EROS: Kurs i Tantrisk Massasje og Livsvisdom.

Du møter ditt indre gjennom Skjønnhet, Sanselighet og Intimitet, slik den Tantriske Livsvisdom lærer deg å verdsette Livet og gjenfinne Verdigheten som Menneske!

Begge kursene i mai ble avlyst på grunn av Corona,
men vi håper å komme tilbake til dere i august.

To parallelle forløp i 2020:

Forløp 1: 5 – 9. februar. + 6 – 10. mai. + 5 – 9. august. + 28.10 – 1.nov.
Forløp 2: 27/2 – 1. mars. + 20 – 24. mai. + 19 – 23. august. + 11 – 15. nov.
Fire ulike kurs i hvert forløp, hvor du kan delta enkeltvis eller sammenhengende.

Kursene begynner onsdag kl. 19.00 og avsluttes søndag kl. 18.00 og inkluderer full kost og losji på 2-personsrom.

Tema for hvert kurs:
Kurs 1: «Den erotiske Livskraftens Skjønnhet og Verdighet»
Kurs 2: «Synliggjøring, Visjon og Klarhet»
Kurs 3: «Den seksuelle energiens indre Bevegelse»
Kurs 4: «Helliggjøring av Livet i Tantra»

Tantra som Livsvisdom beskrives som VEVEN, hvor Menneskets Liv veves sammen til en helhet gjennom bevisstgjøring av kroppens subtile Energi og utvidelse av egen Bevissthet. Fordi man i Østen beskrev sammensmeltingen mellom Energi og Bevissthet som et Erotisk forhold mellom Gudinnen Shakti og Guden Shiva, har det skapt en rekke misforståelser i Vesten.

Derfor tror de fleste at Tantra bare handler om sex. Det er en stor misforståelse. Tantra er først og fremst visdommen om hvordan din kropp kan bli gjenforenet med din Sjel og Åndskraft. Som en lama skal ha uttalt: «I Vesten seksualiserer de våre ritualer. I Østen rituliserer vi Seksualiteten».

Mennesket er et Kjærlighetsvesen!
Tantra er kunsten å elske med Livet!

Livets Skjønnhet og Livets Sårbarhet.
I Tantra er mennesket i sin natur fylt av Kjærlighet, av Eros, som er selve Livskraften i vår kropp. Eros er Sjelens innerste vesen og Tantra er visdommen som får deg til å åpne deg for din Sjel, slik at hun stråler ut mot verden. Sårbarheten ligger i at du har lært noe helt annet om deg selv. Du har lært at du er mindreverdig og at kroppen din ikke er bra nok som den er. Du har ikke lært at den dypeste sannheten i deg er at du er et Kjærlighetsvesen og at meningen med ditt liv på jorden er å bringe din Eros ut i verden.

Alle kursene er et naturlig oppgjør med vår kulturs forhold til sex. Du lærer om de ni trinn ved den Tantriske seksualitet, som vi bringer inn i den Tantriske massasjen. Det handler om Helliggjøring av kropp og sjel. Du våger i enda større grad å åpne deg for den sanselige Nytelsen og naturlige Intimiteten. Hele tiden i en naturlig og trygg setting, hvor det handler om å åpne døren inn til ditt kjærlige Selv.

Klikk på bildet og se video om InnerLife Tantrisk Massasje:

Når vi bringer inn Tantrisk Massasje på kursene, gir det en mulighet til å utforske din evne til å gi og motta Nytelse i en trygg atmosfære basert på Respekt, Åpenhet og Nærvær. Som gruppe skaper vi en varm og avslappet atmosfære, hvor du blir kjent med din kropp og deg selv på en helt ny måte.

Gjennom trening på Massasjen tillater du gradvis din seksuelle energi å stige i kroppen, via underlivet til hjertet. Gradvis kjenner du en sitrende energi utfolde seg i kroppen din. Omgitt av stillhet og massørens trygghet nyter du din tilstedeværelse. For enkelte oppleves det som å komme inn i et Hellig rom i seg selv.

Enhver åpning innover i deg skjer i ditt tempo.
Fordi den tantriske massasje er uten krav og uten begjær,
blir det gradvis mer naturlig og trygt å åpne deg for kroppens naturlige nytelse.

FOR SPØRSMÅL OM KURSENE:
Ta kontakt med Shalini på e-post: shalini@innerlifetantra.no


Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram