OKT. WOMENS WISDOM; den Tantriske kvinnens Sensualitet, Visdom og Verdighet

Imagine a woman!
In touch with her ancient feminine powers,
sure of herself, ready to love, laugh and to live.
A woman in tune with her inner Goddess.

Last ned fullt kursprogram (PDF) her

På kurset blir du kjent med den tantriske kvinnen i deg gjennom meditasjon og indre stillhet, når du skaper din personlige historie om henne, danser og visualiserer henne eller møter henne i nattens drømmer. I et varmt og trygt, søsterlig fellesskap åpner du deg for din indre Eros, en erotisk livskraft som ligger skjult i dypet av ditt kvinnelige vesen. Du lærer at Eros ikke handler om sex. Eros er Nærvær, Intimitet og en indre Glede, som du tar med deg inn i det seksuelle, like mye som du tar Eros med deg ut i verden.

Du møter Tempelprestinnen i ditt indre, som lærer deg å oppdage det Hellige ved livet ved å helliggjøre din egen kropp. Hun vil at du skal nyte kroppen din uten skam og sjenanse. Hun ber deg åpne kroppen for «den eksistensielle seksualiteten», fordi det er i den du finner din verdighet som kvinne.

Derfor vil du på dette kurset lære å gi og å motta en Tantrisk Massasje, slik våre søstre i fortidens templer hjalp hverandre til å åpne for Kjærlighetens intelligens og livskunst.

Vi masserer på benk, hvor vi med underarmenes lange strøk skaper en langsom, lett og sensuell berøring av hudoverflaten. Intuitivt former du kroppens linjer som et levende maleri, hvor du som mottager, men også som giver, berøres på et dypt, eksistensielt plan. For enkelte oppleves det som å komme inn i et Hellig rom i seg selv.

Med den Tantriske Livsvisdom gjenoppdager vi kunsten å elske. Som kvinne inviterer vi vår elskede inn i vår egen feminine sfære. Det gjør vi ved å bringe mer Skjønnhet, Sanselighet og Intimitet, først inn i vårt eget liv, deretter i relasjonen til den vi elsker. Intimitet handler om å være virkelig nær deg selv i møtet med et annet menneske. Det tar tid å utvikle denne evnen. På dette kurset oppdager du viktigheten av å starte en slik prosess.

Forén din logikk med intuisjon! Din styrke med sensitivitet!
Din seksualitet med spiritualitet!

Det vakre ved Tantra er det frigjørende budskapet som forteller deg, at mennesket i sin grunnleggende natur er et Kjærlighetsvesen. Med den tantriske livsvisdom leges skam, sårbarhet og mindreverdsfølelse, idet du åpner deg for den Erotiske livskraften i din kropp. Da vil du oppdage at det erotiske er noe helt annet enn du er blitt fortalt. Eros er selve livsnerven i din kropp og sinn, som kan bringe deg i kontakt med livet som Hellig Væren. Det vil påvirke relasjonen du har til deg selv, måten du er tilstede i livet ditt og valgene du tar for din egen fremtid.

Kursleder Shalini Lind
Shalini er en dyktig kursleder som inspirerer deg til å hente frem de gjemte og glemte livskreftene i deg selv. Hun skaper tidlig i kurset en aksepterende og kjærlig atmosfære, slik at du kjenner deg trygg til å møte dine indre livskrefter.

Shalini har arbeidet med spirituell veiledning og kurs på heltid siden 1981. Hun har undervist i Tantra siden 2014, etter at hun hadde et syn som fikk henne til å flytte sitt virke fra spirituell psykoterapi til å holde kurs og webinarer om den Tantriske Livsvisdom.

«Tantra er en livsfilosofi som nærer det vakre, det naturlige og det sanselige
på en slik måte at du blir gladere, friskere og klokere, samtidig
som bevisstheten din løftes til en sjelelig dimensjon.
Jeg kaller det Gleden ved Hellig Samvær«.
Shalini Lind


TID, PRIS, PÅMELDING

DATO: 28 – 31. oktober 2021. Torsdag kl.13.00 til søndag kl.18.00.

PRIS: kr. 3.750,- inkl. full kost/losji fra torsdag til søndag på dobbeltrom.

STED: Bjørk Gård på Ilseng, syd for Hamar. 1 time å kjøre fra Ikea/Oslo,
45 min. med tog fra Gardermoen.

BETALING: Du betaler kr. 750,- i bindende depositum ved påmelding.
Resterende kursavgift kr. 3.000,- betales senest 3 uker før kursstart.

AVMELDING: Ved avmelding tidligere enn fire uker før kursstart beholdes depositum i administrasjons-kostnader. Ved avmelding senere enn fire uker før kursstart beholdes 2 x dep. med mindre en annen deltager kan ta din plass. Da beholdes kun et depositum.

FORBEHOLD: Vi tar forbehold om kursstart, hvis Covid19 ikke er under kontroll. Da betales ditt depositum eller kursavgift tilbake i sin helhet før den avtalte helg. 

Se gjerne VIDEO og webinareopptak om «InnerLife Tantrisk Massasje»,
«Den eksistensielle seksualitet» og «Den kvinnelige seksualitet» på

Shalinis YouTube-kanal.


Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram