Kurs / ferie i HELLAS: «Kjærlighetens indre Frigjøring»- 7-19. sept.

Et inspirerende kurs og vakkert ferieopphold
på øya Sifnos med Shalini og Øivinn 7 – 19. september 2022.
Meld deg på nå!

Nå har vi bestilt alle rommene på Hotell Paradice Place på Sifnos
og holder vårt årlige kurs med avreise 7 – 19. september 2022.

Kurset på Sifnos vil gi deg nye innsikter, indre erfaringer, og en opplevelse av tilstedeværelse og nytelse. Du kan vanskelig finne et sted som er bedre egnet til å speile skjønnheten, til å sanse lydene, nyte maten og kjenne følelsen av indre berøring i møte med andre søkende mennesker. Her har vi holdt kurs siden 1984. Det har vært et vendepunkt for svært mange gjennom de 35 årene vi har tatt med grupper til Sifnos.

På dette vakre oppholdet på øya Sifnos veileder Shalini deg inn i den Tantriske Livsvisdom med dens frigjørende innsikter om menneskets livspotensiale. I Tantra åpnes døren til din Kjærlighetsevne og Livsglede gjennom Nærvær i det sanselige. På kurset tegner vi et helt nytt bilde av den erotiske energi, Eros, slik den er konstruert i kroppen din for å bringe deg i kontakt med en indre Kjærlighetskraft.

Mange tror at Tantra først og fremst handler om sex, men det er feil. De erotiske symbolene forteller om menneskets Eros som en Kjærlighetskraft, som ligger skjult i kroppene våre. I Tantra er Eros selve Livskraften i mennesket, som fremmer Kjærligheten til din kropp, den skapende Livsutfoldelsen, den intuitive Friheten og den nære og varme Seksualiteten.

InnerLifeTantra er Kjærlig Visdom som fremhever det Hellige ved å Leve
gjennom Skjønnhet, Nytelse og Glede i Solidaritet med alt levende Liv på jorden. 

Du blir på kurset kjent med din feminine intelligens som et uttrykk for dine indre Sjelskrefter, noe som er minst like viktig for en mann som for en kvinne. Feminin intelligens er din evne til å kommunisere inn mot Sjelen, ta imot ditt livspotensiale og dele det med dine medmennesker. For i Tantra er det menneskemøtene som står i sentrum og som fremmer Livets utvikling. Det handler om å åpne deg for den gode Sårbarheten, Nærværet i Nuet,  Sansenes Nytelse og Livets Skjønnhet.

Shalini bringer deg inn i den Tantriske Livsvisdom med dens vakre, grensesprengende innsikter. Hun veileder deg inn i meditative og skapende prosesser ved hjelp av indre bilder, historier, drømmer og symboler. Du lærer pust- og energiøvelser som utfordrer deg til å ta imot mer av deg selv som det kjærlige mennesket du dypest sett er.

Opphold på Hotell Paradise Place
i Chrissopigi, Sifnos

Hotel Paradise Place er lite, sjarmerende hotell med kun 9 soverom,
et herlig, lite svømmebasseng og liten kafe. Alle rommene har en utrolig utsikt
mot havet fra egen veranda, 50 meter å gå til stranden.

Vi reiser til Sifnos i Kykladene, 3 timer med båt fra Athen. Her har vi funnet det vakreste stedet på øya, hvor det er ro og skjønnhet overalt. Vi bor i Apokofto, en liten bukt med en lang sandstrand, to vakre restauranter helt nede ved strandkanten, en liten kirke og tre små hoteller. Ingen diskotek og handlegater, kun naturen, havet og en ro, – et fantastisk sted for innadvendt arbeid. «Paradise Place» er det ene hotellet i Apokofto med plass for 20 gjester, hvor vi leier hele hotellet. Her bor du på dobbeltrom, med terrasse og utsikt over havets vide horisont. Utenfor terrassen i første etasje finner du et lite svømmebasseng og hotellets lille kafe, som drives av eieren selv.

Kveldsmøter på terassen

Du melder deg på nederst på denne siden.
Før du melder deg på, ber vi deg laste ned og lese hele kursprogrammet.

PRIS kr. 21.300,- for 11 dagers kurs/ferieopphold i rolige og meget vakre omgivelser.

Kursavgiften dekker:
Fly med Norwegian tur / retur.
11 døgn på vakre Hotel Paradice Place, et vakkert 4-stjerners hotell med dobbeltrom inkl. frokost og stor veranda med direkte utsikt til havet og kun 2 minutter å gå ned til vannkanten. 5 timers undervisning pr. dag med unntak av 2 turdager.
1 overnatting i Athen på reisen ned på Hotell Jason Inn i gamlebyen Plaka.
Innleid buss mellom flyplass, båthavn og hotell, båt tur/retur Athen/Sifnos,
Omkostninger til reisebyrået og skatt til hotellene.
Prisen dekker ikke middag, som vi spiser nede ved stranden,
og kveldsmat som vi selv kjøper inn og spiser på terassen.

Bindende depositum kr. 5000, – betales ved påmelding etter at du har fått bekreftet plass.

Ved avmelding etter 1. mai taper du ditt depositum, så fremt ikke en annen deltager tar din plass. Det ser vi oss nødt til, fordi vi legger ut depositum for hotellene i Hellas, som ikke er refunderbart.

Resterende betaling kr. 16.300, – kan betales i sin helhet pr. 1. juni
eller deles opp i 2 avdrag av 8.150,- pr. 1. juni og 1. august.

Sørg for å ha reiseforsikring som dekker sykdom, hvis du må avbestille kurset.
NB! Kurs og reise arrangeres i privat regi. Vi er ikke medlem av reisegarantifondet.
Vi har arrangert denne reisen og kurs hvert år siden 1986 med unntak av de siste to årene pga. Covid.

NB! Flybilletten kan ikke endres, da vi har bestilt for hele gruppen, slik at vi er sikret at alle får billett.

Hvis du ønsker å utvide oppholdet før eller etter kurset, taper du flybilletten den ene veien, da flybillettene er gruppebestilt tur/retur pr. person til kr. 2.666,-. Kursleder må ha klar beskjed hvis du dropper en vei. 

Innreiseregler for Hellas: Her kan du lese om innreiseregler vedrørende covid 19, som gjelder i Hellas nå. Les her

Regler for InnerLifeTantra-kurs: Her kan du lese om regler som gjelder for InnerLifeTantra-kurs. Les her

Last ned brosjyre / kursprogram her!

Meld deg på her!


Kursledere Shalini Lind, assistert av Øivinn Øi

Kursleder Shalini Lind er en innsiktsfull og inspirerende Tantra-lærer, som lett skaper hjerterom rundt seg. Øivinn er med for å assistere, for eksempel når mennene har behov for å samles til en prat eller som individuell samtalepartner. Sammen har Shalini og Øivinn 35 års felles erfaring med kurs og spirituell veiledning. De siste fem årene etter at Shalini valgte å fordype seg i Tantra, har hun undervist alene. På kursgården syd for Hamar tilbyr hun ettårige fordypningsgrupper i Tantra for kvinner og menn, kurs i Womens Wisdom i tillegg til en ettårig utdanning i Tantra Massasje og Tantra Coaching.

Kursleder Øivinn Øi

Øivinn Øi assiterer Shalini under oppholdet. De har holdt kurs sammen i 30 år, men for tiden trives Øivinn best med å ta seg av den sosiale arenaen under kurset, skape den gode samtalen, gjerne i mindre grupper. Menn og kvinner møtes likeverdig i Tantra, men erfaringene våre vil til tider være forskjellige. Skulle mennene ønske egne samtalegrupper, trer Øivinn gjerne til.

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram