22 -25.august: Kurs i TANTRISK MASSASJE

«Bli kjent med din Sensualitet og erotiske Livskraft på en verdig måte».

Et kurs for single og par i alle aldre!

Tantra er EN MÅTE Å LEVE hvor du praktiserer Gleden over
å oppleve Skjønnhet, Sanselighet, Intimitet og den følsomme Seksualiteten.

Tantra legger vekt på den FEMININE intelligens slik den virker hos mann og kvinne.

Tantra omdanner SEKSUALITETEN til et rom
fylt av følsomhet, skjønnhet og verdighet for begge parter.

Tantra er aktiv KJÆRLIGHET overfor alt  liv.

Fordi de fleste av oss er oppvokst innenfor rammene av en patriarkalsk kulturarv, er vi påvirket av et veldig begrenset syn på vår kropp og seksualitet. Synd og skam ligger i større eller mindre grad i det ubevisste hos oss alle. Det har gjort mye med vårt selvbilde; med vår evne til å stole på egen livskraft, evnen til å forbinde oss til andre mennesker, og å skape våre liv i tråd med den vi er.  

Å være et levende menneske handler om å kjenne den erotiske følelsen i egen kropp uten å tenke sex. Å kjenne at denne unike kroppsenergi vel så mye er ment for nærhet i enhver relasjon og som inspirasjon i enhver handling vi foretar oss. Vi trenger å separere den erotiske følelsen fra sex, for å erfare den seksuelle energistrømmen i kroppen som vår egen livskraft og som kilden til den dypere mening i våre liv.

Som mann lærer du gradvis at det er gjennom din feminine intelligens at maskuliniteten din trer frem og vekker til live inspirasjon, livskraft og kjærligheten til den verden du lever i. Som kvinne finner du gradvis tilbake til din Verdighet og dermed Nytelsen i det å være deg selv og din kropp. 

Gled deg til en kurshelg fylt av visdom og varme. Her kommer kvinner og menn sammen for å bli kjent med kjærligheten, sensualiteten og den erotiske livskraften som kilde til livsutfoldelse på en naturlig og verdig måte.

Shalini beskriver det erotiske møtet mellom Shiva og Shakti som et samspill mellom kroppens erotiske energi og vårt livspotensiale. For meningen med Tantra er å utvide bevisstheten om intensjonen med ditt liv og hvordan du er forbundet til et større univers. For at du skal bringe din livskraft inn i de daglige menneskemøtene og hverdagens store og små opplevelser.

På kurset får du en kjærlighetsfylt introduksjon til hva InnerLifeTantra kan være for deg i din hverdag og nære relasjoner. Du lærer det grunnleggende innen InnerLife Tantrisk Massasje, samt meditative energiøvelser, individuelle og parvise øvelser for å øke din tilstedeværelse. Shalini skaper et varmt og trygt rom å være i.

Kurset er åpent for alle! Du kan være nysgjerrig på Tantra eller du trenger påfyll og inspirasjon. Hvis du vurderer den ettårige fordypningsgruppen i InnerLife Tantrisk Visdom, anbefaler vi at du først deltar på denne kurshelgen.

Les mer om InnerLife Tantrisk Massasje her


Tid og sted: 22 – 25. august
Vi møtes torsdag kveld. Kurset avsluttes søndag kl. 18.00 (inkl rydding).
Du trenger å være til stede hele den oppsatte tiden for å delta på kurset.

Pris kr 3.250,-. Kurset innbefatter full kost og losji. Du kommer til inspirerende undervisning, en varm og god atmosfære, rolige omgivelser og god mat. Du mottar betalingsinformasjon etter påmelding.

Kurset holdes i vakre og rolige omgivelser på Bjørk Kursgård.
Adresse: Løkenvn. 79. 2344 Ilseng – 15 min. syd for Hamar og en drøy times kjøring fra Oslo. 45 minutter med tog fra Gardermoen.

Ved påmelding etter 1. august betales hele kursavgiften ved påmelding.

Kursbekreftelse med praktisk informasjon sendes etter mottatt betaling.

NB! Ved avmelding senere enn 7 dager før kursstart beholdes kr. 500, – i admin. utgifter.

Se adkomstmuligheter her


@. 13400DSC_3621 – 444kb

Kort om Shalini og InnerLife-Akademiet.

Shalini er en innsiktsfull og inspirerende Tantra-lærer som lett skaper hjerterom rundt seg. Hun har 35 års erfaring med kurs og terapeutisk utdanning innen spiritualitet og personlig utvikling. Etter et kraftfullt syn i påsken 2014 bestemte hun seg for å legge ned utdannelsen og vie all sin tid til å undervise i den tantriske livsvisdom. I dag tilbyr hun ettårige fordypningsgrupper for kvinner og menn på kursgården vår syd for Hamar, i tillegg til massasjekurs og 14 dagers kurs i Hellas i mai hvert år. InnerLife-Akademiet har et eget senter i Oslo, hvor terapeuter tilbyr individuell tantrisk massasje, massasje for par og undervisningsdager i tantrisk massasje. InnerLife-Akademiet er organisert som en forening uten kommersielt formål. Vi er fire som driver Bjørk Gård kollektivt. Shalini er kursleder og ansvarlig for InnerLife-konseptet i tillegg til å jobbe som daglig leder. Øivinn lager mat og er med i kursrommet enkelte ganger. Kerste er kontoransvarlig sammen med Shalini og underviser i Auragrammet og Nora er IKT- ansvarlig. Velkommen til en vakker og stemningsfylt kursgård med varme mennesker og gledesfylt kursinnhold.

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram