Tantra-massasje

InnerLife Tantrisk Massasje tillater den erotiske livskraften å stige fra bunnen av kroppen til hjertet og videre til din sjette sans, klart adskilt fra seksuelle fantasier og begjær.

Gradvis kjenner du en dansende og stimulerende livsenergi utfolde seg i kroppen din. Omgitt av stillhet og terapeutens trygghet kan du uforstyrret nyte din egen kropp og tilværelse. For enkelte oppleves det som å komme inn i et Hellig rom i en selv.

Ved å åpne deg for ditt indre på denne måten, frembringes hormoner som fjerner avstanden du har til din egen kropp og til andre mennesker. Både den som gir og mottar massasjen blir forbundet til sin egen erotiske livskraft, som gjør at møtet mellom dere skjer på en berørende og helt naturlig måte, selv om dere ikke kjenner hverandre fra før. For det er i opplevelsen av kroppens erotiske livskraft, at du møter et andre mennesker på et dypere, eksistensielt plan.

På massasjekursene lærer du å gi Tantrisk Massasje på benk. Du stryker lett og sensuelt over den andres kropp med hender og underarmer. I tillegg bruker du fingertuppenes dansende bevegelser i sakte berøring av hudoverflaten.

Intuitivt former du kroppens linjer til et levende maleri, for at både du og mottageren skal ha tid og mulighet til å kjenne nytelsen stige i kroppen.

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram