20 – 22. mars. Reboot-festival på Nøsen Yoga-hotel

Her blir det forskjellige former for Yoga og Tantra, i tillegg til Reiki, Qi Gong, Wim Hof kuldebad, Wildman workout for menn og Vibrational healing. Jeg tenker at dette tilbudet er ganske nytt i Norge og en enestående mulighet til å gi deg selv en stor «burst of energy»

Altså en fantastisk helg for å regenere kroppen, få energi og inspirasjon og være sammen med mennesker som søker glede og nærhet i kropp og sinn. På kvelden kan du velge mellom Meditasjon, Ekstatisk dans eller bare legge deg ned og flyte innover til et eneste stort lydbad av Gonger. Gjennom hele oppholdet blir det servert spennende vegan-mat av en kokk hentet inn fra Sverige.

Direkte oversatt betyr reboot «omstart». Dette er altså en helg viet til å lade batteriene, ny giv og inspirasjon, sjelfulle menneskemøter i et kjærlighetsfylt miljø. Du møter 16 flotte kursholdere, mange kjent fra Ângsbacka. Noen av tilbudene foregår på engelsk, da det også kommer gjester fra utlandet. Nøsen Yogahotell ligger vakkert til 3 timer nord for Oslo, ikke langt fra Fagernes.

Shalini holder følgende workshop lørdag og søndag:
«Red and White Tantra – a spiritual path in your daily life»

Bli med på workshops om rød og hvit Tantra og hvordan de kan inspirere din spirituelle vei, men på ganske forskjellige måter. Du kan komme til en eller begge workshopene.

LØRDAG kl. 11.00. Rød og hvit Tantra, del 1:

Rød Tantra lærer deg hvordan skjønnhet, sensualitet, intimitet og seksualitet forbinder deg med Gudinnen Shakti, som er et symbol på din egen sjel. Jeg bringer deg inn i den tantriske verden av fysisk og energisk berøring, på en måte som får deg til å kjenne både økt avspenning og glede. Vær forberedt på noe nakenhet (kun øvre del av kroppen og bare hvis du er åpen for det).

Red Tantra teaches you how Beauty, Sensuality, Intimacy and your Sexuality connects you to the Goddess Shakti, being a symbol of your own soul. I will bring you into the tantric world of physical and energetic touch, in a way that you feel increased relaxation and happiness. Be prepared for some nakedness (only the upper part of your body and only if you are open to it).

SØNDAG kl 11:00. Rød og hvit Tantra, del 2. 

Hvit Tantra bringer deg dypere inn mot din sjel gjennom meditasjon på den subtile energien i din seksuelle kropp. Du lærer om de fire tantriske initieringer, en prosess som fører oss gjennom de fire tantriske Gleder, som en spirituell vei til frigjøring. Denne formiddagen bruker vi aktiv pust og meditasjon, sittende overfor hverandre for å utveksle energi og koble oss til den tantriske mann eller kvinne som lever i dypet av ditt indre.

White Tantra connects you more deeply to your soul through deep meditation on the subtle energy of your sexual body. You will learn about the 4 tantric initiations, a process leading you through 4 stages of Joy and Happiness, as a spiritual path in your daily life. In this session we will use breathwork and meditation sitting opposite each other exchanging energy, in order to connect to the tantric man or woman within.

Read more about the Reboot-weekend

Oppholdet fra fredag til søndag koster kr. 4.900, –
for flerpersonsrom, alt inkludert. Enerom mulig for ekstra betaling.

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram