Gi en gave

InnerLife-Akademiet har siden 1994 vært organisert som en forening. Dermed finnes det ingen private eiere som søker personlig vinning og driften av skole og kurssenter skal gå til selvkost. Det bidrar til et større fellesskap mellom kursdeltakere, massører, coacher og Akademiets lærere og ansatte.

Bjørk Gård er et spirituelt senter og på lignende vis som de fleste spirituelle sentre rundt i verden gjøres en del av arbeidsoppgavene på frivillig basis. Vi har tusen kvadratmeter bolig å ivareta og sytten mål tomt. Vi har mange som bidrar frivillig på forskjellig vis. I tillegg er vi svært glade for de som ønsker å gi en liten pengegave.

Tipper du? Støtt oss via Grasrotandelen!

InnerLife-Akademiet er medlem av Frivillighetsregisteret, og kan motta midler fra Norsk Tippings «Grasrotandelen»

Hele Norsk Tippings overskudd går til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med og bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan selv velge hvilket lag eller forening som skal få et beløp tilsvarende sju prosent av din spilleinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går sju kroner til din grasrotmottaker. Din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres.

Du søker oss opp via InnerLife-Akademiet, organisasjonsnr 974 421 593.


Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram