SE VIDEO: InnerLifeTantra – hva handler det om?

Tantra i dag består av mange retninger. I denne videoen forteller Shalini om Tantra som en årtusengammel visdomstradisjon som vektlegger kjærlighet og likeverd til andre mennesker og alt levende liv. I InnerLifeTantra er kunnskapen om energi og bevissthet og om den seksuelle livsenergi sentral. Se på denne videoen og ta del i Shalinis formidlingsevne og store kunnskap om tantra, energi og bevissthet!

InnerLifeTantra – Hva handler det om?

Klikk på bildet, og se videoen på YouTube!

SE FLERE VIDEOER MED SHALINI!

På Shalinis YouTube – kanal har vi lastet opp flere videoer og webinar – opptak, slik at du kan bli bedre kjent med Shalinis inspirenende kunnskap om samspillet mellom kroppens subtile energi og utvikling av din bevissthet. Vi legger jevnlig ut nye video-opptak, så abonner gjerne på hennes kanal. Her er et knippe opptak.

Den eksistensielle seksualiteten

Klikk på bildet, og se videoen på YouTube

Hva er et Auragram?

Klikk på bildet, og se videoen på YouTube


Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram