Kort om kursleder Shalini Lind

Jeg er co-gründer av InnerLife-Akademiet, tidligere ArunA-senteret, som jeg har drevet sammen med Øivinn Øi siden 1984. Siden den gang har jeg jobbet med personlig veiledning og spirituell utvikling på heltid.

Min faglige bakgrunn er studier i sosialantropologi, kriminologi og religionshistorie. I 1976 og 1979 bodde jeg to halvår blant Mayaindianerne i Guatemala. Der fikk jeg erfare forskjellen mellom indianernes virkelighetsoppfatning og min vestlige kulturs tilnærming til livet. Det ble et Vendepunkt for meg. 

Innsikt om samspillet mellom energi og bevissthet har jeg delvis fra Bob Moore, min kjære lærer og veileder på 80-tallet. I desember 1985 opplevde jeg under et kurs å bli løftet opp gjennom en svart kanal i ryggraden og med en enorm hastighet sendt inn i et guddommelig lys, hvor jeg ble møtt med en overveldende kjærlighet og en takknemlighet for at jeg som menneske var kommet hjem.

Takknemligheten jeg opplevde har siden preget all min undervisning. Den fortalte meg om en gjensidighet mellom det guddommelige og mennesket, som jeg aldri før hadde hørt om. Det har fått meg til å skjønne at universet lengter i like stor grad etter deg og meg, slik vi lengter etter dets utfoldelse i våre liv.

De neste par årene etter Lysopplevelsen var jeg svært intuitiv og åpen. Slik kom Sjelens tolv Livskvaliteter til meg gjennom ulike syn, de jeg i dag kaller for «12 Nøkler til indre Frihet og et rikere Liv».

I 2014 valgte jeg å avslutte terapeut-utdannelsen for bare å fordype meg i den tantriske livsvisdom. Avgjørelsen kom etter at jeg hadde et overveldende syn langfredag i påsken, hvor jeg ble bedt om å bevege meg videre i mitt arbeid til det som i dag er blitt InnerLifeTantra.

De siste 12 årene har jeg levd i et arbeidskollektiv på vår vakre kursgård på Ilseng, et kvarter syd for Hamar og en drøy time fra Oslo. Her tilbyr jeg de fleste kursene i Tantrisk Livsvisdom, om det er for par eller single og i alle aldre.

_____________________________________________________________________________

Mange tror at Tantra  først og fremst handler om sex, men det er feil. Tantra er en spirituell utviklingsvei, hvor du åpner deg for Nytelsen, Skjønnheten og Gleden i livet, som virkemidler for å kunne åpne deg for den universelle Kjærligheten, slik den skal bringes inn til den fysiske verden, til menneskene rundt deg og til Moder jord.

Tantra fremhever det positive ved forskjellen mellom mann og kvinne eller ulike kulturer, som grunnlag for samarbeid, bevegelse og utvikling oss i mellom. Tantra forbinder mannen til dypet av hans eget hjerte og kvinnen til dypet av hennes egen livmor. Slik åpner Tantra for en indre seksualitet og retter på den måten opp både mannens og kvinnens selvbilde. I motsetning til tilbedelsen av en uoppnåelig guddom i det hinsidige, lærer Tantra oss å erfare det hellige der vi lever – i vårt daglige arbeid, i vennskap og familie, i seksualiteten, men alltid gjennom deling av skjønnhet, nytelsen og den naturlig, indre gleden.

Velkommen til InnerLifeTantra!
For kontakt, send meg en epost: shalini@innerlifetantra.no

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram