Utleie kursgård, Ilseng

Utleie Bjørk Gård, Ilseng syd for Hamar

Bjørk Gård

For leie i 2018, ta kontakt med Shalini@InnerLifeTantra.no

Vi tilbyr leie av flotte kurslokaler for dagseminar, kveldsmøter, helg- og ukeskurs med fullpensjon.  Kursrommet på 100 m2 er åpent og lyst med stor høyde under taket. De store hjørnevinduene mot sør gir en følelse av et sakralt og godt rom å være i. Det er terrasse utenfor med vakker utsikt mot bølgende åker, som gir en følelse av ro og stillhet. Musikkanlegg og lerret for billedfremvisning.

Fra kursrommet går en hall med direkte tilgang til syv soverom, hver dekorert i en egen farge i tråd med de syv energisentre i kroppen (chakraene).  6 trippel/dobbeltrom og 4 enkeltrom i sidebygget.  Tre vakre dusjrom med turkise, grønne eller oransje fliser. Spisestuen har god plass til 22 personer i tillegg til stuekrok med peis og 42 tommer TV-skjerm for fremvisning av film eller powerpoint – presentasjoner.

Utleie inkluderer kokk – dvs. inkludert full kost og losji. Kursdeltagerne hjelper til med rydding etter hvert måltid – dvs. at man har en halv timesarbeidsoppgave pr. dag. Vi serverer mye økologisk mat, fisk, lam – og elgkjøtt.

Gode kommunikasjonsmuligheter: Snau halvannen time med bil fra Oslo. Førti minutter fra Gardermoen med bil. Kort vei til Stange, Hamar og Ilseng togstasjon. Gode bussforbindelser.

Vi kan tilby:
Et lyst og vakkert kursrom på 100m2 med godt musikkanlegg/4 høytalere.
20 madrasser hvis kursdeltagere skal ligge på gulvet.
10 massasjebenker
Flip-over-tavle, prosjektor/skjerm.
Yoga-madrasser sørger kursleder for.

Bindende depositum kr. 5.000, – betales ved inngåelse av leieavtale.
Konto for innbetaling: 12 540 540 657, ArunA-Akademiet

Pris for leie av kurssenteret kr 650,- (700 fra sept. 2018) pr. deltaker pr. døgn
med alle fasiliteter inkl. kokk og fullpensjon, 
så fremt det er minimum tolv betalende kursdeltakere over 3 døgn.

  • Torsdag formiddag til søndag utgjør 4 døgn.
  • Fredag formiddag til søndag utgjør 3 døgn.
  • Fredag kveld kl. 17.00 til søndag kl. 19.00 utgjør 2,5 kursdøgn.
  • Kursarrangør kan ankomme etter avtale.

Vi gjør oppmerksom på at den lave prisen for full innkvartering er mulig, fordi deltageren tar del i en halv times praktisk arbeid pr. dag etter måltidene. Vi leier ikke ut sengetøy, slik at deltagere tar det med. Og vi har kun 4 enerom, resten er store og behagelige trippelrom. Til sammen 22 sengeplasser + eget rom for kursleder.  

Adresse: Løkenveien 79. 2344 Ilseng. Se adkomst her
Ta kontakt med Shalini Lind på Shalini@InnerLifeTantra.no for nærmere avtale ut i fra dine behov.

Se bilder fra Bjørk kursgård her:


Dette er blitt sagt om leieforholdet på Bjørk

Thank you for the most beautiful days at Bjørk.. You will stay in our memory for a long time. Everything was perfect as it was; the food (gourmet), the rooms, the wooden pool in the summernight, the natures beauty, the silence.
Vox Europea Choir, august 2013.

Thank you for the wonderful atmosphere, the food and your heart-warming atmosphere. We have been here twice. They are lucky – those who decide to rent your Place.
KundaliniYoga , teachers forum, Stockholm, 2013.

Thank you for your openness. A magical place to stay for my one-year Storytelling education. 
IngerLise Oelrich, Järna, 2014

Det er andre gang jeg arrangerer kurs på Bjørk Gård. Nå har det ennå ikke gått 24 timer siden vi dro fra fem fantastiske dager hos dere. Vi savner allerede Tamaras helt vidunderlige kulinariske retter og den varme og flotte atmosfæren vi alle ble omhyllet av gjennom disse dagene. Rommene, de flotte fargene og den hyggelige stemningen både ute og inne.  Bjørk Gård gir ro til kropp og sjel og er et fantastisk sted å være for å lære noe nytt. Første gang var vi 30 solister fra et internasjonalt kor med deltagere fra 12 land. Sist gang var vi 10 personer fra 6 forskjellige land som var samlet for Tai Chi-kurs med vår lærer fra China. Alle vil vi komme tilbake til neste år, helst før. Jeg anbefaler på det varmeste denne skjønne og vidunderlige oasen midt på Hedemarken til alle som tenker på å holde kurs eller retreat i nær framtid.
Merethe Kvernrød, Tai Chi 2015

Da er nyårets Urkraft-retreat på Bjørk Gård over og Lilli og jeg vil få sende en hjertelig takk til Bjørk Gård sine innhavere – Shalini og Øivinn – som har skapt et så praktfullt sted, fullt av atmosfære og vennlighet, hvor vi kan få lov å tilbringe så viktige dager. Skjønne lokaler! Helt spesielt kursrom å jobbe i. Og en ekstra takk til Øivinn som fylte hjertene og magene våre med kjærlighet og takknemlighet. Da er det bare å glede seg til neste samling på Bjørk.
Lilli Bendriss og Cathrine Behr, Urkraftkurs januar og juni 2016.

 

Nyhetsbrev