Dagkurs i Tantrisk Massasje

Dagkurs på InnerLifeSenteret i Oslo

Lørdag 8.september: Massasjedag for kvinner
9. september, 6. oktober, 17. november og 15. desember:
Massasjedag for kvinner og menn

Kroppen din er magisk. Kroppen din er et perfekt kunstverk. 
Tantrisk massasje handler om å gjøre massasjen 
til en kunstform. 

Ved å lære åpne deg for InnerLife Tantrisk Massasje, fjerner du det som usynlig skaper avstand til din egen kropp og sjel og dermed til andre mennesker. Du bruker armene dine, hender og fingertupper til sakte berøring av hudoverflaten. Slik former du intuitivt kroppens linjer til et levende maleri. Over tid forbinder du din egen erotiske livskraft til hjertet, slik at du kan møte den du deler opplevelsen med på et dypere, eksistensielt plan.

Lyst til å lære mer? Eller gå videre på det du allerede har lært?
Gå mer i dybden med Shalini 26-28.oktober på vakre Bjørk Gård.


Praktisk informasjon:

Sted: InnerLifeSenteret, Sagveien 28. 0459 Oslo. Se adkomst her

Tidspunkt: Hver lørdag og søndag kl. 11 – 18.00.

Pris: kr 750,- pr dagskurs
Du får tilsendt faktura ved påmelding. Påmelding gjelder når kursavgiften er betalt. Ved avlysning tilbakebetales kursavgiften bare hvis vi får en annen til å ta din plass.

Kursledere er vanligvis to massasjeterapeuter pr. gang: 
Helena Serpinsky, Mette Torgerstuen, Aradia Holten,  Grete Andresen, Silja Hage og Sylvi Landsverk har enten en fireårig InnerLife psykoterapeut-utdanning eller toårig InnerLife Coach-utdanning i tillegg til ett års klientpraksis i Tantrisk Massasje før de ble godtkjent Tantra-Massører.

InnerLifeTantra Massørene i Sagveien har tatt over driften av stedet og av massasjedager. Se deres fine nye nettsider her!

MELD DEG PÅ HER!


 Mer om InnerLife Tantrisk Massasje:

11. LIV er LYD og FARGE, insta – Kopi

InnerLife Tantrisk Massasje er en nytelse å gi og en nytelse å motta. Vi jobber på benk og utfordrer vår evne til å gå fullt og helt inn i nærvær, samspill og glede over å gi nytelse til et annet menneskes kropp. Vi tar opp temaer som seksualitet og intimitet på en helt naturlig og befriende måte, slik at du lærer å bli mindre redd for det som er nært. Den seksuelle energi, som vi arbeider med i tantrisk massasje, har så mange flere oppgaver enn det vi forbinder med sex. De fleste mennesker har en så feilaktig opplevelse av hva seksuell energi er. Vi har få tanker om at denne unike energien i kroppen vår er den som forener oss til den hellige siden ved livet.

Å gi nytelse og samtidig ære det hellige i hverandres indre. 
For det er med kroppen vi uttrykker vår
kjærlighet, 
seksualitet og livsglede

Shalini Lind

Formålet med InnerLife Tantrisk Massasje er å styrke opplevelsen av din erotiske livskraft på en måte som helliggjør kroppen din. Du lærer å gi massasje med lange, rolige og sensuelle strøk, avkoble nytelsen fra sex og bringe energien opp til ditt hjerte. Ja, det er virkelig en nytelse! Lærerne på kurset er alle utdannet InnerLife Tantriske massører. De demonstrerer hvordan du kan gi og motta, før dere deler massasjen med hverandre.

Selv om du er vant med massasje fra før, trenger du en eller to introduksjonsdager, hvis du ikke har lært tantrisk massasje tidligere. På noen kursdager er vi 50-50% menn og kvinner, andre ganger er det overvekt av kvinner. Men du trenger å åpen for å dele massasjen med en av motsatt kjønn. Ønsker du kun å motta fra samme kjønn som deg selv, ber vi deg si fra ved påmelding. InnerLife Tantrisk Massasje innbefatter ikke massasje av genitalier/kjønnsdeler.

«Berøring av huden
er en dyp kommunikasjon uten ord.
Når vi tar på hverandre,
fjernes den usynlige avstanden mellom oss.

I selv handlingen av å berøre,
blir vi selv berørt!»

Shalini Lind

I de fleste oldtidskulturer var massasje en feiring, like mye som det var ment å ha en helbredende virkning på kropp og sjel. Å dele InnerLife Tantrisk Massasje med et annet menneske, er en feiring av den hellige siden ved kroppen vår. Etter hvert som kroppens forsvar slipper taket og avspenningen trenger inn til deg, kjenner du nytelsen som får deg til å forlate hodets kontroll og erkjenne gleden over å leve i din egen kropp. Men også når du gir, blir du tilsvarende åpen og tilstedeværende, som nettopp er gleden ved å lære denne form for samvær og kommunikasjon uten ord. Sammen skaper vi en varm og avslappende atmosfærede vakre lokalene til InnerLifeSenteret.

InnerLifeMassasje er utviklet av Shalini Lind og har vært praktisert siden 1996. InnerLife Tantrisk Massasje er basert på InnerLifeMassasje med noe inspirasjon fra TantraTemplet i København.  Alle kurslederne er utdannet pedagoger og har fullført en fireårig InnerLifeTerapeut-utdanning på InnerLife-Akademiet.


Dersom du har opplevd seksuelt overgrep, anbefaler vi først å bestille en individuell tantrisk massasje med terapeut. Da kan du ta opp med terapeuten om du er rede til å delta på et dagkurs, hvor vi vanligvis er 50/50 menn og kvinner.

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram