det er IKKE seksuelt, slik vi er vant til å tenke om sex. Kanskje er det vanskelig å forstå før du har opplevd massasjen.

Tantra-massasje for kvinner er annerledes enn for menn. I et Taoistisk ordspråk sies det at «seksualiteten er kvinnens hemmelighet». Tantra-massasje for kvinner er rettet mot å åpne den energi som allerede finnes i kroppen hennes, men som ligger fortrengt av kulturen. Slik at hennes naturlige energi igjen kan bevege seg fritt og naturlig i en kvinnelig kropp.

InnerLife Tantrisk Massasje kan ikke sammenlignes med andre former for massasje. Terapeuten bruker langt mer av sin kropp og innlevelse, er langt mer åpen og nær enn du er vant med fra tradisjonell massasje. Tantrisk massasje er et nært og åpent samarbeid mellom massøren og deg. Massøren åpner for sin egen erotiske kroppsenergi når hun eller han masserer deg, som igjen virker inn på energistrømmen i din kropp.

For deg som mann å oppleve at massøren på en kreativ og sensuell måte berører deg over hele din kropp (med unntak av penis), er spesielt. Som mottager er du helt naken under massasjen. Ja, det oppleves erotisk, men prøv å forstå at det du opplever, handler om nytelse som kan bringe deg inn til din egen sjel. Går likevel projeksjonen over til massøren, er det helt greit. Hun vil hjelpe deg innover igjen. En annen utfordring er om din Lingam reiser seg. Slapp av, massøren hjelper deg mentalt å bringe energien inn i kroppen din igjen.

En Tantrisk Massasje er forskjellige for hver av oss og fra gang til gang. Forskjellig kan oppstå:

  • Du kjenner ingen nytelse, bare en god massasje – du blir ikke berørt. Det skjer fordi du ubevisst ennå ikke våger å bli kjent med deg selv på denne måten. Blir du bare liggende og ingenting skjer, si fra til massøren – be om hjelp til å gi slipp!
  • Du kjenner litt nytelse, men merker at du stadig tenker på andre ting eller begynner å stille spørsmål om hva som egentlig foregår. Er dette seksuelt? Hvem er egentlig denne massøren? Dette er flaut? Del gjerne tankene med massøren, slik at du får hjelp til å gi slipp på dem.
  • Du kjenner virkelig nytelse – du kjenner den erotiske følelsen stige i kroppen din, men blir sky, flau, redd eller usikker og søker kontroll på følelsene dine – både de gode og de ubehagelige – ved å stoppe dem – skyve dem unna. Si i tilfelle fra om det skjer!
  • Du begynner å projisere lyst på massøren som har satt i gang den gode stemningen og erotiske nytelsen i deg. Du gir altså bort kontakten med deg selv til den andre. Da kan du sette ord på det og terapeuten hjelper deg å finne tilbake til deg selv.
  • Du blir forstyrret av seksuelle fantasier. Da skal du ikke fordømme det. Se fantasien komme, for så å gi den slipp – og nyt den gode følelsen som har oppstått i deg. For det er deg det handler om!

Den tantriske massasjen varer i halvannen time og under forløpet kan du komme til å oppleve en eller flere av disse klassiske forstyrrelsene. Ha derfor innstillingen at du vil være åpen også for forstyrrelsene.

Det er også viktig å akseptere gråten eller aggresjonen, hvis det kommer, vanligvis som en reaksjon på den overveldende følelsen som det er å oppdage at du har levd et altfor langt liv uten din erotiske kroppsopplevelse. I denne sammenheng opptrer ikke massøren som psykoterapeut, men forholder seg til det som skjer i deg fra sitt hjerte. Det er du som tar i mot deg selv. Du aksepterer alt du opplever akkurat som det er; du lar det komme – du lar det gå!

Uansett er det snakk om trening for å være fullt tilstede i nytelsen. Gradvis blir du kjent med din egen, erotiske kroppsenergi som et nærvær i deg selv.  Gradvis oppdager du hva det vil si å tillate din seksuelle energi å gi deg denne levende erotiske opplevelsen som forbinder deg til en utvidet bevissthet om deg selv. Den seksuelle energi i kroppen din har nemlig den funksjon å forbinde deg til ditt dypere Selv – til opplevelsen av at livet på jorden er hellig.

Å bestille InnerLife Tantra-massasje

Under Corona – pandemien er det litt begrenset når og hvor mye vi kan tilby Tantra-massasje, idet vi er avhengig av å bryte en-metersregelen for å gi tantrisk massasje. Men du kan ta kontakt med massøren og forhøre deg om den enkeltes smittevernsprosedyrer.

Vi har flere dyktige InnerLife Tantra-Massører rundt i Norge, som alle har sin massasjeutdannelse godkjent av Shalini Lind ved InnerLife-Akademiet.

Følgende kan kontaktes for fullverdig InnerLife Tantra – massasje:

0459 Oslo: Tantra-senteret: post@tantrasenteret.no
0459 Oslo: Silja Hage: 906 54 294
0459 Oslo: Jon K. Christiansen: 934 51 321
0459 Oslo/ Asker: Terje Olsen: 928 40 497
0459 Oslo/ Nesodden. Kjell Myhre: 997 31 609
2110 Slåstad:  June Berntsen: 940 94 010
2825 Gjøvik: Jon Kåre Larsen: 902 06 997
7712 Steinkjer / Trondheim: Marte Ekrem: 913 51 532
5221 Bergen/ Porsgrunn: Monica Hjelle: 971 15 095Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram