Tantrisk Massasje for par

Tre timer privat undervisning for par i InnerLife Tantrisk Massasje

Kanskje kjenner dere en lengsel etter å prøve noe nytt i forholdet, å åpne for en annen form for intimitet? Er dere begge søkende og nysgjerrige, kan det å gi hverandre InnerLife Tantrisk Massasje åpne for noe helt nytt i relasjonen dere imellom.

InnerLife Tantrisk Massasje handler ikke om at møtet mellom dere skal ende i sex. Det kan skje, men massasjen handler først og fremst om å bli kjent på en ny måte ved å tilføre hverandre kroppslig og sanselig nytelse. Hvem er han når du i langsom bevegelse stryker dine underarmer over hele hans kropp? Hvordan reagerer hun når hun mottar nytelse fra deg og kan være trygg på at du ikke krever noe annet, enn at hun tar imot nærheten som du tilfører henne?

Noe av hemmeligheten i InnerLife Tantrisk Massasje er å legge begjæret til sidefor å skape den friheten som spesielt en kvinnekropp trenger. Massasjen er således svært intim, men uten å være seksuelt rettet. Du som gir massasje, beveger deg lekent med langsomme strykninger og bevegelser over den andres kropp. Den som mottar trener på å gi slipp på kontrollen, slik at den erotiske energien får bølge opp gjennom hele kroppen og ikke bare til underlivet. Det er en ren nytelse, som igjen kan være bevissthetsutvidende.

Når du mottar tantrisk massasje, trener du på å være helt til stede i deg selv, som om ingenting eksisterer annet enn selve øyeblikkets berøring av kroppen din. Du vender blikket innover og åpner for den i deg, som ligger rett under overflaten. Gradvis blir du tryggere i situasjonen og din kjære får oppleve andre sider ved deg. Kanskje blir dere mer sårbare sammen, kanskje mer åpne og berørte. Det vil garantert frembringe en større grad av sannferdighet mellom dere, som er selve inngangen til det seksuelle møtet.

Ved å gi hverandre denne vakre gaven, sier dere ja til et dypere og kjærligere forhold.

HoldSpaceForAWoman2

Vi begynner med en samtale rundt massasje, før massøren gir en demonstrasjon på hver av dere. Dere får grundig veiledning i utførelsen og hvordan forholde deg, når du gir og mottar massasjen. Tantrisk massasje er en kunst, hvor langsomheten og tilstedeværelsen vekker en intimitet, som får deg til å se deg selv og din kjære på et dypere plan. Deretter får dere begge trene på å gi og å motta massasjen under veiledning. Vi avslutter med oppsummering og reflekterer over opplevelsene dere har hatt.

Dere betaler: kr.2400,- for 3 timers sesjon kun for dere to.

Ta kontakt med en av følgende Tantra-massører :
Helena Serpinsky: 980 37 267
Mette Torgerstuen: 932 22 192

Lokale: Sagveien 28. 0459 Oslo (ved den store fossen over Akerselva)

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram