18-21.okt: NYTT: DEN KVINNELIGE Tantriker og hennes Mystikk

Den tantriske kvinnens
Livskraft, Intelligens og Verdighet

Spirituell fordypning for kvinner

11. LIV er LYD og FARGE, insta – Kopi

Trinn I er satt til 18-21. oktober (torsdag til søndag),
med mulighet for oppfølging / trinn II den 10-13. januar 2019.
Et tilbud til deg som har erfaring med fordypning i din spirituelle prosess. 

Meld deg på HER

Når kvinner går sammen om å utforske mystikkens indre landskap, gjør hun det på et annet vis, enn når hun er i samspill med menn. Gjennom det kvinnelige fellesskap opplever hun den særegne oppgaven hun er ment å ha i spirituell sammenheng. Hun oppdager seg selv som Viskvinne, som verdsetter sin evne til å se dybdene bak alt som skjer og som våger å sette ord på det hun ser. Hun ser seg selv som Rituell Veileder, den som åpner livets imaginære dimensjon for sine brødre og medsøstre.

Men hva  betyr dette for deg i din hverdag og i vår moderne tid?

Med InnerLifeTantra menes ikke den vestlige, seksualiserte Tantra, men fordypning i evnen til å bringe det Hellige inn i den verden vi lever i, gjennom en levende, erotisk kropp. Slik at du ser livet i et nytt lys, som Hellig Liv. Shalini benytter redskaper som Meditasjon, Drømmearbeid, Frigjørende åndedrett og Indre reiser, i tillegg til at hun deler en dyptgripende kunnskap med deg om samspillet mellom din kropp, kroppens energifelt og utvidelse av din bevissthet.

En kropp som mottar kjærlighet og respekt fra deg, vil bringe deg til en utvidet bevissthet om deg selv som kvinne. Derfor lærer du å gi og å motta Tantrisk Massasje overfor en medsøster. Her hjelper vi hverandre til å åpne opp for en naturlig, erotisk gjennomstrømning og verdighet i egen kropp. Slik gir vi healing til kvinnekroppen, til kvinnens erotiske livskraft og hennes frie spirituelle uttrykk.

«Du skal gå ut av kursene med en følelse av feiring av din egen Kropp,
feiring av Kvinnen i deg og oppdagelsen av hvordan din
Feminine Intelligens virker i din egen hverdag»


Påmelding og betaling

Dette kurset er ikke et helsetilbud, men handler om Tantra som en spirituell utviklingsprosess. For å delta på kurset, trenger du å ha noe erfaring med innadvendt arbeid, psykisk eller spirituelt. Du trenger å være relativt frisk og i psykisk balanse, slik at evt. ubalanser ikke holder deg tilbake fra å delta i gruppen gjennom hele dagen.

Er du usikker hva dette innebærer for deg, ta kontakt med Shalini på
shalini@innerlifetantra.no

DATO / TID:
Torsdag 18. oktober kl 15.00 – søndag 21. oktober kl 18.00

STED: Kurset holdes på InnerLifeSenteret på Ilseng, en vakker kursgård, en drøy times kjøring fra Oslo og 40 minutter med tog fra Gardermoen. Vi henter på stasjonen til bestemte tider. Gruppen bor sammen torsdag til søndag ettermiddag. Overnatting er obligatorisk, da det skaper en helt unik atmosfære og samhold i gruppen å bo sammen under kurset. I enkelte tilfeller kan det søkes om enerom, men du bør være i stand til å dele rom med en annen deltagere. Du tar selv med sengetøy.
Se adkomstmuligheter her

DAGSRYTMEN:
Vi begynner morgenen med frokost i stillhet kl. 8.30 og møtes i kursormmet kl. 10.00. Det holdes 40 minutters pause midtveis med te, Øivinns nybakte brød og deling av nattens drømmer for de som ønsker det. Middag kl. 14.30. Møtes i kursrommet igjen kl. 17.30 og holder på til ca. kl. 20.30, når det er kveldsmat.

PRIS pr. kurs: Kr 4.200,- inkl full kost og losji.
Ved påmelding betales bindende depositum kr. 1000,-.
Du mottar faktura etter at du har meld deg på via nettsiden vår:
Påmeldingskjema finner du her

KURSBEKREFTELSE med praktisk info sendes etter mottatt påmelding og innbetalt depositum.

AVBESTILLINGSREGLER gjelder uansett, også ved sykdom, såfremt ikke en annen deltager kan ta din plass. Da får du pengene tilbake med unntak av depositum.

  • Depositum tilbakebetales ikke ved avmelding etter 1. oktober.
  • Ved avbestilling senere enn 10 dager før kursstart beholdes halv kursavgift.
  • Ved avbestilling senere enn 3 dager før, beholdes hel kursavgift.

Meld deg på HER

Shalini, 1.5

Les mer om kursleder Shalini Lind her


 

Nyhetsbrev