Søndag 16. feb. InnerLifeTantra på Litteraturhuset i Oslo

Denne dagen er åpen for alle som er nysgjerrig på hva Tantra egentlig er og hvordan de grunnleggende verdiene i Tantra kan bringe glede, lys og berøring inn i egen hverdag.

«Tantra som Kjærlighetens Intelligens og Livskunst»
En dag med fordypning og nye innsikter
med forfatter og Tantra-lærer Shalini Lind.
Oslo søndag 16. februar kl. 13 – 17.00. Wergelandssalen

Forhåndssalg av billetter kr. 400,- lenger ned på siden.

Tantra er en indre prosess som fremhever mennesket som et Kjærlighetsvesen, hvor jorden, vår egen kropp og seksualitet ansees som hellige redskaper for å skape et meningsfylt liv, stikk i strid med den innstilling vi har i vår kultur. Om vi er single eller i parforhold har vi mye å lære av Tantra som livsvisdom, for alle ønsker vi vel å elske livet fra et dypere sted i oss selv.

Shalini Lind, som er Tantra-lærer på heltid, forteller hvordan Skjønnhet, Sanselighet og Intimitet åpner kroppen vår for følelser som virker direkte inn på helsen vår, på selvfølelsen, i våre relasjoner og i samfunnet vi skaper rundt oss. Skjønnhet vekker den indre Gleden. Sanselighet vekker Takknemligheten over livet. Intimitet vekker den Meningsfylte opplevelsen av å være til. Tre former for livsutfoldelse som vi sårt trenger å integrere mer av i vår egen hverdag.  

Unn deg en inspirerende søndag ettermiddag med mulighet til fordypning og kanskje noen svar på spørsmål du går og grunner på. Vi sitter sammen rundt småbord og begynner dagen med en indre øvelse. Shalini forteller ved hjelp av bilder og illustrasjoner, hvordan denne østlige visdommen kan bidra til et bevissthetsskifte, rent personlig og i vår vestlige kultur. Underveis inspireres vi til små samtaler rundt bordet, til å stille spørsmål og undre oss. Deretter en kaffepause, før Shalini forteller hvordan vi kan hente det beste fra Tantra som levemåte og bringe det inn i seksualiteten vår.

I Tantra lærer du at hensikten med kroppens seksuelle energi er å forbinde deg på et dypere plan til din Sjel. Du lærer hvordan den seksuelle energi fungerer forskjellig i mann og kvinne eller i den som innehar «manns- og kvinnerollen». Og hvordan Nærvær i kombinasjon med Skjønnhet, Sanselighet og Intimitet gir en helt ny dimensjon til dine seksuelle opplevelse.

Forhåndssalg av billetter kr. 400,- Max plass til 72 deltagere.

Kjøp billett her!

Shalini Lind er Tantralærer på heltid. Hun underviser til daglig på sin egen kursgård som ligger på Ilseng, syd for Hamar, hvor hun bor og jobber sammen med sine fire medarbeidere. Her tilbys ettårige fordypningsgrupper i Tantra og Tantrisk massasje, utdanning til Tantra Coach, parkurs og kvinnegrupper i Womens Wisdom. For mer informasjon, ta kontakt på shalini@innerlifetantra.no

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram