Øivinns side

01401DSC_1560 – 80kb

Co-gründer, samtalepartner og kokk på InnerLife-senteret 
Øivinn Øi er co-gründer av InnerLife-Akademiet, tidligere ArunA-Akademiet sammen med Shalini Lind. De har vært gift og arbeidet sammen i 36 år. I dag er de ikke gift, men bor kollektivt og samarbeider om kursgården i lag med en fast medarbeider. Under kursene ivaretar Øivinn fokus i mannsgruppene når temaene omhandler seksualitet og tantra. Han er eier av husbåten «What a Day»som ligger på Mjøsa. Husbåten ivaretar behovet for  kontemplativ tilbaketrekning og er gjerne tilgjengelig  for gruppene som kommer til Bjørk i sommermånedene.

Les artikkel om Øivinn på husbåten i bladet «Magiske Øyeblikk»

Øivinn liker å sitere fra Finn Skårderuds bok «Uro» et sitat som speiler verdier som han gjerne utfordrer menn med: «Et  fallskjermhopp er strengt tatt ingen særlig risiko. Det er bare en etteraping av livets virkelige risiko. Kjærlighet, intimitet og de andre er virkelig risiko! Hva er rafting mot en avvisning? Hva er et strikkhopp mot den elskedes telefon som aldri ringer?»

Som bakgrunn har Øivinn innledende studier i natur og miljøvern, ernæring og noe naturmedisin før han studerte hos den klarsynte healeren Bob Moore fra 1979 – 85. Der lærte han å forstå samspillet mellom energi, psyke og bevissthet. Øivinn jobbet fra 1980 – 1990 som healer, men valgte senere å undervise i spirituell utvikling sammen med Shalini.

Med sin lange terapeutiske erfaring og gleden over å være til stede for den enkelte kursdeltager, er Øivinn med på å skape et trygt fundament under kursene. Det er ingen tvil om at hans bidrag på kjøkkenet også virker til å heve trivselen under et kurs. Her lager han vidunderlig middag til oss hver dag, primært er bygget opp rundt grønnsaker  og med innslag av vilt og lam. Øivinn har en lidenskap for nybakt brød, –  glutenfritt og havrebrød – så her kan du glede deg både til frokost og kvelds.

Øivinn tar i mot til samtaletimer; «Down to basics»
Øivinn tar mot til samtale med fokus på Mannskraft, Livsvalg og Parforhold.
1 time og 15 minutter. Info / bestilling: 971 71 027.

E-post: oivinn.oi.aruna@gmail.com

 

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram