Kjøpsvilkår

Kjøpsvilkår for Auragrammet – din indre Livssyklus

1.Nøyaktig fødselstidspunkt 

Vi trenger nøyaktig fødselstidspunktfor å sette opp ditt Auragram. Vi benytter ikke korrigert tidspunkt fra din astrolog, men det oppgitte tidspunktet fra din fødselsjournal.

2. Skulle du ha oppgitt feil tidspunkt

Som kjøper er det ditt ansvar, dersom du senere oppdager at du har oppgitt feil tidspunkt. Ny bestilling koster kr. 500,- + porto.
Oppdager du allerede dagen etter at noe er feil, rekker du å få det korrigert uten ekstra betaling.

Send i tilfelle en e-post til auragram@innerlife.no

Sjekk uansett når du mottar studiepakken at vi ikke har gjort noen feil, ved å se at vi har skrevet fødselsdataene dine riktig nederst på Auragrammet ditt.

3. Forhåndsbetaling og angrerett

Fordi ditt Auragram er en individuelt tilpasset vare, må vi be om forhåndsbetaling. Du kan benytte deg av angreretten ifølge angrerettloven: «Når varen lages spesielt for forbrukeren, såkalt tilvirkningskjøp, er det vanligvis 14 dagers angrerett. Benytter du angreretten, dekker du kostnadene til faktisk utført arbeid og medgåtte materialer for ditt personlige Auragram og tilpasset kalender, tilsvarende kr 500,-. I tillegg må du sende hele studiepakken i retur. Idet vi har mottatt pakken fra deg, returnerer vi det skyldige beløp. 3. Lagring av personlig informasjon4

InnerLife-Akademiet bruker informasjonen du fyller inn i bestillings-skjemaet til å sette opp ditt personlige Auragram og årskalender. Senere bruker vi din epost-adresse til å gi deg informasjon om nyheter som legges inn i Auragram-portalen og tilbud om kurs tilknyttet Auragrammet. Ingenting av denne informasjonen sendes videre til andre.

4. Leveringstid 

Vi sender studiepakken til deg senest 7 virkedager etter at din bestilling og betaling er registrert hos oss. Vanligvis er vi raskere. Unntak gjelder for jul, påske og fellesferien, da kan det ta lengre tid.

5. Generelle vilkår

Ved å akseptere vilkårene, godkjenner du at vi sender deg informasjon om kurs og webinarer som kan utfylle din kunnskap og bruk av Auragrammet. Du kan melde deg av denne epostlisten når du vil.

Ved å akseptere vilkårene, godkjenner du at kostnaden for ditt Auragram eller kurs du har meldt deg på, blir trukket fra kontoen tilknyttet betalingskortet du har lagt inn.

Hvis du velger delbetaling, trekkes avdragene automatisk fra kontoen din i henhold til den  avtalen du har valgt.

For øvrig gjelder vilkår i henhold til Norsk kjøpslov.
For spørsmål, ta kontakt på info@innerlife.no

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram