Bestilling

AuragramØivinnØiweb

Auragrammet – Din indre Livssyklus, er for tiden under oppdatering hvor bruken tilpasses Den Tantriske Visdom. Både Auragrammet, ordforklaringsheftet og veiledningsheftet oppdateres. Hele pakken er ventet å være ferdig høsten 2018 og det er mye å glede seg til! Vi vil informere når den nye pakken er klar og du kan bestille!

Mye av innholdet i Det nye Auragrammet er tema for Shalinis nettkurs og webinar «12 nøkler til spirituell oppvåkning». Les mer om det her!

Hvis du er førstegangsbestiller av Auragrammet må du fylle ut hele skjemaet. Har du Auragrammet fra før men trenger ny kalender eller annen oppdatering fyller du ut navn, adresse og e-post samt hva du bestiller og betalingsinformasjon.

Auragrambestilling

Auragramprogrammet krever minst ett fornavn og ett etternavn
Vi må ha nøyaktig fødselstidspunkt for å lage korrekt Auragram
Auragrammet er for tiden under oppdatering, og vi tar for tiden kun i mot bestilling på kalender og på fornyelse av tidligere bestilt/tapt Auragram og ordforklaringshefte.
Du får tilsendt faktura
Siden Auragrammet er en individuelt tilpasset vare er vilkårene for angrerett noe annerledes en normalt. Les kjøpsvilkårene oppe i menylinjen

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram

Intuisjonshefte av Shalini Lind