WOMENS WISDOM i Tantra;

På søken etter den kvinnelige Seksualitetens
Hemmeligheter og Livsvisdom
med Tantralærer Shalini Lind

Intro – kurs 29. april – 2. mai
Torsdag kveld til søndag ettermiddag
Påmelding mulig nå

Det vakre ved Tantra er det frigjørende budskapet om det gode og kjærlige i mennesket. Tantra lærer deg å ære, nyte og glede deg over livet på jorden, samtidig som bevisstheten din løftes til en sjelelig dimensjon. Shalini kaller det Gleden ved Hellig samvær.

Når kvinner kommer sammen for å utforske sitt indre landskap, søker vi innover på en annen måte enn når vi er sammen med menn. Gjennom det kvinnelige fellesskapet våger du i større grad å åpne deg for den særegne oppgaven du har i en spirituell sammenheng.

Et kurs hvor du møter andre søkende søstre, som våger
å åpne seg og ta eierskap i den Erotiske Livskraften i sitt indre.

Du oppdager deg selv som Viskvinnen og verdsetter din evne til å se dybdene som ligger bak det som er, og du våger å sette ord på det du ser. Viskvinnen bringer det Hellige inn i verden idet hun åpner seg for sin levende, erotiske kropp. Hun lærer deg at den erotiske livskraften ikke handler om sex, men er en livskraft som bringer deg til den virkelige inspirasjonen og livsgleden, som bare kan eies innenfra deg selv.

Den søkende kvinnen i deg opplever at din seksualitet ikke tilfredsstiller dine sjelelige behov. Du lengter etter en dypere mening i møtet med den du elsker. Du forstår at ditt seksuelle vesen og den erotiske livskraften i kroppen din ikke bare handler om sex, men er vel så mye om en indre reise og en oppdagelsesferd ute i verden – en måte å leve ditt liv. Nå vil du forene din seksualitet med din spiritualitet.

Du forener din logikk med intuisjon! Din styrke med sensitivitet!
Din seksualitet med spiritualitet!

Målet med Tantrisk Massasje er å tillate din seksuelle energi å stige i kroppen, fra føttene, via underlivet og videre opp til hjertet. Omgitt av stillhet og massørens trygghet nyter du din egen tilstedeværelse. For enkelte oppleves det som å komme inn i et Hellig rom i seg selv.

Kurs 17 – 20. september.
«Den Tantriske Kvinnens Verdighet»

Det vakre ved Tantra er det frigjørende budskapet som forteller deg, at mennesket i sin grunnleggende natur er et Kjærlighetsvesen. Derfor lærer vi i Tantra å gi tid til Skjønnhet, å nyte det Sanselige og våge den naturlige Intimitet overfor alt Liv rundt oss. Og vi trener på å bringe det inn i alt vi gjør og alt vi er.

«Tantra er en livsfilosofi som nærer det vakre, det naturlige og det sanselige
på en slik måte at du blir gladere, friskere og klokere, samtidig
som bevisstheten din løftes til en sjelelig dimensjon.
Jeg kaller det Gleden ved Hellig Samvær«.
Shalini Lind

Kurs 10 – 13. desember
«Kvinnekroppens seksuelle intelligens»

I Tantrisk Massasje får du møte kroppens seksuelle energi, slik den kan transformeres til Livsglede og en utvidet bevissthet om deg selv og ditt liv.

På kurset avdekker vi seksualitetens dypere betydning. Du erfarer hvordan den seksuelle livsenergien er konstruert i din kropp, for å bringe deg i kontakt med det Hellige ved tilværelsen. Slik innser du at livet på Jorden er Hellig. Kroppen din er Hellig. Din unike væremåte er Hellig. Samspillet med menneskene rundt deg er Hellig.  

TID, PRIS, PÅMELDING

STED: Bjørk Gård på Ilseng, syd for Hamar.
En time med tog fra Oslo, tre kvarter fra Gardermoen.

TID: Fra torsdag kl.18.00 til søndag kl. 17.00,
med mulighet for overnatting fra kvelden før.

PRIS pr. kurs kr. 3.400,- pr. kurs inkl. full kost/losji

PÅMELDING.
Send din påmelding, men vi ønsker først betaling, idet vi vet at smittesituasjon er slik at kurset kan arrangeres.

FOR SPØRSMÅL:
Ta kontakt med Shalini på e-post: shalini@innerlifetantra.no

I denne videoen forteller Shalini om noen
grunnpilarer ved InnerLifeTantra
Klikk på bildet for å se video!


Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram