DAGSEMINAR 5. MAI – Tantrisk Livsvisdom – med Shalini i Oslo

Tantrisk Livsvisdom – seminar med Shalini Lind
Søndag 5. mai kl. 12-17.00

Ishotellet Alta

Om den tantriske seksualitet til forskjell fra den vestlige seksualitet
og hva denne forskjellen innebærer for deg og meg.

Mange rygger tilbake når de hører ordet Tantra, fordi det assosieres med sex. Andre kaster seg over Tantra i håp om å få et nytt forhold til sin seksualitet. Shalini tar utgangspunkt i forskjellen mellom den vestlige og den tantriske seksualiteten. Hun viser hvordan Tantra åpner for et genuint samspill mellom mann og kvinne på alle plan, dersom vi ivaretar forskjelligheten mellom de to kjønn og det gis plass for begges spiritualitet.

Men først og fremst er Tantra en selvutviklingsvei, hvor både menn og kvinner integrerer sin feminine intelligens med sann, indre maskulinitet. Målet med Tantra er en livsform som vektlegger gleden ved hellig samvær, en kjærlighetsfylt opplevelse av kroppen vår, tid for skjønnhet og nytelse i hverdagen, så vel som i seksualiteten.

Tantra skaper vendepunkter overalt i livet ditt; i parforholdet, i relasjonene du har til andre mennesker og til samfunnet rundt deg.

Unn deg en ettermiddag i møte med den Tantriske Livsvisdom, hvor du lærer å forholde deg til din seksuelle energi på en helt ny måte, som selve livskraften i din kropp og utvidelse av din kjærlighetsevne. Vi gjør indre øvelser i kombinasjon med at Shalini kommer inn på temaer som:

  • Vestens seksualitet er ikke naturlig for kroppen vår
  • Intimitetens vesen – nærhet til alt Liv
  • Kjærlighet gjennom nytelse, uten begjær
  • Eros som feminin intelligens
  • Seksuell energi og Hjertets bevissthet
  • Feminin energi og sann Maskulinitet

Kursavgift kr, 750,- betales ved påmelding til konto 12 540 540 657. Du får tilsendt faktura.
Kursavgiften tilbakebetales ikke ved avmelding senere enn en uke før kursstart.

MELD DEG PÅ HER: http://www.innerlife.no/?page_id=582

Om kursleder Shalini Lind

Shalini Lind har i 35 år har jobbet med selvutviklingskurs og personlig veiledning på heltid, hvorav 16 år som lærer og gründer av en fireårig utdanning i InnerLifeTerapi. De siste fire årene har hun kun undervist i den tantriske lære som en utviklingsvei mot indre visdom.


 

 

Nyhetsbrev