Varebeskrivelse

Auragram, rosaStudiepakke – innføring for nye brukere

Shalini har gjennom evnen til å lese energi, konstruert dette unike verktøyet for at du skal bli kjent med dine psykiske egenskaper og spirituelle  kvaliteter.

Hva er et Auragram?
Auragrammet er et energikart, som vi har satt opp via data på grunnlag av ditt fødselstidspunkt. Deler av Auragrammet kan sammenlignes med ditt horoskop, fordi vi baserer oss på noen av de samme dataene. Et horoskop er også et kart som viser hvordan forskjellige psykiske strukturer virker i energifeltet rundt kroppen din, i auraen.

Auragrammet består av tre fargesirkler. Den ytterste representerer de tolv tegnene i zodiaken, men vi har gitt hvert tegn en farge som tilsvarer de 7 chakraene og 5 psykiske sentre som ligger lenger ut i energifeltet. Videre representerer fargen en grunnleggende egenskap i din psyke.

Studiepakken inneholder 4 deler; Ditt personlige Auragram med for- og bakside i laminert utgave, kalender for inneværende år, ordforklaringshefte og en videoleksjon med Shalini. I tillegg får man tilbud om å delta på webinar (kr 200,-) med Auragrammet som tema. På webinar kan man også stille personlige spørsmål.

Oppdatering årskalender
For å følge med på hvilken dag du er på i Din indre Livssyklus trenger du en årskalender. Kalenderen oppdateres hvert år og kan bestilles før årsskiftet, når din kalender går ut.

Bestill ditt Auragram her

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram