2 – 4. juni: Norsk Tantrafestival

Helgen 2 – 4. juni inviteres du til
Norsk Tantra-festival på Sagene i Oslo!

En rekke norske Tantra-lærere gått sammen om en NY festival, hvor vi vil skape en god og avslappet atmosfære med musikk, dans, cafe, fest, tid til nærhet, være sammen og møte nye mennesker! Her er mye forskjellig å lære om Tantra. Dessuten kan du kjøpe dagpass, hvis ikke alle dagene passer for deg.

Shalini og Øivinn representerer InnerLife-Akademiet på festivalen. På fredag holder Shalini en workshop om «Hellig sex – Hellig nytelse», mens hun på lørdag vil undervise i “Tantra som Mysterietradisjon”. Øivinn holder en mannsgruppe sannsynligvis på lørdag ettermiddag.

På sidene til Norsk Tantrafestival finner du foreløpig program med oversikt over workshops og workshop-holderne.

Finn nettsiden vår her

Gå til festivalens FB-side her!

Festivalen er langt rimeligere enn i fjor, da vi ikke skal ha noen egenfortjeneste på den. Likevel har vi et Early Bird-tilbud, så meld deg gjerne på allerede nå.

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram