Fri-Villig, hva er det?

Velkommen til å bidra på kursgården vår! 

InnerLife-Akademiet for Tantrisk Visdom (tidl. ArunA-Akademiet) har siden 1995 vært organisert som en forening. Medlem er den som til enhver tid er bruker av våre kurs over tid, som deltagerne i de ettårige fordypningsgruppene, i tillegg til InnerLife – massørene og terapeutene. Foreningen skal gå til selvkost og skal ikke ha private eiendomsinteresser. Det er viktig for oss, fordi vi vet at alle spirituelle sentre er avhengig av gratis hjelp utenifra og da kjennes det riktig at slike fordeler ikke går i egen lomme.

SUNDARI - GJENGEN, MØRKERE

«Samarbeid er å arbeide sammen til det beste for alle og
bruke de ulike gavene som hver av oss har å tilby. Vi forener evnene våre for
å skape noe som ingen av oss kunne ha oppnådd alene».

Din villighet til å bidra med dine resurser eller gaver betyr mer enn du aner! En ressurs kan være alt fra at vi kan spørre deg om et råd under kurs, at du kan lime og dekorere todelte fyrstikkesker, luke i urtebedet, tar med en kake til kurset til det å mekke en ledning. Da er det fint å vite hva du kan like å bidra med hvis du skulle ha overskudd til det, og det fyller du ut i ressurs-skjemaet som du ser en lenke til nedenfor.

Skjema for å melde seg «til tjeneste»: I ønsket om å involvere våre kursdeltakere i sterkere grad, har vi laget et eget skjema (se lenke nedenfor) hvor du kan fylle ut hvilke ressurser du har lyst til å bidra med, hvis du har en fridag og har lyst til å komme til Bjørk. Kanskje ønsker du å hjelpe Øivinn på kjøkkenet eller du har ekstra tid hjemme hvor vi på kontoret har en oppgave som kan overføres til deg.

Ressurs-skjemaet fyller du kun ut en gang.
Besøksskjemaet bruker du når du vil avtale dato for besøk, kjøkkentjeneste,m.m.
Så håper vi at «Fri og Villig» vil bli mye brukt i årene som kommer!

MELD DITT BESØK HER! 

 FYLL UT SKJEMA MED DINE RESSURSER HER!
Ressurs-skjemaet er tiltenkt våre kursdeltagere eller besøkende,
hvor du fyller ut det du har lyst til å bidra med.

Ønsker du å gi en gave til InnerLife-Akademiet? Det kan du gjøre her!

Samtidig minner vi om Bjørks lille bruktklær-oase for kvinnene: Vi har innredet en krok på kontoret her hvor vi tilbyr pent brukte klær til salgs. Du tar med fine klær som du ikke bruker lenger og vil gi til butikken. Vi selger klærne til 50 eller 100 kroner. Pengene går til en stor Shakti-statue vi skal ha nede ved dammen, kanskje en Shiva også eller annen hagemagi som lykter, etc

Raking, 50KB

Varm hilsen fra Shalini, Øivinn, Nora Fiona og Kerste

 


Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram