31. mai – 2.juni: Norsk Tantrafestival

Denne helgen inviteres du til
Norsk Tantra-festival på Sagene i Oslo!

Norsk Tantra-festival inviterer også i år en helg full av opplevelser, god atmosfære, workshops, foredrag, kurs, musikk,  dans, cafe og fest. Det blir kjærlighet, nærhet, sanselighet, samhørighet, trygghet, god energi og mulighet til å møte nye og interessante mennesker.

Møt Shalini på Norsk Tantra-festival

Lørdag kl. 12 – 13.45
«Hellig Sex – Hellig Nytelse»

Vi går gjennom de 7 trinn i den tantriske elskov kalt Maithuna, som gjør seksualiteten til en meditativ reise i bevissthetens ukjente landskap. Enten du kommer singel eller som par, og uavhengig av hvilket kjønn du elsker, vil du bli berørt av skjønnheten og ydmykheten i den tantriske seksualitet. For hver av trinnene gjør vi en liten øvelse i form av energiutveksling, pust, dans eller taktil berøring. Det blir en innledninger til hver praktisk øvelse, hvor Shalini setter søkelys på ulike aspekter som er typisk for Tantra. Workshopen passer for alle.

Søndag kl. 12 – 13.45
«Womens Wisdom i Tantra»

På søken etter den tantriske kvinnens sensualitet, visdom og verdighet, klar til å leve ut våre feminine urkrefter i alt vi skaper og elsker. Forén din styrke med sensitivitet! din seksualitet med spiritualitet, din logikk med intuisjon! Underveis får du korte innledninger foran hver praktisk øvelse. Ta gjerne med yogamatte Stikkord er stillhet, sensitivitet og den magiske kvinnekraften.

Finn nettsiden til Tantrafestivalen her

Gå til festivalens FB-side her!

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram