Nettkurs med Shalini fra september

Bli kjent med Shalinis unike formidlingsevne og store kunnskap om Tantrisk Livsvisdom! 

Hvorfor delta på Shalinis vakre nettkurs
«12 Nøkler til indre Frihet og et rikere Liv»
Jo, for å bli forelsket i livet!
Og bli mer av den du er!

Gjennom et 12 ukers nettkurs får du trene på å være tilstede i livet ditt, slik at en dypere mening og berøring får komme frem mellom hvert åndedrag.

Å oppdage Magien ved livet, kjenne Verdigheten i din kropp og leve med et Åpent sinn, er hva Shalini ønsker med de ukentlige øvelsene hun lærer deg på dette nettkurset. Hun vil rett og slett få deg til åpne deg for Livet på en helt ny måte.

Hver uke mottar du en video, et webinar og et vakkert inspirasjonshefte, hvor du instrueres til oppmerksomhet på din pust, til å hvile meditativt i kroppen din og bli bevisst hvordan du tillater deg å være i relasjon til dine medmennesker. I stedet for å fokusere på det som ikke virker, lærer Shalini deg å virke på nye, kreative og kjærlige måter.

Les mer om det unike nettkurset her!


Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram