Tirsdag 21. jan. Meditasjon og foredrag på Bjørk kursgård, Ilseng.

Denne kvelden er åpen for enhver som er nysgjerrig på hva Tantra er og hvordan de grunnleggende verdiene i Tantra kan bringe Lys, Glede og Berøring inn i egen hverdag. Unn deg en inspirerende tirsdagskveld med mulighet til fordypning, indre øvelser og kanskje noen svar på spørsmål du går og grunner på.

Tantra som Kjærlighetens intelligens og livskunst.
Meditasjon- og foredragskveld med Shalini Lind
Tirsdag 21. januar kl.18 – 22.00 

Tantra er en livsvisdom som fremhever at mennesket i sin natur er et kjærlighetsvesen, som har fått tildelt jorden, sin magiske kropp og seksualitet som hellige verktøy til å integrere Kjærlighetens intelligens og livskunst. Altså en livsinnstilling som står i sterk kontrast til hvordan mennesket fremstilles i vår kultur.

I Tantra lærer du å skape en helt annen Nærhet til livet, enn slik vi lever i vår tid. Blant annet bringer vi inn Skjønnhet, Sanselighet og Intimitet i hverdagen, slik det åpner for følelser, som de fleste av oss søker etter.

Å oppleve skjønnhet, vekker den indre livsgleden. Å nyte gjennom sansene våre, vekker takknemligheten over livet. Intimiteten, dvs. nærhet til deg selv og menneskene rundt deg, åpner for den dype meningen i å være til. Så hvorfor benytter vi oss ikke mer av disse tre formene for livsutfoldelse, når de viser seg å ha en direkte innvirkning på helsen vår, på selvfølelsen, i våre relasjoner og samfunnet vi skaper rundt oss? Forteller klimakrisen oss at vi mangler tilstrekkelig kunnskap om hva Kjærlighet egentlig er? Og finner vi noe av svaret ved å praktisere Tantra som levemåte?

Bjørk Kursgård på Ilseng, syd for Hamar.
Inngang kr. 100,- inkl. kveldsmat. Betales ved ankomst.
Ta med inne sko og en god porsjon nysgjerrighet.

Meld deg på her

Shalini Lind er Tantralærer på heltid. Hun underviser til daglig på InnerLifeSenterets kursgård på Ilseng, syd for Hamar. Her tilbys ettårige fordypningsgrupper i Tantra og Tantrisk Massasje, utdanning til Tantra Coach, Tantrisk massasje for par og kvinnekurs i Womens Wisdom.
For mer informasjon, ta kontakt på shalini@innerlifetantra.no

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram