Mars. Videregående gruppe 1: «Energi, pust og Frigjøring i Tantra»

«Energi, Pust og Frigjøring i Tantra«

ENERGIARBEID. Dette er en gruppe for deg som finner det interessant å studere hvordan energi virker på din kropp og psyke. Vi kommer til å jobbe ganske målbevisst med energiøvelser og parvis energiarbeid (healing). Vi skal forstå erfaringene vi gjør i lys av hvordan vi bedre kan følge signalene fra vårt indre (Shakti). Den tantriske massasjen vil bli trukket inn, men den er ikke vårt hovedfokus.

FRIGJØRENDE ÅNDEDRETT: Vi skal lære mer om pust og benytte oss av ulike pusteteknikker som bringer oss dypere innover i oss selv til en mer personlig bearbeidelse. Først og fremst vil vi benytte frigjørende åndedrett (pustereiser) til fordypning, i tillegg til Shalinis «livsreiser», som er en kombinasjon av visualisering og musikk som stimulans.

ARKETYPER: Dette er en Tantra-gruppe. De fire sanne gleder; skjønnhet, sanselighet, intimitet og seksualiteten, danner en ramme rundt kursene. Et annet viktig tema for denne gruppen er det indre studiet av mannens og kvinnens arketyper, som vi åpner for gjennom frigjørende åndedrett. Det gjelder krigeren og elskeren i mannen, samt den hemmelige tempelprestinnen og kvinnen som mannens muse.

SEKSUALITETEN: Det vil igjen lede oss inn mot seksualiteten, både den tradisjonelle og den mer eksistensielle «Hellig sex – Hellig nytelse».

Er du usikker på hvilken gruppe du skal velge, kan du sende en epost til Shalini og hun kontakter deg.

Pris og betaling for gruppe 2.
Datoer: 8 -12. mars, 25-29. mai, 9 -13. august, 18-22. oktober.

Depositum høst 2022 for å sikre deg plass: kr. 1.000, –

Rest depositum kr. 2.400, – betales innen 20. januar.

Resterende kursavgift betales i form av 11 avdrag á kr. 2.360, –
fra 15. februar til 15. desember 2023.

Trenger du lengre avdragstid, er det mulig.
Ønsker du å betale alt i ett eller dele opp i færre avdrag, er det mulig.

4 kurs a´4 hele døgn på dobbeltrom inkl. full kost og losji = kr. 29.400,-

Se kursprogram for begge gruppene her!

Meld deg på her!

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram