Trippelwebinar: Mannens og kvinnens rolle i Tantra, det Tantriske parforhold, «Hellig sex – Hellig Nytelse»

Delta på 3 ulike webinarer med Shalini Lind på Zoom.
Tirsdag 1. mars, 15. mars og 5. april kl. 19 – 21.00
Forelesning, spørsmål, bli inspirert!
Pris kr. 950,-

1. mars. Mannens og kvinnens ulike roller i Tantra.

Tantra er basert på forståelsen av hvordan energi virker i og utenfor kroppen vår. Denne østlige kunnskapen står i sterk kontrast til Vestens patriarkalske tenkemåte. Derfor kan Tantra hjelpe oss å løse opp i vår forvirring rundt kjønn, seksualitet og parforhold. Denne kvelden er en innledning for de to neste kveldene. Vi lærer hvordan kroppens bioenergi fungerer ulikt i kvinner og menn, binære eller ikke, og den innvirkning det har på vår selvoppfattelse som et erotisk og seksuelt vesen.

15. mars. Det tantriske parforhold

Vi tar med oss kunnskapen fra forrige webinar. Denne kvelden lærer Shalini oss hvordan vi kan benytte kunnskapen om energi til å rydde opp i forventningene vi har til parforholdet. I Vesten har vi urealistiske forventninger i våre kjærlighetsrelasjoner i mangel av kunnskap om hva kjærlighet er. Vi lærer hvordan polaritet eller ulikhetene mellom oss er en seksuell energi. Når vi forholder oss til polaritetene i eget liv og i parforholdet, hjelper det oss å skape gode, kjærlige og gledesfylte relasjoner.   

5. april. «Hellig sex – Hellig nytelse»

I Vesten har Tantra utviklet seg til mange ulike seksuelle uttrykk. Denne kvelden tar Shalini for seg «Hellig sex – Hellig nytelse», som er en mix av vestlig og tantrisk sex, men med vekt på sanselig nytelse, langsomhet og tid for nærvær. Deretter forklarer hun «den Eksistensielle Seksualiteten», som er mer rituell og hvor motivet til de to elskende er selve reisen mot økt bevissthet.

Meld deg på her

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram