HELLAS: Kurset er utsatt til mai 2021. Tema: «Kjærlighetens indre Frigjøring»

Et inspirerende kurs og vakkert ferieopphold
på øya Sifnos med Shalini og Øivinn

Kurset i september 2020 er avlyst pga. Corona Foreløpig har vi planlagt nytt kurs i MAI 2021: Eksakte datoer kommer

Oppholdet på Sifnos vil gi deg indre erfaringer, nye innsikter og en opplevelse av tilstedeværelse og nytelse. Du kan vanskelig finne et sted som er bedre egnet til å speile skjønnheten, sanse lydene, nyte maten og kjenne følelsen av indre berøring i møte med andre søkende mennesker.

InnerLifeTantra er Kjærlig Visdom som fremhever det Hellige ved å Leve
gjennom Skjønnhet, Nytelse og Glede i Solidaritet
med alt levende Liv på jorden. 

På dette vakre oppholdet på øya Sifnos veileder Shalini deg inn i den Tantriske Livsvisdom med dens Frigjørende innsikter om menneskets livspotensiale. I Tantra åpnes døren til din Kjærlighetsevne og Livsglede gjennom Nærvær i det sanselige. På kurset tegner vi et helt nytt bilde av Eros, kroppens erotiske energi, slik den er konstruert i kroppen din for å bringe deg i kontakt med en indre Kjærlighetskraft, som fører deg til opplevelsen av det Hellige ved å leve ditt liv på jorden.

Du blir på kurset kjent med din feminine intelligens som uttrykk for dine indre Sjelskrefter, like viktig for en mann som for en kvinne. Det handler om å åpne deg for den gode Sårbarheten, Nærværet i Nuet,  Sansenes Nytelse og Livets Skjønnhet. I Tantra er Eros eller menneskets om et grunnleggende Kjærlighetsvesen, selve grunnstrukturen i vår feminine intelligens. Det gjelder for alle mennesker uansett kjønn, legning eller kulturell bakgrunn. Feminin intelligens er din evne til å kommunisere inn med Sjelen, ta imot ditt livspotensiale og dele det med dine medmennesker. For i Tantra er det menneskemøtene som står i sentrum og som fremmer Livets utvikling.

Mange tror at Tantra først og fremst handler om sex, men det er feil. De erotiske symbolene forteller om menneskets Eros som en Kjærlighetskraft, som ligger skjult i kroppene våre. Det har den gjort siden patriarkatets tilblivelse, fra den gang kroppens Eros, den eksistensielle seksualiteten, og din feminine intelligens ble underlagt syndens lodd. I Tantra, derimot, er Eros selve Livskraften i mennesket, som fremmer Kjærligheten til din kropp, den skapende Livsutfoldelsen, den intuitive Friheten og den nære og varme Seksualiteten. I to tusen år har Eros ventet på å bli vekket i deg og meg, for å virke som kjærlig veiledning i våre liv.

Shalini bringer deg inn i den Tantriske Livsvisdom med dens vakre, grensesprengende innsikter, som vi i vår tid så sårt trenger. Hun veileder deg inn i meditative og skapende prosesser ved hjelp av indre bilder, historier, drømmer og symboler. Du lærer pust- og energiøvelser som utfordrer deg til å finne Nøkkelen, til å ta imot mer av deg selv som det kjærlige mennesket du dypest sett er.

For å nå inn til deg selv,
bringer Shalini deg gjennom fire grunnleggende Livsprosesser
:
1. Livsprosess. Med Tilstedeværelse i kroppen din og Fokus inn mot Sjelen ,
åpner du deg for den Erotiske Livskraften i din kropp.
2. Livsprosess. Med villigheten til Speiling og Berøring i møte med dine
medmennesker, opplever du følelsen av Frihet og Verdighet.
3. Livsprosess.MedTilstedeværelse i Skjønnhet, Sanselighet
og Intimitet oppdager du en dypere Mening med Livet.
4. Livsprosess. I stillheten tillater du den Intuitive tanke å gi
Næring til egen fremtid.

Vi reiser til Sifnos i Kykladene, 3 timer med båt fra Athen. Her har vi funnet det vakreste stedet på øya, hvor det er ro og skjønnhet overalt. Vi bor i Apokofto, en liten bukt med en lang sandstrand, to vakre restauranter helt nede ved strandkanten, en liten kirke og tre små hoteller. Ingen diskotek og handlegater, kun naturen, havet og en ro, – et fantastisk sted for innadvendt arbeid. «Paradise Place» er det ene hotellet i Apokofto med plass for 20 gjester, hvor vi leier hele hotellet. Her bor du på dobbeltrom, med terrasse og utsikt over havets vide horisont. Utenfor terrassen i første etasje finner du et lite svømmebasseng og hotellets lille kafe, som drives av eieren selv.

Hotel Paradise Place

Kurset på Sifnos vil gi deg nye innsikter, indre erfaringer, og en opplevelse av tilstedeværelse og nytelse. Du kan vanskelig finne et sted som er bedre egnet til å speile skjønnheten, til å sanse lydene, nyte maten og kjenne følelsen av indre berøring i møte med andre søkende mennesker. Her har vi holdt kurs siden 1984. Det har vært et vendepunkt for svært mange gjennom de 35 årene vi har tatt med grupper til Sifnos.

Kveldsmøter på terassen

Pris og påmelding

PRISER:
Pris for 10 dagers kurs kr. 7.000,
Pris for buss/båt og en natt på hotell i Athen + 11 døgn på 4 stjerners hotell på Sifnos, dobbelrom inkl. frokost, totalt kr. 7.800,-
+ Flyreise ca. kr. 2.600, pris pr. 20.01.20
+ middag ca. 120,- pr. dag og kveldsmat som vi handler i butikken.
Det går lite med lommepenger underveis.

Reise/opphold dekker utgifter til innleid buss mellom flyplass, båthavn og hotell, båt tur/retur Athen/Sifnos, administrasjonsomkostninger til reisebyrået på Sifnos og 11 døgns hotellopphold på et vakkert, fire stjerners hotell på Sifnos i dobbeltrom med stor veranda.

BETALING:
Bindende depositum kr. 3000,- betales ved påmelding.
Resterende sum kr. 4.800,- for reise og opphold betales innen 1. mai.
Kursavgiften kr. 7.000, – betales senest 1. juli.

Kursleder Shalini Lind

Kursleder Shalini Lind er en innsiktsfull og inspirerende Tantra-lærer, som lett skaper hjerterom rundt seg. Øivinn er med for å assistere, for eksempel når mennene har behov for å samles til en prat eller som individuell samtalepartner. Sammen har Shalini og Øivinn 35 års felles erfaring med kurs og spirituell veiledning. De siste fem årene etter at Shalini valgte å fordype seg i Tantra, har hun undervist alene. På kursgården syd for Hamar tilbyr hun ettårige fordypningsgrupper i Tantra for kvinner og menn, kurs i Womens Wisdom i tillegg til en ettårig utdanning i Tantra Massasje og Tantra Coaching.

Kursleder Øivinn Øi

Øivinn Øi assiterer Shalini under oppholdet. De har holdt kurs sammen i mer enn 30 år, men for tiden trives Øivinn best med å ta seg av den sosiale arenaen under kurset, være i samtaler og være til støtte der det trengs. Og skulle mennene ønske egne samtalegrupper, trer han gjerne til. Menn og kvinner møtes helt likeverdig i Tantra, men erfaringene våre vil til tider være forskjellige.


Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram