Bestill InnerLifeTerapi

Vi tilbyr vanlig InnerLife psykoterapi, men hvis du interessert i å gå dypere i din TANTRISKE utviklingsprosess, kan du i stedet for Tantrisk Massasje bestille Tantrisk Terapi eller Tantra Coaching. Gjennom samtale og healing får du mulighet til å komme i kontakt med fastlåste livskrefter i ditt indre og erfare hvordan de kan forløses.  

Bestill InnerLife Tantrisk Terapi 

Få dypere kontakt med din erotiske livskraft, evnen til intimitet, nytelse, livsglede.

Gjennom nøye utvalgte metoder hjelper terapeuten deg å komme i kontakt med fastlåste psykiske mønstre, slik at du evner å se sammenhengen mellom en smertefull fortid og den friheten du ønsker å realisere i din nåtid. Terapeuten begynner med gi en kroppshealing, slik at du kan slappe av og lettere fordype deg. Deretter veiledes du forbi de trange tankene, bak de vonde følelsene til å se hvordan du la lokk på de dypere livskreftene i deg selv. Det tantriske aspektet  ved terapi er nettopp muligheten til å møte indre kvaliteter og egenskaper i deg selv, for så å finne mot til å ta det med ut i livet igjen.

Bestill InnerLife Coaching 

Få en dypere forståelse av deg selv i forhold til kjærlighet, intimitet eller seksualitet.

En nøye oppbygget samtale som hjelper deg å bli bevisst hvilke verdier du ønsker å legge inn i ditt liv som «den som elsker». Det gjelder i livet generelt, i intime møter med et annet menneske og rent seksuelt. Tantrisk Coaching gir deg mulighet til å gjennomskue hvordan du unngår å ta valg til fordel for dine innerste tanker og følelser. Det kan være små ting du kan lære fra den tantriske visdom som kan frembringe store endringer i ditt private liv.

Ta kontakt med en terapeut / coach på InnerLifeSenteret i Oslo

Marianne Aasmoe, 924 06 702
(Tantrisk Terapi og Coaching)

Mette Torgerstuen, 932 22 192
(Tantrisk Massasje, Tantrisk Terapi, Par-massasje)

Helena Serpinsky, 98 03 72 67
(Tantrisk Massasje, Par-massasje)

Anne Grethe Brandtzæg, 997 53 154
(Psykoterapi, Mindfullness)

Prisen er veiledende og kan variere noe hos den enkelte terapeut.
Enkelte terapeuter gir rabatt til studenter, arbeidsledige eller attføring.

Om InnerLife Faglige Forbund; www.InnerLifeTerapi.no
Alle terapeuter som jobber på InnerLifeSenteret er medlem av InnerLife Faglige Forbund og følger forbundets krav om etiske retningslinjer og faglige oppdatering.

Akademiet, 148kb

Velkommen til InnerLifeSenteret i Sagveien 28 på Ila hvor vi disponerer hele andre etasjen for kurs og behandlinger.
Vi ligger rett vis-a-vis den store fossen på Sagene, ved Hønse-Lovisas Hus. Se kart her

Fra Oslo sentrum tar du trikk 11, 12 eller 13 via Grünerløkka til Biermannsgate.Gå inn i Biermannsgate, forbi Sagene skole som er på høyre hånd, kryss gaten, gå over broen ved den store fossen og du ser oss på motsatt side av den åpne plassen – 2 minutter fra trikkeholdeplassen. 

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram