Øivinn Øi

_MG_9205liten - 149kbCo-gründer av ArunA – Akademiet, kursleder og kokk på Bjørk Gård 
Øivinn er cogründer av ArunA-Akademiet sammen med Shalini. De har vært gift og arbeidet sammen i 35 år. I dag er de ikke gift, men bor kollektivt og samarbeider om kursgården i lag med to medarbeidere. På Bjørk tar Øivinn i mot studenter og kursdeltagere med utpreget varme og åpenhet. På kursene underviser han hovedsakelig i frigjørende pust, samt følelsesmessig og emosjonell frigjøring.

Til daglig tilbyr Øivinn samtaler med fokus på mannskraft, livsvalg og parforhold, hvor han hjelper menn, kvinner og par til å se sin situasjon bedre når de står i livsvalg. Han er eier av en husbåt på Mjøsa, hvor han delvis bor og lever det han lærer. Les artikkel om Øivinn i «Magiske Øyeblikk»

Øivinns bakgrunn
Som bakgrunn har Øivinn innledende studier i natur og miljøvern, ernæring og noe naturmedisin før han traff healeren Bob Moore i 1979. I fem år studerte han hos Bob Moore, hvor han lærte å forstå samspillet mellom energi, psyke og bevissthet. Øivinn jobbet fra 1980 – 1990 som healer, men valgte senere å undervise i spirituell utvikling sammen med Shalini. Med sin lange terapeutiske erfaring og gleden over å være til stede for det enkelte menneske, er Øivinn med på å skape et trygt fundament under kursene når du åpner nye dører til ditt eget indre.

Øivinn tar i mot til samtaletimer; «Down to basics»
Øivinn tar i mot til samtale med fokus på Mannskraft, Livsvalg og Parforhold .
1 klokketime kr. 800,- Info / bestilling: 971 71 027.

E-post oivinn.oi.aruna @ gmail.com (uten opphold mellom alfakrøll og bokstavene)

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram