22 -25.august: Kurs i TANTRISK MASSASJE – Hellig Nytelse

«Bli kjent med din Sensualitet og
Erotiske Livskraft på en verdig måte».

Kurset er fulltegnet.
Sett deg gjerne på venteliste.

På kurset får du en kjærlighetsfylt introduksjon til hva InnerLife Tantra kan være for deg i din hverdag og i nære relasjoner. Du lærer det grunnleggende innen InnerLife Tantrisk Massasje og vi gjør energiøvelser og parvise øvelser for å øke din opplevelse og tilstedeværelse.

Les mer om InnerLife Tantrisk Massasje her

Eros er Kjærlighet. Tantra er aktiv KJÆRLIGHET overfor alt liv; en MÅTE Å LEVE, hvor du trener frem din evne til å oppdage Skjønnhet rundt deg, hvor du blir mer bevisst din Sanselighet, våger mer Intimitet og åpner for den følsomme Seksualiteten.

InnerLife Tantrisk Massasje tillater den erotiske livskraften å stige fra bunnen av din kropp til hjertet og videre til din sjette sans. Gradvis kjenner du en dansende og stimulerende livsenergi utfolde seg i kroppen din. Omgitt av stillhet og giverens trygghet kan du uforstyrret nyte din kropp og din tilstedeværelse. For enkelte oppleves det som å komme inn i et Hellig rom i seg selv.

Se video hvor Shalini forteller om hva som er spesielt med Tantrisk Massasje, og hvor Tantra-massør Mette Torgerstuen demonstrerer.

Synd og skam ligger ubevisst i de fleste av oss. Det har ødelagt vårt naturlige selvbilde, evnen til å stole på vår egen livskraft og evnen til å forbinde oss til andre menneskerI Tantra blir du kjent med den erotiske følelsen i din kropp uten automatisk å tenke sex.

Det går opp for deg at den erotiske livskraften er ment til glede i enhver relasjon og som inspirasjon i enhver handling du foretar deg. Derfor lærer du i begynnelsen å separere den erotiske kroppsopplevelsen fra ditt sexliv, for først å erfare den seksuelle energistrømmen i din kropp som en kilde til dypere selverkjennelse.

Gled deg til en kurshelg fylt av visdom og varme. Her kommer kvinner og menn sammen for å bli kjent med kjærligheten, sensualiteten og den erotiske livskraften som kilde til livsutfoldelse på en naturlig og verdig måte.

Shalini skaper et varmt og trygt rom å være tilstede i. Kurset er åpent for alle! Du kan være nysgjerrig på Tantra-massasje eller du trenger påfyll og inspirasjon. Hvis du vurderer den ettårige fordypningsgruppen i InnerLife Tantrisk Visdom, anbefaler vi at du først deltar på denne kurshelgen.


Tid og sted: 22 – 25. august
Vi møtes torsdag kveld kl.19.00.
Kurset avsluttes søn 18.00
Du trenger å være til stede under hele kurset for å delta.

Kurset holdes i vakre og rolige omgivelser på Bjørk Kursgård.
Adresse: Løkenvn. 79. 2344 Ilseng – 15 min. syd for Hamar og en drøy times kjøring fra Oslo. 45 minutter med tog fra Gardermoen.

Pris kr 3.250,-. Kurset innbefatter full kost og losji. Du kommer til inspirerende undervisning, en varm og god atmosfære og god mat og noen inntrykksfulle dager.

Ved påmelding før 10. aug. betales depositum kr. 1000,-.
Restbetaling innen 10. august.
Ved påmelding etter 10. august betales hele kursavgiften.
Du mottar kursbekreftelse og betalingsinfo etter at du har sendt din påmelding fra nettsiden vår.

NB! Ved avmelding senere enn 14 dager før kursstart beholdes kr. 500, – i admin. utgifter. Ved avmelding senere enn 7 dager før kursstart, beholdes kr. 1000,- , så fremt ikke en annen kan ta din plass.

Se adkomstmuligheter her


Kort om Shalini og InnerLife-Akademiet

Shalini er en innsiktsfull og inspirerende Tantra-lærer som lett skaper hjerterom rundt seg. Hun har 35 års erfaring med kurs og terapeutisk utdanning innen spiritualitet og personlig utvikling. Etter et kraftfullt syn i påsken 2014 bestemte hun seg for å legge ned utdannelsen og vie all sin tid til å undervise i den tantriske livsvisdom. I dag tilbyr hun ettårige fordypningsgrupper for kvinner og menn på kursgården vår syd for Hamar, i tillegg til massasjekurs og 14 dagers kurs i Hellas i mai hvert år.

InnerLife-Akademiet er organisert som en forening uten kommersielt formål. Vi er fem som driver Bjørk Gård som et kurssenter, bo- og arbeidskollektiv. Shalini er ansvarlig for InnerLife-konseptet i tillegg til å jobbe som daglig leder. Velkommen til en vakker og stemningsfylt kursgård med varme mennesker og gledesfylt kursinnhold.

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram