Eros; 1-årig fordypning i Tantrisk Massasje og Tantrisk Livsvisdom.

Et fordypningsår, hvor du møter ditt indre gjennom Skjønnhet, Sanselighet og Intimitet, slik den Tantriske Livsvisdom lærer oss å verdsette Livet og gjenfinne Verdigheten som Menneske!
Begge kursene er fulltegnet.

Klikk på bildet og se video med Shalini!

Kursene i mai er avlyst på grunn av Corona.
Vi håper å komme tilbake til dere i august.

To fordypningsgrupper i 2020:

Gruppe 1: (5 kurs). 6 – 10. nov. 2019. + 5 – 9. februar. + 6 – 10. mai. + 5 – 9. august. + 28.10 – 1.nov. 2020

Gruppe 2: (4 kurs). 27/2 – 1. mars. + 20 – 24, mai. + 19 – 23. august. + 11 – 15. nov. 2020.

Kursene begynner onsdag kl. 19.00 og avslutter søndag kl. 18.00.

Tantra som Livsvisdom beskrives som VEVEN, hvor Menneskets Liv veves sammen til en helhet gjennom bevisstgjøring av kroppens subtile Energi og utvidelse av egen Bevissthet. Fordi man i Østen beskrev sammensmeltingen mellom Energi og Bevissthet som et Erotisk forhold mellom Gudinnen Shakti og Guden Shiva, har det skapt en rekke misforståelser i Vesten.

Derfor tror de fleste at Tantra bare handler om sex. Det er en stor misforståelse. Tantra er først og fremst visdommen om hvordan din kropp kan bli gjenforenet med din Sjel og Åndskraft. Som en lama skal ha uttalt: «I Vesten seksualiserer de våre ritualer. I Østen rituliserer vi Seksualiteten».

Livets Skjønnhet og Livets Sårbarhet.
I Tantra er mennesket i sin natur fylt av Kjærlighet, av Eros, som er selve Livskraften i vår kropp. Eros er Sjelens innerste vesen og Tantra er visdommen som får deg til å åpne deg for din Sjel, slik at hun stråler ut mot verden. Sårbarheten ligger i at du har lært noe helt annet om deg selv. Du har lært at du er mindreverdig og at kroppen din ikke er bra nok som den er. Du har ikke lært at den dypeste sannhet ved deg er at du er et Kjærlighetsvesen og at meningen med ditt liv på jorden er å bringe din Eros ut i verden.

Mennesket er et Kjærlighetsvesen!
Tantra er kunsten å elske med Livet!

Hovedtema for hvert kurs:
Kurs 1: «Den erotiske Livskraftens Skjønnhet og Verdighet»
Kurs 2: «Synliggjøring, Visjon og Klarhet»
Kurs 3: «Den seksuelle energiens indre Bevegelse»
Kurs 4: «Helliggjøring av Livet i Tantra»

Last ned fullt kursprogram her!

I denne fordypningsgruppen har vi kun et mål for øyet. Vi skal finne Nøkkelen til å åpne døren inn til din Erotiske Livskraft, slik at du kjenner deg fri til å elske livet. Du får mulighet til å utforske Intimitetens vesen i ditt indre og i utveksling med deltagere i gruppen, hvor Intimitet handler om Nærvær i Livet og Nærhet til menneskene rundt deg.

Tantra er visdommen som veileder deg gjennom Meditasjon, Mental trening, kunnskap om Energi og Bevissthet, samt Tantrisk massasje, til å åpne deg for Kjærlighetskraften i ditt indre. Med Tantrisk massasje får du et nytt og bedre forhold til din kropp. Gjennom energiarbeidet lærer du å åpne deg for din Sjel og vandre i hennes fotspor. I meditasjonen gjør du nye erkjennelser. Gjennom mental trening oppdager du din egen ufrihet og tar valg på å åpne deg mer for livet.

Alle kursene er et naturlig oppgjør med vår kulturs forhold til sex. Du lærer om de ni trinn ved den Tantriske seksualitet, som vi bringer inn i den Tantriske massasjen. Det handler om Helliggjøring av kropp og sjel. Du våger i enda større grad å åpne deg for den sanselige Nytelsen og naturlige Intimiteten. Hele tiden i en naturlig og trygg setting, hvor det handler om å åpne døren inn til ditt kjærlige Selv.

Når vi bringer inn Tantrisk Massasje i fordypningsgruppen, gir det en mulighet til å utforske din evne til å gi og motta Nytelse i en trygg atmosfære basert på Respekt, Åpenhet og Nærvær. Som gruppe skaper vi en varm og avslappet atmosfære, hvor du blir kjent med din kropp og deg selv på en helt ny måte.

Klikk på bildet og se video om InnerLife Tantrisk Massasje:

Gjennom trening på Massasjen tillater du gradvis din seksuelle energi å stige i kroppen, fra føttene, via underlivet til hjertet og det 3.Øyet. Gradvis kjenner du en sitrende energi utfolde seg i kroppen din. Omgitt av stillhet og massørens trygghet nyter du din tilstedeværelse. For enkelte oppleves det som å komme inn i et Hellig rom i seg selv.

Enhver åpning innover i deg skjer i ditt tempo. Men fordi den tantriske massasjen er uten krav og uten begjær, blir det gradvis mer naturlig og trygt å åpne deg for kroppens naturlige nytelse.
Tantra handler om dine indre opplevelser i møte med din egen Sjel og gjennom åpne og nære møter med andre mennesker. Men det er du som åpner deg for ditt indre. Det er du som eier opplevelsen.

PRIS: Ettårig fordypning koster
Gruppe 1 – 5 kurs: Kr. 34.200,- / dep. kr. 2.500,-
Gruppe 2 – 4 kurs: Kr. 26.400,- / dep. kr. 2.200,-
Depositum betales ved påmelding..
Deretter fordeles den resterende sum på månedlige avdrag ut året.

Kursavgift inkluderer 4 hele kursdøgn onsdag kveld til søndag ettermiddag.
+ Full kost og losji på vakre Bjørk Kursgård
+ 12 mandagswebinarer med Shalini gjennom studieåret.

FOR SPØRSMÅL:
Ta kontakt med Shalini på e-post: shalini@innerlifetantra.no

Last ned fullt kursprogram her!


Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram