14-17.mars og 12-15.sept: WOMENS WISDOM i TANTRA

På søken etter den tantriske kvinnens Sensualitet, Visdom og Verdighet.
Kursrekke med Shalini Lind på Bjørk Gård v/ Hamar.

Trinn 1. 14 – 17. mars.
Den tantriske kvinnens frihet og verdighet

En tantrika lærer kunsten å bringe Skjønnhet, Sanselighet og Nærvær inn i sitt daglige liv. Det gir henne glede, og ikke minst en verdighet. Da kan hun tillate Eros, den erotiske livskraften å våkne i henne, når hun er ute blant mennesker. Hun elsker å kjenne at underkroppen hennes lever. Det gjør henne myk, leken, åpen og fordomsfri overfor alle hun møter. For den erotiske energi handler ikke om sex, men om sjelens kontaktskapende energi. 

Under kurset lærer vi å gi og å motta Tantrisk Massasje, slik våre søstre i fortidens templer hjalp hverandre til å åpne for Eros´ intelligens og livskunst. Intuitivt former vi kvinnekroppens naturlige linjer som om den er et levende maleri.

Intimitet er for en tantrika å være nær seg selv i møtet med omverden. Både som giver og mottager av massasjen lar vi oss berøre på et eksistensielt plan. For noen kan det være nytt og uvant, for andre oppleves det som å komme inn i et Hellig rom i seg selv.

Trinn 2. 12 – 15. september
Den tantriske kvinnens seksualitet og spiritualitet.

Den tantriske kvinne lærer å frigjøre sin væren, kropp og seksualitet fra andres forventninger. Det gir henne en naturlig verdighet, fordi hun utstråler en trivsel med seg selv. Da våger hun å ta egne skritt uten å bli stanset av hva andre mener. Og hun gjør det ut i fra sin kvinnelighet. Det samme gjelder for hennes seksualitet. Hun har bare sex når hun er rede til det, og ikke fordi hun er redd for å såre ham, når hun ikke har lyst.

En tantrika forener sensitivitet med styrke,
seksualitet med spiritualitet, logikk med intuisjon.

Det hun verdsetter mest ved den tantriske seksualitet, er tiden og  tilstedeværelsen. For en tantrika er sex en meditasjon over møtet med en annen sjel. Det gir et gløtt inn i en dimensjon utenfor tid og rom, som nærer hennes sensitivitet og spiritualitet. Det er en prosess som fyller hennes liv med mening.Se VIDEO om «Kvinnens seksualitet, verdighet og visdom» og mye mer på Shalinis YouTube-Kanal

Gå til Shalinis YouTube-kanal

Shalini er en dyktig kursleder som inspirerer deg til å hente frem de gjemte og glemte livskreftene i deg selv. Hun skaper tidlig i kurset en aksepterende og kjærlig atmosfære, slik at du kjenner deg trygg til å møte dine indre livskrefter. Shalini har arbeidet med spirituell veiledning og kurs siden 1984. Hun har undervist i Tantra på heltid de siste 10 årene etter at hun påsken 2014 hadde et syn, som fikk henne til å flytte sitt daglige arbeid fra spirituell psykoterapi til å holde kurs i den Tantriske Livsvisdom


TID, PRIS, PÅMELDING

DATO: 14 – 17. MARS + 12 – 15. SEPTEMBER

Torsdag kl.17.00 til søndag kl.17.00.

PRIS: kr. 9.600,- for 2 kurs.
Prisen inkluderer full kost og losji på dobbeltrom.

STED: InnerLife-Senteret, Bjørk Gård på Ilseng, syd for Hamar.

1 time å kjøre fra Ikea/Furuset, 40 min. med tog fra Gardermoen til Stange stasjon  (retning Lillehammer).

DEPOSITUM ved påmelding er kr. 600,-

Depositum er bindende og betales ikke tilbake ved avmelding.

RESTERENDE KURSAVGIFT kan betales på 2 måter.

1. Du betaler 9 månedlige avdrag á kr. 1000,-
den 20. hver måned fra januar eller februar 2024.

2. Du betaler kr. 4.500,- i 2 omganger og senest 4 uker før kursstart.

AVMELDING ved sykdom:

Du må kjenne deg helt frisk for å delta på kurset. Ved akutt sykdom eller angrep av virus rett før kurs, får du en bekreftelse av oss om fravær. Sammen med sykemelding kan du be om å få kursavgiften tilbake på din reiseforsikring.


Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram