InnerLife-venn

Det er godt å vite at mange støtter oss i vårt arbeid med å gjøre den tantriske livsvisdom kjent, hvor vi gjenfinner troen på menneskets natur som et kjærlighetsvesen. Det er jo det vi alle lengter etter, men så lærer vi ikke hva det vil si å elske. Det kan Tantra hjelpe oss med, når det gjelder kjæreste-forhold, i vennskap og i det seksuelle, overfor barna våre og ikke minst overfor Moder Jord.

Bli InnerLife-venn her

Som InnerLife-venn er du med på å støtte driften på Bjørk. I år kan du med din støtte kan være med på å redde oss fra elektrisitetsspøkelset, som bare i desember var på 35.000 kroner. InnerLife-Akademiet er organisert som en ideell forening uten privat eierskap og uten fortjeneste som formål. Vi er heller ikke et livssynssamfunn med en bestemt politisk eller religiøs tilknytning. Dermed faller vi utenfor en rekke offentlige støtteordninger. Vi er imidlertid registrert i Frivillighetsregisteret og det er her medlemstallet på 300 spiller en viktig rolle for å søke ulike økonomiske støtteordninger.

Som InnerLife-venn får du mulighet til å følge arbeidet med boken til Shalini, hvor hun beskriver «en vestlig vei til Tantra». I boken går hun historisk gjennom hvordan seksualiteten er blitt undertrykt i Vesten, for deretter å forklare den tantriske livsfilosofien ved hjelp av den vediske energilære. Shalini vil gi ut boken selv og har inngått en avtale med BoldBooks om det. Snart skal boken til en streng redaktør, som vil gjennomgå alle de 450 sidene som er blitt skrevet siden mars i fjor. Noe må redigeres vekk, språket kan sikkert bli enda bedre. Shalini er temmelig sikker på at den kommer til å ligge under juletreet i år.  

Ilseng 08.02.2022

Bli InnerLife-venn her

PS: Synes du hundre kroner er for lite å betale som støttevenn,
er du hjertelig velkommen til å betale et høyere beløp etter eget ønske. 

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram