Spirituell Tantra-massasje

«Vi forbinder din erotiske livskraft til ditt hjerte»

InnerLife Tantra-Massasje handler om en reise innover i deg selv, på søken etter din dypere kjærlighetsevne. Selve massasjen gir deg muligheten til å utforske din evne til å motta nytelse i en trygg atmosfære basert på Respekt, Åpenhet og Nærvær.

InnerLife Tantra-massasje er fri for seksuelt begjær og gir deg i stedet en unik mulighet til å åpne deg for kroppens naturlige nytelse og intimitet. Omgitt av stillhet og massørens trygghet nyter du din egen tilstedeværelse. For enkelte oppleves det som å komme inn i et Hellig rom i seg selv.

Både du som mottar og den som gir tantrisk massasje vil underveis bli forbundet til sin egen erotiske energi, Eros, som gjør at utvekslingen av energi mellom dere skjer på en helt naturlig måte. I Tantra er Eros en kjærlighetsenergi som oppstår fra dypet av vår egen sjel. Du vil oppdage at det er gjennom den, at du kan ta imot og gi av deg selv på et dypere, eksistensielt plan.

For deg som mann er det spesielt å oppleve at massøren på en kreativ og sensuell måte berører deg over hele din kropp, (med unntak av penis/lingam). Ja, du er helt naken og det kan oppleves erotisk, men prøv å forstå at det du opplever, handler om en form for nytelse som kan bringe deg innover mot din egen sjel. Kommer likevel ereksjonen, er det helt greit. Massøren vil da hjelpe deg å bringe oppmerksomheten innover igjen.

For deg som kvinne vil det kanskje være uvant å motta en så nær berøring fra en annen kvinne eller en mann. Under massasjen er du helt naken. Da er det viktig ikke å tenke kjønn, men at det er et medmenneske som stiller seg til rådighet for å gi deg muligheten til å oppleve din Sensualitet og Seksuelle energi gjennom å kjenne den Erotiske nytelsen i din egen kropp.

Å bestille InnerLife Tantra-massasje

Følgende kan kontaktes for InnerLife Tantramassasje:

0459 Oslo: Silja Hage: 906 54 294
1516 Moss: Elisabet Engelschøn Østby: 996 49457
2825 Gjøvik: Jon Kåre Larsen: 902 06 997
2215 Bergen / Porsgrunn: Monica Hjelle: 971 15 095
7712 Steinkjer: Marte Ekrem: 913 51 532
7712 Steinkjer: Kjetil Engan: 915 54 650

Følgende er i praksis og gir InnerLife Tantramassasje til moderat pris:

0459 Oslo: Jon Carl Christianssen

Tantrisk massasje kan ikke sammenlignes med andre former for massasje. Terapeuten bruker langt mer av sin kropp og innlevelse, er langt mer åpen og nær enn du er vant med fra tradisjonell massasje. Det er en helt annen side ved deg som skal vekkes – nemlig din erotiske nytelse. Tantrisk massasje er således et nært og åpent samarbeid mellom massøren og deg som mottager.

Vi har flere dyktige InnerLife Tantra-Massører rundt i Norge, som har sin massasjeutdannelse godkjent av Shalini Lind ved InnerLife-Akademiet.

Under Corona er det litt begrenset hvor mye vi kan tilby Tantra-massasje og hvilke smittevernsregler som gjelder. Ta kontakt med massøren og forhøre deg om den enkeltes smittevernsprosedyrer.


Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram