InnerLife-teamet

Shalini Lind

Gründer, daglig leder, forfatter og kursleder. Shalini Lind er cogründer av ArunA-Akademiet, i dag kalt InnerLife-Akademiet, som hun startet sammen med Øivinn Øi i 1984 på Majorstua i Oslo. Siden den gang har undervisning og spirituell veiledning vårt hennes fulltids yrke. I dag legger Shalini stor vekt på den Tantriske Livsvisdom som en grunnleggende side ved InnerLife. Les mer om Shalini her.

Telefon: 466 344 84. E-post: Shalini@innerlifetantra.no


Øivinn Øi

Co-gründer, samtalepartner og kokk på InnerLife-senteret. Øivinn Øi er co-gründer av InnerLife-Akademiet, tidligere ArunA-Akademiet sammen med Shalini Lind. De har vært gift og arbeidet sammen i 36 år. I dag er de ikke gift, men bor kollektivt og samarbeider om kursgården i lag med medarbeidere. Under kursene ivaretar Øivinn matlagingen med utrolig mange gode smaker. Han er også pasjonert brødbaker, og leverer sitt egetutviklede hjemmebakte brød til mange i distriktet. På Mjøsa finner du Øivinns husbåt «What a Day».

Telefon: 971 71 027. E-post: oivinn.oi.aruna@gmail.com
Les mer om Øivinn her
Kokkens matoppskrifter finner du her


Kerste Sophie Nitter

Kontormedarbeider, InnerLifeTerapeut, bor på Bjørk Gård.
Sammen med Shalini ivaretar Kerste Sophie kursstedets administrasjon i tillegg til å ha hovedansvaret for å sette opp websidene. Hun står også bak kamera, og redigerer, i forbindelse med video-opptak til nettkurset. I tillegg er Kerste utdannet samfunnsgeograf fra Universitetet i Oslo. Det gjør henne svært opptatt av bærekraftige måter å leve på. Kerste bor sammen med sin datter Vilde Fairouz på 9 år.

Mobil: 917 33 270. E-post: kerste@innerlife.no


Nina Helene Jenssen

Praktisk ansvarlig og hovedansvar for Auragrambestillingene, bor kollektivt på Bjørk Gård.
Nina Helene har hovedansvaret for å ordne Auragrambestillinger og ulikt kontorarbeid. Hun er en kreativ sjel, som sørger for at lokalene innendørs stelles og pyntes. Samtidig er Nina med på mange kurs i InnerLifeTantra, og starter til høsten på deltidsutdanning til Gestalt-coach.

E-post: auragram@innerlife.no


Shaggie og Cacao

Vakthunder – spesielt mot alle ulver som våger seg inn på tunet.

Shaggie er en liten «eventyrblanding» med foreldre som har aner fra gatelivet i Syd-Spania. Kanskje har nettopp det gjort henne så klok som hun er. Shaggie fikk vi med til Norge på den tiden ArunA hadde et lite senter i Syd-Frankrike fra 1999 – 2012. Cacao er datter av Shaggie, halv rasehund og halv eventyrblanding. Begge har de aner som vakthunder for sauer. Vi som bor her er selvfølgelig sauene og de ser ytterst alvorlig på sin funksjon som voktere mot alle ulvene (kursdeltagerne) som ankommer Bjørk. De kan nok virke litt iltre i det du kommer gjennom porten. Da setter du deg bare ned på huk og hilser på dem (med fare for et lite slikk i ansiktet, så hold hodet høyt hevet). De liker godt å bli snakket med, men ikke å bli klappet på hodet.

Shaggie og Cácáo har ingen mobil eller e-postadresse, men er svært så sensitive på kommunikasjon.

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram