9-12.jan: Kurs i Tantrisk Massasje for par i januar.

Kun en parplass ledig!

Ekstra kurs 9 – 12. januar!
Kun 1 parplass ledig

«Tantra er Kjærlighetens Intelligens og Livskunst».
Et kurs med Shalini Lind.

Gjennom Massasjen gir dere hverandre
Nytelse og finner tilbake til en naturlig Intimitet.
Den beste gaven dere kan gi til parforholdet, som garantert
vil utvide Møterommet mellom dere!

InnerLifeTantra er visdommen om Eros som en Kjærlighetskraft og hvordan den kommer til uttrykk på forskjellig vis gjennom mann og kvinne.

Eros er Kjærlighetens Intelligens og Livskunst. Det er denne siden ved bevisstheten som vår religion har skambelagt, slik at Eros som Sjelens intelligens og Kjærlighetens Livskunst har gått i glemmeboken. Derfor må vi tilbake til Østens visdom, for å gjenfinne og åpne oss for denne subtile livskraften, som på sin spesielle måte utvider møterommet mellom to mennesker som respekterer og elsker hverandre.

Om Gleden, Skjønnheten, Intimiteten og
Seksualitetens forvandling i Tantra.

Som mann lærer du at det er gjennom din feminine intelligens at maskuliniteten din tre frem og vekker til live inspirasjon, livskraftighet og kjærligheten til den verden du lever i. Som kvinne finner du tilbake til din Verdighet og dermed Nytelsen i det å være deg selv. Det er denne innstilling dere tar med inn i den Tantriske Massasjen, for å oppdage Intimiteten, Nytelsen og Kjærligheten mellom dere på en ny måte.

Berøring av huden er en dyp kommunikasjon uten ord.
Når vi tar på hverandre, fjernes den usynlige avstanden mellom oss.
I selve handlingen av å berøre, blir vi selv berørt!

Sammen skaper dere en indre reise,
hvor dere sammen gjenoppdager at Livet på jorden er Hellig.

Tantra har mye å tilføre vestlige parforhold. Problemet oppstår når vi i Vesten prøver å forstå den østlige tilnærming med en vestlig tankegang. Selv forsøker jeg å oversette denne visdommen, slik at den blir anvendelig for oss uten å forandre det grunnleggende, og med inspirasjon fra mine lærere på åtti-tallet; Bob Moore og Jes Bertelsen i Danmark.

Kurset inneholder både kunnskap om det tantriske parforhold og undervisning i Tantrisk massasje. På dette kurset vil vi ta for oss et par grunnleggende elementer fra Tantra: Hvordan unngå å skape avstand og hvordan tillate mer forskjellighet i forholdet. Litt innføring blir det, men det meste av tiden setter vi av til trening på nærvær og det å gi hverandre Tantrisk massasje og åpne for intimiteten dere imellom.

Den Tantriske massasjen foregår i nakenhet på massasjebenk, hvor alle masserer i kursommet. Mange kan grue seg litt for det, sjenansen er der, men i overraskende grad blir det helt naturlig. Det kommer av den trygge atmosfæren som skapes i gruppen. Og at vi beveger oss inn i en forståelse av kropp og sjel, som gjør at nakenhet ikke lenger er seksuelt, men naturlig og menneskelig for oss alle.

Praktisk informasjon

Dato og tid: 9-12. januar
Vi møtes torsdag kl 18.00. Kurset avsluttes søndag kl 18.00 (inkl rydding).
Dere trenger å være til stede hele den oppsatte tiden for å delta på kurset.

Kurset holdes i vakre og rolige omgivelser på Bjørk Kursgård.
Adresse: Løkenvn. 79. 2344 Ilseng – 15 min. syd for Hamar og en drøy times kjøring fra Oslo. 45 minutter med tog fra Gardermoen.

Pris kr 3.650,- pr person.
Kurset innbefatter full kost og losji. Varm og god atmosfære, rolige omgivelser, god mat og inspirerende undervisning.

Ved påmelding betales bindende depositum kr. 1.050,- pr. person.
Etter påmelding via nettsiden vår, mottar du kursbekreftelse fra Shalini og en separat epost med en betalingslink. Påmeldingen gjelder når depositum er innbetalt.

Resterende kursavgift kr. 2.600,- pr. person betales senest 20. des. Kan betales som to avdrag á kr. 1.300,-  pr. 20. november og 20. desember. Du velger betalingsmåte etter at du får tilsendt en egen epost med betalingslink.

NB! Depositum tilbakebetales ikke ved avmelding etter 15. desember 2020. 
Ved avbestilling av kurset senere enn 7 dager før kursstart beholdes halve kursavgiften, så fremt ikke et annet par tar deres plass.

Se adkomstmuligheter her


Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram