ÅPNE TANTRAKVELDER

Mettes Tantra-kvelder
Kom i kontakt med din egenart som
et varmt og elskende menneske!

Mette tenner lys

Tema for kvelden 7. desember:
«Livets Vev – å tjene hverandre gjennom Seksstjernens ledelse «

Tantra bringer deg på en naturlig måte
til nærhet i din kropp,
til de dypere menneskemøtene,
til den følsomme seksualiteten og
til et kjærlighetsforhold til livet på jorden!

Tantra som livsfilosofi er en kjærlighetserklæring til Livet. Det betyr at vi i Tantra tar vare på hverandres mulighet til livsutfoldelse, samtidig som det er vårt ansvar å finne frem til der vi best passer inn – der vår egen tråd i livets vev utfyller de andres farger og livskvaliteter. For vi har alle bestemte oppgaver å fylle her på jorden, som er tilpasset menneskene som vi har rundt oss.

For å finne din rette plass til rett tid, som får deg til å kjenne de fire T´ene: Takknemlighet, Tilfredshet, Trygghet og Tilstrekkelighet – slik at du kan være fullt Tilstede i ditt eget liv, da trenger du kontakt med din indre ledestjerne. Og selv om du ikke ser den for ditt blotte øye, omkranser den ditt hode og du kan styrke dens påvirkningskraft gjennom meditasjon.

å høstens siste Tantra-kveld vil vi lære deg en meditasjon som vi anbefaler deg å praktisere gjennom de «Tolv Hellige Netter» som begynner natt til 14. desember og avsluttes den store Julenatten (se vedlegg). For ledestjerna som stod over stallen da Maria fødte Selvets bevissthet, er også din ledestjerne.

Kveldens meditasjon er basert på seksstjernens symbolikk, som er et grunnleggende symbol både i original Tantra og i Kristen-mystikken. Denne julen skal de to tradisjonen få møtes i deg og meg!   Du kan lese mer om «De Tolv Hellige Netter» her

Sted: InnerLifeSenteret i Sagveien 28. 0459 Oslo.

Tid kl. 18 – 21.00. For å delta trenger du være tilstede hele kvelden. Meld deg på senest dagen i forveien.

Kursavgift kr. 300,- betales til konto: 1254 20 62647 eller VIPPS til 466 344 84


Mette, 71kbOm kursleder Mette Torgerstuen. Mette er tidligere lærer med fransk som spesialfag, dansepedagog, utdannet InnerLifeTerapeut (4-årig utdanning) og jobber i dag som profesjonell Tantrisk Massør på InnerLifeSenteret i Oslo. Hun er en varm og følsom underviser, som vet å hente frem det innerste i vår søken etter den tantriske kjærlighet.    

marianne 010nett

Om kursleder Marianne Aasmoe. Marianne er utdannet lærer, Gestaltterapeut og InnerLifeTerapeut – de to siste gjennom hver sin 4-årig utdanning. Marianne arbeider i dag som TantraCoach på InnerLifeSenteret.

Sted: InnerLifeSenteret i Sagveien 28. 0459 Oslo,
nær Akerselva, Sagene skole og Hønse-Lovisas Hus.

Tid: kl. 18 – 21.00. For å delta trenger du være tilstede hele den oppsatte tiden. Meld deg på senest dagen i forveien.
Vi ber deg komme 10 minutter før kursstart.

Pris pr. kveld kr. 300,-
Betales til konto 1254 06 05694
Eller du kan Vippse til 644 344 84 (Shalini Lind)

Kom som du er og få ny inspirasjon og livskrefter etter en lærerik og berørende kveld med Mette!

Meld deg på her!


Nyhetsbrev