Teori og metode

10. tantra for love, b

InnerLife som fag og metode har gradvis blitt utviklet av Shalini Lind i samspill med kursdeltakere og studenter etter Kundalini-reisningen i 1985. Den grunnleggende erfaringen hun hadde av at det vi oppfatter som Gud finnes i vårt eget indre ligger til grunn for InnerLifeTerapi og Livsveiledning.  Det er kontakten med denne dimensjonen i oss som virker helbredende på gamle sår og fastlåste mønstre. De senere årene har den tantriske prosess, og kunnskapen om energikroppens lovmessigheter blitt stadig viktigere i det terapeutiske arbeidet. For Shalini har en helt spesiell evne til å forklare nettopp samspillet mellom den subtile energi og det fysiske liv.

InnerLife-tilbudet er unikt ved at vi arbeider parallelt med menneskets kropp, psyke og åndskraft. Vi er av den oppfatning  at hele mennesket må med i det terapeutiske forløp for at vi skal lære å elske, tåle smerte, innrømme våre feil, lytte til intuisjonen og forme livet i tråd med det vi ønsker.

Å velge å gå til en InnerLife-behandler kan du gjøre av flere årsaker. InnerLife-konseptet  er et tilbud til deg som er utbrent, syk, har kroppssmerter, sliter følelsesmessig eller savner egenverdi. Det kan også være at du ønsker å fordype din spirituelle prosess.

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram

Finn visdomsord fra Shalini