Om oss

@. 13400DSC_3618. 268kb

Shalini Lind

Gründer, daglig leder, forfatter og kursleder. Shalini Lind er cogründer av ArunA-Akademiet, i dag kalt InnerLife-Akademiet, som hun startet sammen med Øivinn Øi i 1984 på Majorstua i Oslo. Siden den gang har undervisning og spirituell veiledning vårt hennes fulltids yrke. I dag legger Shalini stor vekt på den Tantriske Livsvisdom som en grunnleggende side ved InnerLife.
Gå til forsiden for å lese mer om Shalini

Telefon: 62 110 112 / 466 344 84. E-post: Shalini@innerlifetantra.no

01401DSC_1560 – 80kb

Øivinn Øi

Co-gründer, samtalepartner og kokk på InnerLife-senteret. Øivinn Øi er co-gründer av InnerLife-Akademiet, tidligere ArunA-Akademiet sammen med Shalini Lind. De har vært gift og arbeidet sammen i 36 år. I dag er de ikke gift, men bor kollektivt og samarbeider om kursgården i lag med en fast medarbeider. Under kursene ivaretar Øivinn fokus i mannsgruppene når temaene omhandler seksualitet og tantra. Han er eier av husbåten «What a Day»som ligger på Mjøsa. Husbåten ivaretar behovet for  kontemplativ tilbaketrekning og er gjerne tilgjengelig  for gruppene som kommer til Bjørk i sommermånedene.

Telefon: 971 71 027. E-post: oivinn.oi.aruna@gmail.com
Les mer om Øivinn her
Kokkens matoppskrifter finner du her

Kerste i oransje 2 - Kopi

Kerste Sophie Nitter

Sekretær og web-konsulent, InnerLifeTerapeut, bor på Bjørk Gård.
Kerste er den du møter når du ringer kontoret til ArunA. Sammen med Shalini ivaretar hun skolens administrasjon i tillegg til å ha hovedansvaret for å sette opp blogg- og websidene. I 2005 fullførte hun den fireårige InnerLifeTerapeut-utdanningen på ArunA-Akademiet og har siden fulgt en rekke oppdateringskurser innenfor Fagforbundet InnerLife. I tillegg er Kerste utdannet samfunnsgeograf fra Universitetet i Oslo. Det gjør henne svært opptatt av bærekraftige måter å leve på. Hun sier selv at fokuset på det indre livet som hun får næring til på ArunA, er et svært viktig bidrag til å få mennesker til å frembringe andre levemåter i samfunnet. Kerste bor sammen med sin datter Vilde Fairouz på 5 år.

Tlf: 62 110 112 (11 – 14.00.) Privat: 917 33 270. E-post: kerste@innerlifetantra.no

Cacao og Shaggie, 145kb

Shaggie og Cacao

Vakthunder – spesielt mot alle ulver som våger seg inn på tunet.

Shaggie er en liten «eventyrblanding» med foreldre som har aner fra gatelivet i Syd-Spania. Kanskje har nettopp det gjort henne så klok som hun er. Shaggie fikk vi med til Norge på den tiden ArunA hadde et lite senter i Syd-Frankrike fra 1999 – 2012. Cacao er datter av Shaggie, halv rasehund og halv eventyrblanding. Begge har de aner som vakthunder for sauer. Vi som bor her er selvfølgelig sauene og de ser ytterst alvorlig på sin funksjon som voktere mot alle ulvene (kursdeltagerne) som ankommer Bjørk. De kan nok virke litt iltre i det du kommer gjennom porten. Da setter du deg bare ned på huk og hilser på dem (med fare for et lite slikk i ansiktet, så hold hodet høyt hevet). De liker godt å bli snakket med, men ikke å bli klappet på hodet.

Shaggie og Cácáo har ingen mobil eller e-postadresse, men er svært så sensitive på kommunikasjon.

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram