Sept. 2022 i HELLAS: Tantra som Kjærlighetens Livskunst.

Et inspirerende kurs og vakkert ferieopphold
på øya Sifnos med Shalini og Øivinn 7 – 19. september 2022.

Nå har vi bestilt hotell på Paradice Place på Sifnos
og holder vårt årlige kurs med avreise 7 – 19. september 2022.
Du kan melde din intersse allerede nå.

Kurset på Sifnos vil gi deg nye innsikter, indre erfaringer, og en opplevelse av tilstedeværelse og nytelse. Du kan vanskelig finne et sted som er bedre egnet til å speile skjønnheten, til å sanse lydene, nyte maten og kjenne følelsen av indre berøring i møte med andre søkende mennesker. Her har vi holdt kurs siden 1984. Det har vært et vendepunkt for svært mange gjennom de 35 årene vi har tatt med grupper til Sifnos.

På dette vakre oppholdet på øya Sifnos veileder Shalini deg inn i den Tantriske Livsvisdom med dens frigjørende innsikter om menneskets livspotensiale. I Tantra åpnes døren til din Kjærlighetsevne og Livsglede gjennom Nærvær i det sanselige. På kurset tegner vi et helt nytt bilde av den erotiske energi, Eros, slik den er konstruert i kroppen din for å bringe deg i kontakt med en indre Kjærlighetskraft.

Mange tror at Tantra først og fremst handler om sex, men det er feil. De erotiske symbolene forteller om menneskets Eros som en Kjærlighetskraft, som ligger skjult i kroppene våre. I Tantra er Eros selve Livskraften i mennesket, som fremmer Kjærligheten til din kropp, den skapende Livsutfoldelsen, den intuitive Friheten og den nære og varme Seksualiteten.

InnerLifeTantra er Kjærlig Visdom som fremhever det Hellige ved å Leve
gjennom Skjønnhet, Nytelse og Glede

i Solidaritet med alt levende Liv på jorden. 

Du blir på kurset kjent med din feminine intelligens som et uttrykk for dine indre Sjelskrefter, noe som er minst like viktig for en mann som for en kvinne. Feminin intelligens er din evne til å kommunisere inn mot Sjelen, ta imot ditt livspotensiale og dele det med dine medmennesker. For i Tantra er det menneskemøtene som står i sentrum og som fremmer Livets utvikling. Det handler om å åpne deg for den gode Sårbarheten, Nærværet i Nuet,  Sansenes Nytelse og Livets Skjønnhet.

Shalini bringer deg inn i den Tantriske Livsvisdom med dens vakre, grensesprengende innsikter. Hun veileder deg inn i meditative og skapende prosesser ved hjelp av indre bilder, historier, drømmer og symboler. Du lærer pust- og energiøvelser som utfordrer deg til å ta imot mer av deg selv som det kjærlige mennesket du dypest sett er.

Opphold på Hotell Paradise Place
i Chrissopigi, Sifnos

Hotel Paradise Place er lite, sjarmerende hotell med kun 9 soverom, et herlig, lite svømmebasseng, liten kafe. Alle rommene har en utrolig utsikt mot havet fra egen veranda.

Vi reiser til Sifnos i Kykladene, 3 timer med båt fra Athen. Her har vi funnet det vakreste stedet på øya, hvor det er ro og skjønnhet overalt. Vi bor i Apokofto, en liten bukt med en lang sandstrand, to vakre restauranter helt nede ved strandkanten, en liten kirke og tre små hoteller. Ingen diskotek og handlegater, kun naturen, havet og en ro, – et fantastisk sted for innadvendt arbeid. «Paradise Place» er det ene hotellet i Apokofto med plass for 20 gjester, hvor vi leier hele hotellet. Her bor du på dobbeltrom, med terrasse og utsikt over havets vide horisont. Utenfor terrassen i første etasje finner du et lite svømmebasseng og hotellets lille kafe, som drives av eieren selv.

Kveldsmøter på terassen

PRIS og mer info KOMMER i desember 2021.
Kursavgiften vil dekke 11 dagers kurs, utgifter til innleid buss mellom flyplass, båthavn og hotell, båt tur/retur Athen/Sifnos, omkostninger til reisebyrået på Sifnos og opphold på et vakkert, fire stjerners hotell på Sifnos i dobbeltrom inkl. frokost og stor veranda med direkte utsikt til havet og kun 2 minutter å gå ned til vannkanten.
Prisen dekker ikke flyreisen og annen kost underveis.

Kursledere Shalini Lind og Øivinn Øi

Kursleder Shalini Lind er en innsiktsfull og inspirerende Tantra-lærer, som lett skaper hjerterom rundt seg. Øivinn er med for å assistere, for eksempel når mennene har behov for å samles til en prat eller som individuell samtalepartner. Sammen har Shalini og Øivinn 35 års felles erfaring med kurs og spirituell veiledning. De siste fem årene etter at Shalini valgte å fordype seg i Tantra, har hun undervist alene. På kursgården syd for Hamar tilbyr hun ettårige fordypningsgrupper i Tantra for kvinner og menn, kurs i Womens Wisdom i tillegg til en ettårig utdanning i Tantra Massasje og Tantra Coaching.

Kursleder Øivinn Øi

Øivinn Øi assiterer Shalini under oppholdet. De har holdt kurs sammen i mer enn 30 år, men for tiden trives Øivinn best med å ta seg av den sosiale arenaen under kurset, skape den gode samtalen, gjerne i mindre grupper. Menn og kvinner møtes helt likeverdig i Tantra, men erfaringene våre vil til tider være forskjellige. Skulle mennene ønske egne samtalegrupper, trer Øivinn gjerne til.


Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram