1 – 4. august: «Womens Wisdom» i Tantra

Et kurs med Shalini Lind.
1 – 4. august på Bjørk Kursgård, syd for Hamar.
Torsdag kveld til søndag med full kost og losji.

Det vakre ved Tantra er det frigjørende budskapet om det gode og kjærlige i mennesket. Tantra lærer deg å ære, nyte og glede deg over livet på jorden, samtidig som bevisstheten din løftes til en sjelelig dimensjon. Jeg kaller det Gleden ved Hellig samvær.

I Tantra er det tid for Sanselighet, Skjønnhet og Nytelse i alt du gjør og alt du er. Du finner ro til å lege fortidens sår og mindreverd, som du har med deg i forhold til intimitet, seksualitet og kjærlighet. Men vi retter ikke oppmerksomheten til sårene dine. I Tantra er det bare den erotiske livskraften, som kan lege sårene som finnes i en kvinnelig sjel.

Derfor lærer du å åpne deg for den erotiske energien i din kropp, slik den vekker til live din naturlige Livskraft og Livsglede. Det igjen påvirker din måte å være tilstede i livet og de mange valgene du tar til daglig. Slik virker Tantra på relasjonen du har til deg selv, parforholdet og samfunnet rundt deg.

Et kurs hvor du møter andre søkende søstre, som våger å åpne seg og ta eierskap i den Erotiske Livskraften i sitt indre.

Tid og sted: 1 – 4. august 
Vi møtes torsdag kl 19.00 Kurset avsluttes søndag kl. 18.00 (inkl rydding).
Du trenger å være til stede hele den oppsatte tiden for å delta på kurset.

Pris kr 3.250,-. Kurset innbefatter full kost og losji. Du kommer til inspirerende undervisning, en varm og god atmosfære, rolige omgivelser og god mat.

Kurset holdes i vakre og rolige omgivelser på Bjørk Kursgård.
Adresse: Løkenvn. 79. 2344 Ilseng – 15 min. syd for Hamar og en drøy times kjøring fra Oslo. 45 minutter med tog fra Gardermoen.

Ved påmelding etter 15. juli betales hele kursavgiften ved påmelding.

Kursbekreftelse med praktisk informasjon sendes etter mottatt betaling.

NB! Ved avmelding senere enn 7 dager før kursstart beholdes kr. 500, – i admin. utgifter.

Se adkomstmuligheter her!


Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram