SEPTEMBER. Tantra Massør og Coach-utdanning for kvinner.

Last ned fullt kursprogram i PDF

De grunnleggende verdiene i Tantra vektlegger menneskets sanne natur som Lys, Kjærlighet og Glede. Tantra som livsvisdom fremhever mennesket som et Kjærlighetsvesen, som har fått tildelt vår vakre jord, en magisk kropp og seksualitet som hellige verktøy til å erfare Kjærlighetens intelligens og livskunst.

Å utvikle deg til InnerLife Tantra-Coach er noe langt mer enn å lære en teknikk. Du kan heller ikke lese deg til det. Tantra er en livsinnstilling og en levemåte, kjent for sin store grad av åpenhet. Det er de ærlige og berørende menneske-møtene vi søker i Tantra. Det krever trening. Det fine er at denne form for trening foregår i din egen hverdag, uansett hvor du ferdes, hva enn du gjør eller hvem du er sammen med. Det er det kjærlige, åpne og aksepterende mennesket i deg, som skal få utvikle seg gjennom utdannelsen, idet du praktiserer Tantra som levemåte. Det vil virke inn på forholdet du har til din kropp og seksualitet, på selvfølelsen og dine livsvalg.

Når en klient kommer til InnerLife Tantra-Coaching, er det for å gjenfinne sin naturlige kjærlighetsevne og delvis for å lege fortidens sår og mindreverd i forhold til Seksualitet, Intimitet og Kjærlighet. Ifølge Tantra er det kun den oppadstigende, seksuelle energi i kroppen vår, som har potensialet til å helbrede slike sår. Her handler det ikke om sex, men at vi mennesker har et energifelt i og rundt kroppen, som er konstruert for å transformere bundet energi og omdanne den til en erotisk livskraft, Eros. Den seksuelle livsenergien bærer således Kjærlighetens kvaliteter i seg, som glede, berøring eller tilgivelse. Men for å frigi slike livskvaliteter, lærer du i Tantra at energien må behandles på en helt spesiell måte, både kroppslig og mentalt.

Tantrisk Massasje er Veven
som åpner deg for Kjærlighetens Livskunst

I Vesten oppfatter vi livets polariteter som motsetninger. Dermed fortrenger vi gjerne den ene av de to sidene. I Tantra er målet å få mann og kvinne, smerte og glede, aktivitet og passivitet, det hellige og det jordiske til å danse sammen. Og når de danser sammen, kalles energien for seksuell. Det samme gjelder i InnerLife Tantrisk Massasje. Ved å kombinere avspenning av kroppen, mens den subtile energien samtidig aktiviseres, får massøren polene til å smelte sammen, hvorpå energien kan stige fra underlivet opp til hjertet.

Gradvis kjenner du en dansende og stimulerende energi utfolde seg i din kropp. Omgitt av stillhet og terapeutens trygghet kan du nyte din egen tilværelse. I Tantrisk Massasje er det ingen som vil noe med din seksuelle energi, annet enn å tilføre deg nytelse. For noen oppleves det å komme inn i et Hellig rom i seg selv.

For deg som mann er tantrisk massasje en måte å flytte fokuset fra underlivet til hjertet, for å tillate den erotiske opplevelsen å gjelde hele kroppen din. Du skal ikke prestere eller erobre, men kun være deg selv for å erfare ditt eget indre.  

For deg som kvinne får du under massasjen mulighet til å utforske hvordan du kan tillate den erotiske opplevelsen og nytelsen å virke i hele kroppen din, og etter hvert i livet ditt. Få kvinner kjenner tillatelsen til virkelig å nyte seg selv. Dermed har vi mistet tilgang til en rekke livskrefter som er unike for kvinnen.

Å utdanne deg til InnerLife Tantra-massør
er å søke Hellig Nytelse i din egen kropp
for å Gi det videre til andre!

I InnerLife Tantrisk Massasje inviterer du klienten til en avslappende massasje, som gir nytelse, sensualitet og en opplevelse av en erotisk følelse i kroppen. Massasjen har også en stor grad av intimitet, hvor mottaker er naken og det masseres med olje. Massasjen er 100 % enveis fra giver til mottaker og foregår i dypt nærvær og respekt.

Tantrisk massasje er designet for å bli kjent med nytelsen i egen kropp gjennom sensuell berøring, pusteteknikker og massørens lange og meget sakte strøk over hele kroppen.

Tantra er et Kjærlighetsmøte i Nærvær, Skjønnhet og
Sanselighet. Uten ord. Uten krav. Uten begjær.
Ved å nærme oss hverandre, åpnes vi
for Sjelens sanne natur, Eros.

Det arbeides bevisst med den seksuelle energi, en subtil energi som stimuleres gjennom avspenning. Det medfører at klienten kan ta imot den erotiske intensiteten i sin kropp uten å gi den utløp, slik vi normalt er vant med seksuelt. Dermed kan energien løftes oppover i energisystemet mot hjerte-senteret. Det kan gi klienten en transcendent opplevelse, slik at en ser seg selv og livet i et utvidet perspektiv. Nettopp det er målet med Tantrisk Massasje.

Last ned fullt kursprogram her i PDF

Søk på utdannelsen her

Første opptaksfrist er 1. mars 2021.
Du får svar innen 14 dager etter fristens utgang.


Klikk på bildet og lytt til webinaropptak med Shalini som er hovedlærer på utdannelsen.

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram