18-21.okt: Den Tantriske Kvinnens Seksualitet, Visdom og Verdighet

Søker du den kvinne i deg, som du kan være stolt av?

Jeg inviterer deg til to fire-dagers kurs, hvor vi sammen åpner oss for den Tantriske Kvinnens seksualitet, visdom og verdighet.

Trinn 1: 18-21. oktober: Viskvinnens erotiske Livskraft.

Når kvinner møtes for å utforske sitt indre landskap, åpner hun seg på en annen måte enn når hun er i samspill med en mann. Gjennom det kvinnelige fellesskapet oppdager hun den helt spesielle oppgaven hun har som kvinne i en spirituell sammenheng. Hun blir kjent med Viskvinnen i sitt indre. Viskvinnen lærer henne å bringe det Hellige inn i verden gjennom hennes levende, erotiske kropp. Og hun lærer at den erotiske livskraften ikke handler om sex, men bringer henne den virkelige inspirasjonen og livsgleden, som bare kan eies av henne selv.

Veilederen som helliggjør Livet

I det kvinnelige fellesskapet oppdager hun seg selv som Veileder. Hun innser at livet hennes eksisterer i to virkeligheter til samme tid, den fysiske og den imaginære.

Fra den subtile, imaginære virkeligheten henter hun frem en intuitiv opplevelse av livet i sin fysiske form. Slik inspirerer hun sine brødre og medsøstre til å lytte til sin sjette sans. Og hun gir de motet til å lytte til sitt eget hjerte og bringe seg selv ut i verden.

Trinn 2. 10-13.januar: Den Tantriske Kvinnes Seksualitet

Den tantriske kvinnen kjenner at seksualiteten ikke tilfredsstiller hennes sjelelige behov, men kroppen hennes har glemt hva hun lengter etter. Sammen med andre søkende kvinner erkjenner hun behovet for en dypere mening i møtet med den hun elsker. Hun gjenoppdager den urgamle, kvinnelige livskunsten, hvor kvinnen inviterer den hun elsker inn i sin egen sfære gjennom tilstedeværelse, skjønnhet og nytelse.

Tempelprestinnens Frihet og Verdighet

Hennes forbilde er tempelprestinnen, som fullt og helt eier sin egen kropp uten skam, og som lever i frihet til å utfolde sin egne tanker, følelser og kreativitet.

Hun vet at når kroppen hennes mottar kjærlighet og respekt, vil den gi tilbake den stolte opplevelsen av å være kvinne. Derfor lærer hun å gi og motta Tantrisk Massasje, hvor vi som medsøstre hjelper hverandre med å åpne for en naturlig, erotisk gjennomstrømning i kroppen, som gir sann verdighet og glede.

Fordi tempelprestinnen vet at hun kan leve uten sin partner, gir det henne friheten til virkelig å elske ham, til å gi av seg selv og skape ut fra seg selv. Den samme friheten bruker hun til å skape gode sosiale rom, hvor hun støtter sine brødre og medsøstre til å slippe taket, der de kjenner at de blir begrenset. For Livet er hellig og hver den som frigjør seg, bidrar til en mer fredfylt verden.

Tid og sted: 18 – 21. oktober. Torsdag kl 12.00 til søndag kl. 17.30.
Fremmøte mellom kl. 11-11.45.

Adresse: Bjørk Gård, Løkenvn. 79. 2344 Ilseng – 15 min. syd for Hamar.

Kurset holdes på InnerLifeSenteret, Bjørk Gård, syd for Hamar, en times kjøring fra Ikea/Oslo. Tog fra Gardermoen tar 50 minutter.

Kurset innbefatter full kost og losji. Det er en varm og god atmosfære på stedet, rolige omgivelser, deilig mat.

Kr. 3.600,- inkl. full kost/losji fra torsdag kl. 12.00 til søndag.
Et berørende og lærerikt kurs i vakre omgivelser.

Ønsker du enerom, i den grad vi har, betales ekstra kr. 400,-

Ved påmelding betales bindende depositum kr. 1000,-
Påmelding gjelder først når depositum eller hel kursavgift er innbetalt til konto: 1254 05 73768. Du mottar faktura.
Deretter sender vi deg en faktura på  restbeløpet, hvorpå du betaler det resterende senest 10. oktober.

NB! Depositum tilbakebetales ikke ved avmelding, uansett grunn. Ved avbestilling av kurset senere enn 14 dager før kursstart beholdes halve kursavgiften. Ved avbestilling senere enn 3 dager før, beholdes hele kursavgiften, så fremt ikke en annen deltager kan ta din plass. Da får du refundert kursavgiften minus depositum.

Kursbekreftelse med praktisk info sendes etter mottatt betaling.

Se adkomstmuligheter her

Meld deg på her!


Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram

Sett deg på InnerLife Nyhetsbrev!