FORDYPNINGSGRUPPE KVINNER

Den tantriske kvinnens 
Livskraft, Intelligens og Verdighet

Fordypningskurs for kvinner

11. LIV er LYD og FARGE, insta – Kopi

Kurset foregår 18-21. oktober, med mulighet for oppfølgingskurs i 2019. Helt oppdatert informasjon om kurset kommer snart. Ta gjerne kontakt for spørsmål!

Et tilbud til deg som har deltatt i kvinnekraftgrupper eller tantrisk fordypning eller for deg som på andre måter har erfaring med å fordype deg i det spirituelle. Hvert kurs  følger en «initieringsprosess», slik det beskrives i den Tantriske Livsvisdom. Med Tantra menes ikke den vestlige, seksualiserte varianten, men fordypning i din evne til å bringe det hellige inn i kroppen og i den verden vi lever i, slik at du ser Livet i et nytt lys – som Hellig Liv. Til det benyttes redskaper som Tantrisk massasje, meditasjon, drømmer, frigjørende åndedrett, indre reiser i tillegg til kunnskap om samspillet mellom energi og bevissthet.

Du skal gå ut av denne kursrekken med
Følelsen av Feiring av
din Kropp, av Kvinnen i deg og din Feminine Intelligens.

Når kvinner går sammen om å utforske mystikkens indre landskap, er det på en annen måte enn når hun er i samspill med menn.  Det er en kjensgjerning som vi kjenner til  langt tilbake i historien. Gjennom kvinners fellesskap opplever vi den særegne oppgaven som kvinner er ment å ha i spirituell sammenheng; som Prestinne, som Rituell leder og som Viskvinne. Hva betyr det for deg for vår moderne tid?

På hvert kurs lærer du å gi og å motta tantrisk massasje, hvor vi hjelper hverandre å åpne opp for den naturlige gjennomstrømningen og verdigheten i vår egen kroppSlik gir vi healing til kvinnekroppen, til hennes erotiske livskraft og hennes frie uttrykk.

Du får en dyptgripende kunnskap om samspillet mellom din kropp, kroppens energifelt og utvidelse av din bevissthet. En kropp som mottar kjærlighet og respekt fra deg, vil bringe deg til en utvidet bevissthet om deg selv som kvinne.


Påmelding og betaling

P.S. Dersom du ikke skulle være fornøyd etter første kurs,
kan du trekke tilbake din videre din påmelding.

Dersom datoen for kurs 1 ikke passer, ta kontakt med Shalini
og hør om det er plass og mulighet til å bli med fra kurs 2.

Dette kurset er ikke et helsetilbud, men handler om Tantra som en spirituell utviklingsprosess. For å delta på kurset, trenger du å ha noe erfaring med innadvendt arbeid, psykisk eller spirituelt. Du trenger å være relativt frisk og i psykisk balanse, slik at evt. ubalanser ikke holder deg tilbake fra å delta i gruppen gjennom dagen.

Er du usikker hva dette innebærer for deg, ta kontakt med Shalini på:
Shalini@innerlifetantra.no

STEDKurset holdes på InnerLifeSenteret på Ilseng, en drøy times kjøring fra Oslo og 40 minutter med tog fra Gardermoen. Vi henter på stasjonen. Gruppen bor sammen på vår vakre kursgård fra onsdag kveld til søndag ettermiddag. Overnatting er obligatorisk, da det skaper en helt unik atmosfære og samhold i gruppen å bo sammen under kurset. I enkelte tilfeller kan det søkes om enerom, men du bør være i stand til å dele rom med andre deltagere. Du tar selv med sengetøy. Kvinner og menn deler ikke rom og bad.

DAGSRYTMEN:
Vi begynner morgenen med frokost i stillhet kl. 8.30 og møtes i kursormmet kl. 10.00. Det holdes 40 minutters pause midtveis med te, Øivinns nybakte brød og deling av nattens drømmer for de som ønsker det. Middag kl. 14.30. Starter på kl. 17.00 og holder på til ca. kl. 20.30 og kveldsmat.

FIRE 4 DAGERS KURS:
De to første kursene går fra fredag kveld kl. 19.00
med fremmøte fra kl. 18.00 til tirsdag kl. 17.30.
Kurs 3 og 4 er fra onsdag kveld til søndag, samme tidspunkter.

PRIS
Depositum kr. 2000,- + Kursavgift:
Hvert kurs á fire døgn koster kr. 4.000,- =  kr. 16.000 for 16 kursdøgn.
Kost og losji pr. døgn kr. 500,-.
Til sammen kr. 8.000,- for 16 kursdøgn.
Kursavgift + kost/losji = kr. 26.000,- betales som månedlige avdrag.

BETALING; Månedlige avdrag:
Kursavgiften betales vanligvis i form av depositum kr. 2000,- ved påmelding.
Deretter 11 månedlige avdrag á kr. 2.000,- fra 15.02 til 15/12. 2018.

Melder du deg på etter 15. januar, betaler du  for de månedene som har passert. Ta kontakt med Shalini, hvis det blir vanskelig for deg!

KONTO for innbetaling12 540 540 657, InnerLife-Akademiet
Du får tilsendt faktura ved påmelding/bekreftelse.

Klikk her og få tilsendt kursprogram på PDF.

MELD DEG PÅ HER!


Godkjenning som Tantra-massør

  • Forutsetningen for godkjenning er at du deltar i en ettårig fordypningsgruppe.
  • Du vil bli bedt om å trene på å gi og motta Tantrisk Massasje mellom kursene.
  • I tillegg vil det bli satt opp et ekstra 3-dagers kurs i løpet av høsten, kun for massørene, dersom det er mange nok som gjennomgår trening.
  • Kursdato er ennå ikke bestemt.

Ønsker du primært å gi Tantrisk Massasje til menn, trenger du å delta enten i den viderekomne Eros/Mystiker-gruppen eller den nye Eros-gruppen som begynner i mars. Ønsker du som kvinne primært å gi Tantrisk Massasje til kvinner, kan den kvinnelige Eros/Mystiker-gruppen være et naturlig valg.


 

Nyhetsbrev