Se flere VIDEO om InnerLifeTantra med Shalini Lind

Vi mangler bevissthet til å finne nye måter å leve livene våre på denne kloden, hevder Shalini. Tantra tilbyr både en forklaring og kjærlighetsfylte redskaper til å frembringe denne type bevissthet. Det spesielle er at Tantra gjelder for alle mennesker, uavhengig av hvor i verden du bor, uavhengig av kjønn eller seksuell legning. Det er kulturens konservative holdninger og religionenes makt over menneskets sinn, som hindrer oss i å frembringe et kollektivt livssyn, som ivaretar alle menneskers fødselsrett; det å leve et verdig liv mens vi oppholder oss her på jorden

På Shalinis YouTube – kanal har vi lastet opp flere videoer og webinar – opptak, slik at du kan bli bedre kjent med hennes klokskap, der hun forteller hvordan man i Tantra ser samspillet mellom kroppens subtile energi og utviklingen av vår bevissthet.

——————————————————————————-

Abonner på Shalinis YouTube-kanal.
På denne siden finner du et lite utvalg.

——————————————————————————-

«Tantra – hva handler det om?»
Klikk på bildet og se videoen på YouTube!

Tantra i Vesten består av mange forskjellige retninger. Det finnes rød, hvit og svart Tantra. I denne videoen forteller Shalini om Tantra som en flere årtusen gammel visdomstradisjon, som vektlegger likeverd mellom mennesker og Kjærlighet til alt levende liv. I InnerLifeTantra er kunnskapen om energi og bevissthet og om den seksuelle livsenergi sentral. Ta del i Shalinis kunnskap om hvit Tantra, energi og bevissthet!

——————————————————————————-

«Kvinnens Seksualitet, Visdom og Verdighet»
Klikk på bildet og se webinar-opptaket fra 3.mars.

Gudinnen eller Sjelen, slik hun var elsket og levde i menneskenes hjerter gjennom årtusener, er ukjent i vår tid. Kroppene våre kjenner henne ikke lenger og vårt moderne intellekt forstår henne ikke. Vi tenker og handler helt annerledes, enn slik hun ønsker for oss. I Tantra er Eros den erotiske følelsen i hele kroppen, som vekker en naturlig Glede og Verdighet innenfra deg selv. Eros forbindes ikke først og fremst til sex, men er den livsenergi som bringer deg i direkte kontakt med dine indre sjelskrefter. Slik får den Tantriske Livsvisdom deg til å gjenfinne et kjærlighetsfylt forhold til din kropp, til din seksualitet og til deg selv som kvinne.

——————————————————————————-

«Den eksistensielle Seksualiteten»
Klikk på bildet og se videoen på YouTube.

En av mange TILBAKEMELDINGER på videoen:
Nå har jeg akkurat sett en video med deg som rørte noe helt i dypet av sjelen min… Jeg har lest en del om tantra både fra osho og flere, men jeg har ikke fått tak i det slik jeg gjorde nå… Jeg har grått etter sex nesten alltid, og tenkt og følt men det må jo være noe mer enn dette, som jo er det vakreste og dypeste noen kan oppleve, det har jeg følt, selv om jeg ikke har opplevd det slik du beskriver, i dette livet iallfall. Men det er helt klart noe som gjenkjennes på et dypere plan. Og det kjennes ikke umulig ut, at jeg kan få oppleve det igjen. Jeg vil iallfall starte min reise inn i det fra dette perspektivet, det kjennes klart ut. Så tusen tusen takk, for en jordnær forklaring med en nydelig tilstedeværelse fra deg. Jeg syns du er vakker på så mange måter. Klem fra Tonje

——————————————————————————-

«Fire Arketyper i menn og kvinner»
Klikk på bildet under og se videoen på YouTube!

Tantra som livsvisdom fremhever at mennesket er et Kjærlighetsvesen, hvor vi har fått tildelt jorden, vår magiske kropp og seksualitet som hellige verktøy til å erfare Kjærlighetens intelligens og livskunst. Det lærer vi lite om i vår vestlige kultur. I videoen forteller Shalini om krigeren og heksen i oss, om alfahannen og hans frue som erobrer dagens verden, om elskeren og elskerinnen som oppdager det hellige ved sin seksualitet og som gradvis åpner for sin spiritualitet.

——————————————————————————-

«Hva er et Auragram?»
Klikk på bildet og se videoen på YouTube

Vet du at Sjelens Intensjon med ditt liv er nedtegnet i energikroppen din? Med ditt personlige Auragram blir du kjent med det vakre, fargerike landskapet som finnes inne i deg. Og du bringes inn i en daglig praksis, som på enkelt vis lærer deg å ta din Sjels impulser på alvor. SE VIDEOEN og lær hva et Auragram er og hva det kan bety for deg!

——————————————————————————-

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram