4-7.mai. WOMENS WISDOM i TANTRA

På søken etter den tantriske kvinnens Sensualitet, Visdom og Verdighet.
4 – 7. mai med Shalini Lind på Bjørk Gård v/ Hamar.

På kurset blir du kjent med den tantriske kvinnen i deg. Du får skape din personlige historie om henne når vi mediterer, går inn i stillhet, danser og visualiserer, eller møter henne i nattens drømmer. I et varmt og trygt søster-fellesskap åpner du deg for din erotiske livskraft, slik den er bevart i dypet av ditt kvinnelige vesen og bak de mange vestlige forestillinger om hva en kvinne er. 

Last ned fullt kursprogram her

Den tantriske livsvisdom fremhever menneskets sanne natur som erotisk. Du vil oppdage at Eros er noe ganske annet enn du er blitt fortalt. Eros er selve livsnerven i kroppen din, som bringer deg i kontakt med livet som Hellig. Det handler om å lære av kunnskapens tre på godt og vondt, om nytelse og utfordringer side om side.

Forén din styrke med sensitivitet! Din logikk med intuisjon!
Din seksualitet med spiritualitet!

I Tantra møter du Tempel-prestinnen i ditt indre, som får deg til å oppdage det Hellige ved livet. Hun vil at du skal nyte å være til stede i din kropp og i ditt underliv (Yoni) uten skam og sjenanse. Hun hjelper deg å finne din verdighet gjennom å åpne deg for den sensualitet og varsomhet som naturlig ligger i din kvinnelige kropp.

Med den Tantriske Livsvisdom gjenoppdager vi kunsten å bringe Skjønnhet og Sanselighet inn i våre daglige liv. Du lærer at Eros ikke handler om sex, men om Nærvær, Intimitet og en indre Glede som du tar med deg i det seksuelle, like mye som du tar det med ut i verden.

Intimitet handler om å være nær deg selv i møtet med andre mennesker. En av dagene på kurset vil du lære å gi og å motta Tantrisk Massasje, slik våre søstre i fortidens templer hjalp hverandre til å åpne for Eros´ intelligens og livskunst. Vi masserer på benk, hvor vi med underarmenes lange og varsomme strøk skaper en lett og sensuell berøring av hudoverflaten. Intuitivt former vi kroppens linjer som om den var et levende maleri, og hvor du både som giver og mottager berøres på et dypt, eksistensielt plan. For enkelte kan det oppleves som å komme inn i et Hellig rom i en selv.


Se VIDEO om «De fire stadier i InnerLifeTantra»
og mye mer på Shalinis YouTube-Kanal

Gå til Shalinis YouTube-kanal

Shalini er en varm og dyktig kursleder som inspirerer deg til å hente frem de gjemte og glemte livskreftene i deg selv. Hun skaper tidlig i kurset en aksepterende og kjærlig atmosfære, slik at du kjenner deg trygg til å møte dine indre livskrefter.

Shalini har arbeidet med spirituell veiledning og kurs siden 1983. Hun har undervist i Tantra på heltid de siste 9 årene etter at hun påsken 2014 hadde et syn, som fikk henne til å flytte sitt virke fra spirituell psykoterapi til å holde kurs i den Tantriske Livsvisdom.

TID, PRIS, PÅMELDING

DATO: 4 – 7. MAI 2023. Torsdag kl.18.00 til søndag kl.17.00.

PRIS: kr. 3.600,- inkl. full kost/losji på dobbeltrom.

STED: Bjørk Gård på Ilseng, syd for Hamar. 1 time å kjøre fra Ikea/Oslo.
40 min. med tog fra Gardermoen til Stange stasjon  (retning Lillehammer).

PÅMELDING: Benytt påmeldingsskjema nedenfor. 

BETALING: Du betaler kr. 600,- i bindende depositum ved påmelding.
Resterende kursavgift kr. 3.000,-betales senest 2 uker før kursstart.

AVMELDING: Ved avmelding beholdes depositum i administrasjons-kostnader. Ved avmelding senere enn to uker før kursstart beholdes halve kursavgiften, med mindre en annen deltager kan ta din plass. Da beholdes bare ditt depositum.

Ved sykdom kan du ved sykemelding få kursavgiften tilbake på din reiseforsikring.


Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram