7. desember: Det du vil vite om Tantra, Webinar.

Webinar med Shalini Lind:
«Det du vil vite om Tantra»

Torsdag 7.desember kl. 19.30 – 21.00+

Hvorfor trenger dagens verden så sårt tantra? I tantra er livet på jorden hellig, og forskjellighet er en gave som verdsettes. Skjønnhet, sanselighet og intimitet bringes inn i livene våre som redskaper for verdighet og livsglede. Mann og kvinne lærer å utfylle hverandre. Denne kvelden vil Shalini snakke om noen viktige sider ved spirituell Tantra, som hun anser for å være en individuell utviklingsprosess.

Det blir satt av rikelig tid til spørsmål om det du vil vite om Tantra.
Gå gjerne til hennes YouTube-kanal og se videoer hvor Shalini snakker om mange ulike aspekter ved Tantra.

Shalini er en inspirerende og kunnskapsrik foredragsholder med 40 års erfaring innen det spirituelle. De siste 10 årene har hun vært Tantralærer på heltid, og holder kurs på InnerLife-senteret på Bjørk kursgård ved Hamar. Bli med på en levende og kunnskapsrik kveld med tantra-lærer Shalini Lind.

Unn deg en inspirerende kveld med Shalini
Webinaret koster kr 100,-


Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram