InnerLifeSenteret Oslo

Velkommen til InnerLifeSenteret i Oslo!

Adresse: Sagveien 28, 0459 Oslo. Se kart her

I januar 2015 overtok Shalini Lind driften av InnerLifeSenteret i Oslo og omgjorde lokalene til et stemningsfylt kurs- og terapisenter. Her tilbyr hun selv kurs eller kurs med terapeuter fra ArunA-Akademiet, med fokus på dybden av din spirituelle natur. Hver dag arbeider det to InnerLifeTerapeuter på senteret, som tilbyr alt fra Livsveiledning / Auragramtolkning, Massasjeterapi, Tantrisk Massasje og InnerLifeTerapi.

Les mer om våre terapitilbud her

Kursene og de terapeutiske tilbudene er i dag preget av det Shalini kaller for «InnerLife Tantriske Prosess». Hvis du kjenner ArunA fra tidligere, vil du snart oppdage at vi har flyttet tyngdepunktet fra ren psykoterapi til å innbefatte en spirituell praksis med fokus på frigjøring av din seksuelle livsenergi og evnen til kjærlighet. Med seksuell livsenergi mener vi en livskraft i mennesket som opererer i kroppen vår med den hensikt å forbinde oss til vårt sanne vesen og dens livsvisdom.

Med «InnerLife Tantriske Prosess» henter Shalini innsikter fra HevajraTantra, en flere tusen år gammel visdomstradisjon, i kombinasjon med den kunnskap som har utviklet seg innen Tantra i moderne tid.  Mange tror at Tantra kun handler om sex, men det er helt feil! HevajraTantra består av tre hovedområder av spirituell praksis. Først på slutten av elevens læreprosess inngår den seksuelle praksis. Derfor har vi mer enn nok å utforske og gjenoppdage av vår dypere menneskelige natur, før vi er rede til å praktisere reell Tantra. Derfor kaller Shalini sitt arbeid for den tantriske prosess. Hun ønsker at vi skal gi tid til å transformere energikroppene våre og få et langt mer kjærlighetsfylt forhold til den fysiske kroppen, før vi er rede til å transformere vår seksuelle erfaring. Således er Tantra først og fremst en livsanskuelse, – en måte å leve på som innebærer en mental, meditativ og seksuell praksis, som kan frigjøre enorme livskrefter i vårt indre!

Les mer om InnerLife Tantriske Prosess her!  

Reading med Shalini 

Shalini - Bjørk 150kb

Shalini jobber på senteret i Oslo en gang i måneden og tilbyr Aurareading. Hun tilbyr også reading på kursgården ved Hamar. Formålet med en slik veiledning er å finne innledende svar på eksistensielle spørsmål du selv har. Du stiller spørsmålet inni deg og Shalini leser og oversetter det som fremkommer av bevegelse og informasjon i din aura. Hensikten er å hjelpe deg til å se neste skritt – som vi ofte trenger når vi befinner oss ved en korsvei hvor valg skal tas eller du ikke ser veien videre.

En sesjon varer inntil halvannen time og koster kr. 1200,-
Ta kontakt med Shalini via kontaktskjema øverst i menyen.

Bestill time for massasje, terapi eller veiledning!

Les mer om våre terapitilbud her.
Send en SMS til en av terapeutene, hvis du vil bestille massasjeterapi/terapeutisk veiledning eller coaching:

  • Gro Hammerstad Næss: 99 47 23 70
  • Helena Bø Serpinsky: 98 03 72 67
  • Marianne Aasmoe: 924 06 702
  • Mette Torgerstuen: 932 22 192
  • Grete Løvfall Andresen: 911 14 881

Kurslokaler til leie

KURSROM ORGINAL, 162kb

Lokalene i Sagveien er tilgjengelig for leie fra fredag til søndag for eksterne kursholdere. Vi kan tilby kursrom på ca. 50 m2, stue/pauserom på ca. 30m2 og kjøkken med kafébenk. Se bilder og les mer om utleie her!

På InnerLifeSenteret i Oslo jobber 7 InnerLifeTerapeuter, i tillegg til Shalini Lind som er her ca en uke i måneden. Terapeutene tilbyr InnerLifeTerapi, -massasje og livsveiledning samt kurs. Hver morgen kl 09.00 på ukedagene kan du komme til meditasjon.   De ukene Shalini er i Oslo tilbyr hun kursdager og timer til auralesning.

InnerLifeSenteret i Oslo ligger idyllisk til ved Akerselva, like ved Mølla og vis a vis Hønse-Lovisas hus.

Adresse: InnerLifeSenteret i Oslo, Sagveien 28, 0459 Oslo.

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram