April. Videregående gruppe 2: «Hellig Nytelse – Hellig Glede i Tantra»

«Hellig Nytelse – Hellig Glede i Tantra»

RØD TANTRA er en levemåte. Det handler om å ta innholdet i Maithuna (Hellig Sex) med deg ut i verden,  hvor du møter store og små, gamle og unge, menn og kvinner i intimitetens ånd. Intimitet er menneskets sanne natur. Det er vår lengsel. Det er lyset som tennes i oss, når vi er tilfredse i kropp og sinn. Det er magien som åpner for de vakre relasjonene du skaper til andre mennesker.

KROPPENS INTIMITET. Dette er en gruppe for deg som er opptatt av rød Tantra, men på InnerLife vis. Du ønsker mer inngående fordypning i sanselighet og intimitetens ånd. Du berøres av Tantra, som hevder at «Shakti bor i menneskets kropp, derfor er kroppen vår hellig». Vi skal lære mer inngående om hvordan manns- og kvinnekroppen snakker forskjellig til oss, og hvilken betydning det har for vår evne til intimitet og seksualitet. Denne forskjellen tar vi med oss inn i den tantriske massasjen.

HELLIG SEX – HELLIG NYTELSE. I gruppen vil vi fordype oss i de ulike trinnene i Maithuna, som er den Hellige seksualiteten. Det handler om de to kjønnenes svært ulike roller i det seksuelle. Det bringer vi inn i samspillet mellom oss, når vi praktiserer intimitetens ånd under kurs, og i det seksuelle som du praktiserer hjemme. Vi kommer inn på orgasmens betydning, og vi bringer inn pusten når du trener hjemme på kontinens og stigning. Kursene vil gi deg en dypere forståelse av «erotisk vennskap». Vi skal på hvert kurs praktisere «det rituelle rommet», som er en utfordrende, terapeutisk samtaleform og en helt nødvendig praksis for å bygge opp en tantrisk relasjon til et annet menneske.

KJÆRLIGHET er et viktig tema for de fleste av oss. Vi spør hva Kjærlighet er. Vi ønsker å forstå vårt eget kontrollbehov, frykten for å miste, den ødeleggende sjalusien og skammen som så lett dukker opp i relasjoner. Hvorfor er kjærligheten så vanskelig i vår kultur og hvordan praktiseres den innen Tantra?

Er du usikker på hvilken gruppe du skal velge, sender du en epost til Shalini og hun kontakter deg.

«Enhver relasjon til et annet menneske,
er en mulighet til å lære mer om hva Kjærlighet er»

Pris og betaling for gruppe 1.
Datoer: 19 – 23. april, 30. juni – 05. juli, 6 -10. sept. 22 – 26. nov.

Depositum høst 2022 for å sikre deg plass: kr. 1.000, –

Rest depositum kr. 2.400, – betales innen 20. januar.

Resterende kursavgift betales i form av 11 avdrag á kr. 2.360, –
fra 15. februar til 15. desember 2023.

Trenger du lengre avdragstid, er det mulig.
Ønsker du å betale alt i ett eller dele opp i færre avdrag, er det mulig.

4 kurs a´4 døgn på dobbeltrom inkl. full kost og losji = kr. 29.400,-

Se kursprogram for begge gruppene her!

Meld deg på her!

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram