Tirsdag 5.mars kl.18.30. Kurs/ foredragskveld på Bjørk gård

KVELDENS TEMA:
Den eksistensielle seksualiteten

ÅPNE KVELDER for enhver som er nysgjerrig på hva Tantra er og hvordan de grunnleggende verdiene i Tantra kan bringe Lys, Glede og Berøring inn i eget kjærlighetsliv. Unn deg en inspirerende kveld med mulighet til fordypning og kanskje noen svar på spørsmål du har gått og grunnet på.

Tantra handler ikke om parforhold eller sex, slik mange tror. Tantra er en indre prosess som gjelder den enkelte av oss, det å oppdage den direkte forbindelsen mellom kroppens seksuelle energi og det guddommelige. Slik fører Tantra deg inn i Kjærlighetens Livskunst, som gjelder både for parforholdet, vennskap og forholdet du har til verden rundt deg.

Tantra som livsvisdom fremhever at mennesket er et Kjærlighetsvesen, hvor vi har fått tildelt jorden, vår magiske kropp og seksualitet som hellige verktøy til å erfare Kjærlighetens intelligens og livskunst.

Kom og lær mer om deg selv denne torsdagskvelden.

Bjørk Kursgård på Ilseng, syd for Hamar. Kl. 18.30 – 21.30.
Inngang kr. 100,- inkl. kveldsmat. Betales ved ankomst.
Ta med innesko og en god porsjon åpenhet.

Meld deg på her

Shalini Lind er Tantralærer på heltid. Hun underviser til daglig på InnerLifeSenterets kursgård på Ilseng, syd for Hamar. Her tilbys ettårige fordypningsgrupper i Tantrisk Massasje og livsvisdom, utdanning til Tantra Coach, Tantrisk massasjekurs for par og Womens Wisdom i Tantra.
For mer informasjon, ta kontakt på shalini@innerlifetantra.no

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram