Se VIDEOER om Tantra med Shalini Lind

Hvorfor skal vi gå rundt og kjenne oss som erotiske vesener?
Se video, hvor Shalini svarer på det og forteller om de fire innledende stadiene i InnerLifeTantra.


Kanskje du får lyst til å bruke det neste året til å lære mer om Tantra som en reise
inn til din egen sjel og den glede og livslyst som følger med.

Du finner mange flere videoer og webinar-opptak med Shalini på hennes YouTube-kanal!

Gå til Shalinis YouTube-kanal her!


Den eksistensielle Seksualiteten

Se video her!

En av mange TILBAKEMELDINGER på videoen:
Nå har jeg akkurat sett en video med deg som rørte noe helt i dypet av sjelen min… Jeg har lest en del om tantra både fra osho og flere, men jeg har ikke fått tak i det slik jeg gjorde nå… Jeg har grått etter sex nesten alltid, og tenkt og følt men det må jo være noe mer enn dette, som jo er det vakreste og dypeste noen kan oppleve, det har jeg følt, selv om jeg ikke har opplevd det slik du beskriver, i dette livet iallfall. Men det er helt klart noe som gjenkjennes på et dypere plan. Og det kjennes ikke umulig ut, at jeg kan få oppleve det igjen. Jeg vil iallfall starte min reise inn i det fra dette perspektivet, det kjennes klart ut. Så tusen tusen takk, for en jordnær forklaring med en nydelig tilstedeværelse fra deg. Jeg syns du er vakker på så mange måter. Hilsen Tonje


Den erotiske Livskraftens 4 Nytelser og Gleder

Se videoen her!


Mannens vei til indre frigjøring i Tantra

Se video her!

I dag finnes han i alle aldre og yrkesgrupper, mannen som søker mot Tantra. Hvilke forestillinger kommer han med og hvilke overraskelser møter ham? Er han klar over at Tantra handler om å hente frem hans feminine intelligens? Og hvis det er slik som de lærde hevder, at det er gjennom innlevelse i kvinnens indre vesen, han vil gjenfinne forbindelsen til sin egen sjel, hva innebærer det? Er han rede til det? Og finnes det kvinner rundt ham, som han kan stole på i en slik sårbar situasjon?    


Kvinnens seksualitet, verdighet og visdom.

Se video DEL 1 her!

Se video DEL 2 her!

Tantra tilbyr kvinnen å gjenfinne et kjærlighetsfylt forhold til sin egen kropp og seksualitet ved å gjenfinne sin verdighet som kvinne. Det påvirker måten du er tilstede i livet ditt og åpner for en ny relasjon til deg selv og måten du ivaretar dine relasjoner, vennskap og parforhold. I dette webinaret henter Shalini frem de mange sjelelige sidene ved det å være kvinne, slik det speiles gjennom vårt underliv. Fordi det i så stor grad blir oversett i vår kultur, vil hun at du skal finne tilbake til verdigheten og visdommen som her holdes skjult.


Hvit Tantra – hva handler det om?

Se videoen her!

Tantra i Vesten består av mange forskjellige retninger. Det finnes rød, hvit og svart Tantra. I denne videoen forteller Shalini om Tantra som en flere årtusen gammel visdomstradisjon, som vektlegger Kjærlighet til alt levende liv og likeverd mellom alle mennesker. InnerLifeTantra er basert på kunnskapen om energi og bevissthet. Her er den seksuelle livsenergi helt sentral, men må ikke forveksles med tradisjonell sex. Ta del i Shalinis kunnskap om hvit Tantra!


.

Shalinis YouTube-kanal finner du flere lærerike videoer og webinaropptak om Tantra.
Sett deg i godstolen, plugg på øret og gled deg til å lytte til Shalinis
inspirerende tanker om livet sett i tantrisk perspektiv.
Her er noen av opptakene som blir mest sett.

Gå til Shalinis YouTube-kanal her!

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram