SE VIDEOER og WEBINARER om InnerLifeTantra.

Shalinis YouTube-kanal finner du flere lærerike videoer og webinaropptak om Tantra. I tillegg ligger noen av opptakene ute som lydfiler. Sett deg i godstolen, plugg på øret og gled deg til å lytte til Shalinis inspirerende tanker om livet sett i tantrisk perspektiv. Liker du det du hører, må du gjerne dele det videre. Her er noen av opptakene som blir mest sett.


Den eksistensielle Seksualiteten

Tantra som livsvisdom fremhever at mennesket er et Kjærlighetsvesen, hvor vi har fått tildelt jorden, vår magiske kropp og seksualitet som hellige verktøy til å erfare Kjærlighetens intelligens og livskunst. Det lærer vi lite om i vår vestlige kultur. I videoen forteller Shalini om krigeren og heksen i oss, om alfahannen og hans frue som erobrer dagens verden, om elskeren og elskerinnen som oppdager det hellige ved sin seksualitet og som gradvis åpner for sin spiritualitet.

En av mange TILBAKEMELDINGER på videoen:
Nå har jeg akkurat sett en video med deg som rørte noe helt i dypet av sjelen min… Jeg har lest en del om tantra både fra osho og flere, men jeg har ikke fått tak i det slik jeg gjorde nå… Jeg har grått etter sex nesten alltid, og tenkt og følt men det må jo være noe mer enn dette, som jo er det vakreste og dypeste noen kan oppleve, det har jeg følt, selv om jeg ikke har opplevd det slik du beskriver, i dette livet iallfall. Men det er helt klart noe som gjenkjennes på et dypere plan. Og det kjennes ikke umulig ut, at jeg kan få oppleve det igjen. Jeg vil iallfall starte min reise inn i det fra dette perspektivet, det kjennes klart ut. Så tusen tusen takk, for en jordnær forklaring med en nydelig tilstedeværelse fra deg. Jeg syns du er vakker på så mange måter. Hilsen Tonje


Den erotiske Livskraftens 4 Nytelser og Gleder

I dette opptaket får du høre om den unike Livskraften som ligger i å trene på Nærvær og Nytelse i alt du gjør og ikke minst i samvær med menneskene du setter pris på. «Sann Nytelse», som det kalles i Tantra, gir energi, frembringer indre glede og åpner øynene dine for den fantastiske verden du omgir deg med. Opptak fra fagwebinar april 2020.


Mannens vei til indre frigjøring i Tantra

I dag finnes han i alle aldre og yrkesgrupper, mannen som søker mot Tantra. Hvilke forestillinger kommer han med og hvilke overraskelser møter ham? Er han klar over at Tantra handler om å hente frem hans feminine intelligens? Og hvis det er slik som de lærde hevder, at det er gjennom innlevelse i kvinnens indre vesen, han vil gjenfinne forbindelsen til sin egen sjel, hva innebærer det? Er han rede til det? Og finnes det kvinner rundt ham, som han kan stole på i en slik sårbar situasjon?    


Kvinnens seksualitet, verdighet og visdom.

Tantra tilbyr kvinnen å gjenfinne et kjærlighetsfylt forhold til sin egen kropp og seksualitet ved å gjenfinne sin verdighet som kvinne. Det påvirker måten du er tilstede i livet ditt og åpner for en ny relasjon til deg selv og måten du ivaretar dine relasjoner, vennskap og parforhold. I dette webinaret henter Shalini frem de mange sjelelige sidene ved det å være kvinne, slik det speiles gjennom vårt underliv. Fordi det i så stor grad blir oversett i vår kultur, vil hun at du skal finne tilbake til verdigheten og visdommen som her holdes skjult.


Hvit Tantra – hva handler det om?

Tantra i Vesten består av mange forskjellige retninger. Det finnes rød, hvit og svart Tantra. I denne videoen forteller Shalini om Tantra som en flere årtusen gammel visdomstradisjon, som vektlegger likeverd Kjærlighet til alt levende liv og likeverd mellom alle mennesker. I InnerLifeTantra er basert på kunnskapen om energi og bevissthet. Her er den seksuelle livsenergi meget helt sentral, men må ikke forveksles med tradisjonell sex. Ta del i Shalinis kunnskap om hvit Tantra!


Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram